Δε διαφωνώ. Όσο του κόβει του καθενός στην τελική.kwstas79 είπε:Έτσι είναι. Τι πάει να πει "έγχρωμοι" στην τελική, απλά είναι πιό σκούροι οι άνθρωποι, δεν είναι χαη ντεφινισιον τηλεοράσεις. Δηλαδή θα πρέπει να αναφερόμαστε στους λευκούς ως "άχρωμους"; Αίσχος, που είναι το κράτος επιτέλους;
Κάνεις λάθος φίλε μου.theoctapus είπε:Η λέξη αυτή χρησιμοποιείται ευρέως χωρίς καμία υπόνοια διακρίσεων ή ρατσισμού. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Όσο του κόβει του καθενός στην τελική.
Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό που έγραψα, θα δεις ότι λέω ότι ακόμα και ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ τη χρησιμοποίησε. Όμως αν ψαχτείς λίγο ακόμα θα δεις ότι ο όρος είναι πασέ. Όπως γράφω είναι διφορούμενος επειδή ακριβώς χρησιμοποιήθηκε τότε. Ζω χρόνια στο εξωτερικό (μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ) και τα έχω ακούσει όλα αυτά κατά καιρούς. Όμως πολύς κόσμος μου το επισήμανε στο παρελθόν και θεώρησα καλό να το πω.theoctapus είπε:Η λέξη αυτή χρησιμοποιείται ευρέως χωρίς καμία υπόνοια διακρίσεων ή ρατσισμού. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα. Όσο του κόβει του καθενός στην τελική.
Γι' αυτό λέω ότι ήταν η επίσημη λέξη. Η ανεπίσημη ήταν η λέξη που αρχίζει από "N".otto## είπε:Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό που έγραψα, θα δεις ότι λέω ότι ακόμα και ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ τη χρησιμοποίησε.
Ναι Ray συμφωνούμε. Στον theoctapus το είπα. Και πραγματικά δεν έχω πρόθεση νουθεσίας ή εξυπνακισμού, απλά το λέω γιατί πολλά πράγματα που ακούω κατά καιρούς δεν τα ήξερα πριν εκτεθώ σε τέτοια περιβάλλοντα.RayDTutto είπε:Γι' αυτό λέω ότι ήταν η επίσημη λέξη. Η ανεπίσημη ήταν η λέξη που αρχίζει από "N".
https://www.google.gr/search?q=coloreds+only&espv=2&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiCtPC3lNTKAhUFGCwKHc6YD0cQsAQIHA#tbm=isch&q=colored+only