Robb from Μachine Ηead has brains and balls. Be like Robb.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και όχι απλά του τη λέει, αλλά τον καθαρίζει σαν αυγό -με αξιοπρέπεια, γνώση, αγάπη για τη μουσική του -όταν λέει "count me out" το νιώθεις πόσο υπολογίζει ότι αυτό που λέει και κάνει τον πονάει.RayDTutto είπε:Βάλε κάτι στον τίτλο να φαίνεται σε ποιον αναφέρεται.
Επίσης μπράβο στον Ρομπ που τη λέει στον ηλίθιο κάφρο που μεταξύ των άλλων είναι και ο λόγος που ο άλλος ο μαλάκας καθάρισε τον Dimebag και μπράβο και σε σένα που έβαλες το βίντεο.
Μια χαρά τώρα. Απλώς πριν δεν φαινόταν έστω λίγο το background της υπόθεσης.Tamtam είπε:Όσο δε για τον τίτλο, ευχαρίστως να το αλλάξω, αλλά σε τι; Τι θα έβαζες φίλε Ray?
(το τροποποίησα)
Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, καλό είναι να ξέρεις ότι θα δεχθείς και δημόσια κριτική.X-minor είπε:Είμαι προφανώς υπέρ του να καταδικάζεται ο ρατσισμός, ακόμα και σε καίδια σαν τον Anselmo που προφανώς τα μισά του ενός τρίτου που λένε μπορείς να πάρεις σοβαρά, αλλά ομολογώ πως με χαλάει επίσης και η κιτρινίλα στα γνωστά μεταλλοτάμπλοιντζ (sic) καθώς και η ορμή του κάθε πικραμένου να πηδήξει στο όλο media hype train μπας και "φανεί".
Στο τέλος, πολύ αμφιβάλλω αν θα αποτραβηχτούν fans των superjoint ή ότι άλλο κάνει ο Anselmo τώρα και το όλο θέμα θα λειτουργήσει ως clickbait τίτλος μέχρι να ξεχαστεί μεθαύριο που θα πετάξει καμιά άκυρη ο Mustaine ξέρω γω.
Για μένα κράτα αυτή τη φράση σου , όπως επίσης και την άποψη μου πως οι φανς/ακροατές δεν δεσμεύονται να ενστερνίζονται τις απόψεις του εκάστοτε μουσικοί επειδή αγαπάνε τα τραγούδια του....Εξάλλου οι Pantera δεν ήταν ο Anselmo μόνο, ήταν μια ομάδα μουσικώνTamtam είπε:Οι φανς των Pantera τι λένε; Δέχομαι ότι το έργο ενός καλλιτέχνη τον ξεπερνάει, πολύ συχνά δεν ταυτίζεται με αυτό ο ίδιος ως προσωπικότητα.
Αυτό το βάζω χαλαρά στα υπ'όψιν! ;DTamtam είπε:να βγεις να αποτίσεις φόρο τιμής στον Κούδα
Ο συγκεκριμενος τροπος αναφοράς σε μαύρους συνανθρώπους μας είναι διφορούμενος. Γενικώς έχει χρησιμοποιηθεί (ακόμα και από τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ) αλλά γενικώς δεν είναι ιδιαίτερα αποδεκτός. Φυσικά δε το λέω σα νουθεσία απλά το επισημαίνω.theoctapus είπε:[...] προς εγχρωμους [...]