Rockinger Sisters

fleamail

Noiz Addict
Και αφού η επιδημία rockinger εξαπλώνεται ειδού δύο αδερφές που "έφτιαξα" για έναν φίλο μου:

Rockinger Stratocaster:

strat1.jpg

strat2.jpg

strat3.jpg

strat4.jpg

Specs:

Rockinger Us Alder Strat Body

Rockinger Big Head Neck for Strat

Kluson Vintage Lock Tuners

GFS 1960's Repro Primium Alnico Strat Pickup Set

Kαι όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά και hardware αγορασμένα από guitar fetish

Rockinger Telecaster:

tele1.jpg

tele2.jpg

tele3.jpg

tele4.jpg

Specs

Rockinger Ash Body Natural Finish

Rockinger Telecaster Maple Neck

Kluson Vintage Tuners

GFS Repro Vintage Alnico Tele Neck Pickup

GFS Repro 1950's Telecaster Alnico Boutique Bridge Pickup

Fender 4 way Telecaster Switch

Και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά και hardware από guitar fetish

Συνολικό κόστος μαζί με μεταφορικά και φόρους 1130 ευρώ!

Επίσης από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε ένα zip αρχείο με clips από την tele. 1 clip για κάθε συνδιασμό μαγνήτη clean και overdrive.

Τα κλίπ έχουν γραφτεί stereo με 2 shure sm57 με rivera quiana->electro harmonix holy grail και route66 compressor και overdrive όπου υπάρχει->tascam 1884->cubase sx

Είναι κούκλες και οι δύο flea...

Από πότε όμως η Rockinger προσφέρει maple ταστιέρα; :?:

Thnx!!!
Μην μπερδεύεσαι δεν είναι rockinger kit αλλά parts από την rockinger! :wink:
Κάτι δεν πάει καλά. Ούτε αυτά τα clips ούτε τα άλλα για την 51 μπορώ να κατεβάσω από το rapidshare. Βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν στο server.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το τρέμολο στη Στρατ είναι το vintage της Wilkinson και τι 'λέει' αυτό συγκριτικά με το ανάλογο της Rockinger. :wink:

Είναι εντυπωσιακό όντως το value for money γι'αυτά τα όργανα! :wink:

Μπορεί να μην έχουν 'επώνυμα' κομμάτια πάνω, αλλά, το λιγώτερο, είναι φοβερές workhorse κιθάρες, στο μισό τουλάχιστον της τιμής ενός ανάλογου επώνυμου οργάνου!

Εύγε παιδί μου fleamail, ανακυρήσσεσαι επίσημα Noiz DIY Master! Superfunk, eat your heart out, σε έχει φάει λάχανο ο μπασσίστας! :P 8) :lol: :lol:

Ωραιοτατες ( με εξαιρεση τα μαυρα stringtrees & neck plate τα οποια πρεπει να βγουν αμεσως!!!) :wink:

ευγε νεε μου!

To 66-70 CBS μπρατσο της Ροκινγκερ ειναι ονειρο (& το μονο που κυκλοφορει στην αγορα με 21 ταστα)

Kαλά αν δεν ήταν ο φίλος μου ο Steve (Που έκανε και την tele μου) δεν θα είχα στον ήλιο μοίρα! Πάντως μαθαίνω περισσότερα και τα πράγματα γίνονται χειρότερα! :lol: Καμιά rockinger κανείς??? :lol:

Abraxas τα clip εγώ τα κατεβάζω κανονικά? Για ξαναδοκίμασε...

Superfunk γούστα είναι αυτά! Αν ήταν δικιά μου επιλογή δεν θα έβαζα μαύρα string trees!

Abraxas τα clip εγώ τα κατεβάζω κανονικά? Για ξαναδοκίμασε...

Superfunk γούστα είναι αυτά! Αν ήταν δικιά μου επιλογή δεν θα έβαζα μαύρα string trees!
Για τα κλιπς έφταιγε το Getrights, κατεβάζω τώρα. :wink:

Για trees, υπάρχουν και λευκά graphtec, κοίτα στο ebay ένα μαγαζί που λέγεται "8-ball". Σαφώς δείχνουν πιο ωραία από τα μαύρα.

H tele είναι Θ-Ε-Α! :!: :!: :!:

Τα σάλια μουυυυυ!

Το κόστος είναι και για τις 2 μαζί; Η τέλε πόσο πήγε;

Το κόστος είναι και για τις δύο μαζί. Δεν έχω υπολογίσει πόσο βγήκε χωριστά αλλά η tele πρέπει να είναι λίγο ποιο ακριβή γιατί το natural ash είναι ποιο ακριβό σώμα...

FLEAMAIL ΜΠΡΑΒΟ!!!

Eίναι υπέροχες και οι 2 πραγματικά!!!

Θα συμφωνήσω με τον SF ότι τα:

> neck plates

> jack plates

> string trees

> strap buttons

>οι βίδες (μαύρες στο pickguard της strat και οι χρυσές στο back plate της tele)

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαχθούν...;)

Ακόμη κι αν δε το θέλει ο φίλος σου, θα του τα αλλάξεις ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!! :lol:

(Κάποια μέρα θα το εκτιμήσει :D)

Αλήθεια ο bridge της tele έχει base plate?

και οι χρυσές στο back plate της tele) ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαχθούν...;)
Kι εγώ έλεγα θα τις δεί ο ψείρας δεν θα τις δεί? :lol: :lol:

Σήμερα πήρα άλλες 2 strat από τον Ντούκα δύο παιδιά από Αλεξανδρούπολη!

Όλη η Ελλάδα rockinger!!!

Πλάκα πλάκα μήπως και το ένα ελατήριο από το tremolo της strat είναι χρυσό??? Ή έτσι φαίνεται στη photo? :lol:

Eίσαι αλεπού ρε κουφάλα! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα όσον αφορά τους GFS έχω να πώ δύο λόγια! Απλά Κορυφή! Και για τα λεφτά τους ακόμη ποιο κορυφή!

Μόνο ο neck στην tele δεν μου άρεσε όσο μου αρέσει ο haussel μου και της strat θα μπορούσαν να είναι λίιιγο ποιο bright!

Trending...

Νέα θέματα

Back