Με Highway δεν έχω παίξει ποτέ για να είμαι ειλικρινής...κατι μου λεει οτι ξερω την απαντηση............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να δουμε.............δυο εβδομαδες εμειναν για να ερθουν τα κομματια της δικιας μου που ετοιμαζω και θα ξερω αν οι παροντες ιεροκυρηκες της rockinger ειναι αγιοτεροι του Παντελεημονα ΑττικηςΤα συμπεράσματα δικά σου
8O 8O Και περιμένεις να παίξει σωστά??? :lol: :lol:Υ.Γ Παντως φροντισα κατα το ημιση να εχει και γονιδια fender (μπρατσο.) ελπιζω αυτο να μη χαλασει τη συνταγη και δεν μεταδιδονται καλα οι ηχητικες συχνοτητες μεταξυ σωματος rockinger και μπρατσου fender![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΩΩΩΩ τι μάμησες τη κιθάρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Υ.Γ Παντως φροντισα κατα το ημιση να εχει και γονιδια fender (μπρατσο.) ελπιζω αυτο να μη χαλασει τη συνταγη και δεν μεταδιδονται καλα οι ηχητικες συχνοτητες μεταξυ σωματος rockinger και μπρατσου fender![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aν θες μια κιθαρα που να παιζει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το "κουτι" χωρις ΚΑΜΜΙΑ μετατροπη θα παρεις τη Ροκινγκερ. Απλα κορυφαια ' date='επαγγελματικη κιθαρα που θα την κρατησεις μια ζωη.[/quote']
Ναι, κάπως έτσι το σκέφτομαι, να μην κάνω μετατροπές στην καινούργια κιθάρα και να παίξει κατευθείαν.
Να κάνω όμως στην παλιά :lol: :lol: :lol: και όταν παλιώσει και η καινούργια ......
Την απάντησή μου σε αυτό το ερώτημα' date=' την έχω δώσει άπειρες φορές στο ΝΟΙΖ και έχω γίνει κουραστικός. [/quote']
Ηλία σε έχω καταλάβει ... 8O![]()
ελαβντ μετα απο τοσο καιρο που τις εχεις στην κατοχη σου ' date=' με ποια παιζεις πιο συχνα ? την ροκινγκερ τελε ή την στρατοκαστερ? [/quote']
Παίζω κατά 99% με τη strat
Μόνο ο gto πούλησε τη strat του (βλακεία του βέβαια γιατί πλέον η Rockinger σταμάτησε να βγάζει τέτοια υπέρχοχα kits με natural swamp ash) κι αυτό γιατί ο ίδιος χρειαζότανε μια πιο μοντέρνα κιθάρα. Δες τι είχε γράψει εδώοφφ τοπικ ερωτηση . εκτος απο τον gto kai ton spimavz εχει πουλησει κανεις αλλος την ροκινγκερ του?
Ο Spimav_z το μετάνιωσε και δεν πουλάει πλέον τη Rockinger![]()
Κατά μία έννοια και οι 2 είναι Rockinger.ποια απο τις δυο στις φωτο ειναι η rockinger strat? η black ή η sunburst? μη μου πεις και οι δυο....
(η μαυρη ειναι πανεμορφη)
Με μια βιαστική απάντηση θα σου έλεγα τη Sunburst μόνο και μόνο επειδή τη νιώθω πλέον "ένα με τα χέρια μου"ποια απο τις δυο στρατ πλεον προτιμας τωρα με την καινουργια?(αν και την εχεις πολυ λιγο την μαυρη κανε μια προχειρη συγκριση)
Η Rockinger πουλάει τα kits της ως έχουν. Δεν δέχονται να κάνουν την παραμικρή αλλαγή στα kits τους. Αυτό σημαίνει ότι Ή θα πάρεις την κιθάρα όπως είναι, δηλαδή με rosewood και όχι maple όπως η δική μου, και άσπρο pickguard, Ή θα πάρεις ξεχωριστά κομμάτια και θα την κάνεις όπως θες εσύ...Μπορω να <<φτιαξω>> μια ιδια με την μαυρη στρατ σου αλλα ροκινγκερ με μαυρο πικγκαρντ (οχι το ασπρο που εχει στο σαιτ) το οποιο οπως η δικια σου να εχει ασπρο χρωμα γυρω γυρω στο πλαι ? (πιθανον να ρωταω αυτονοητα πραγματα αλλα δεν ειμαι πολυ σχετικος με ολα αυτα)![]()
ναι καταλαβα . το μαυρο πικγκαρντ ειναι φτηνο για να παρεις ενα εξτρα ' date=' αλλα να φορτωθεις ολοκληρο μπρατσο.... δε λεει. η αληθεια οτι μου αρεσει το rosewood σε ολες τις κιθαρες εκτος απο την δικη σου που μολις σημερα ειδα και μου τρεχουν τα σαλια! :lol:[/quote']
Χαίρομαι που σου άρεσε
Κι εμένα το rosewood μου πάει πιο πολύ στο χέρι αλλά σε μαύρη strat δε θα έβαζα με τίποτα rosewood... Κολλήματα είναι αυτά![]()
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jaguar 60th Anniversary Limited USA
€2,400
Μαραθώνας
Fender Telecaster AVRI 52
€1,500
Λαύριο
Fender Stratocaster 1975