Red Hot Chili Peppers New Album

Α, ρε παιδιά, μόνοι σας τα λέτε αλλά δεν τα καταλαβαίνετε. Τι funk και κολοκύθια... δεν σας κάνει εντύπωση ότι από τρεις δεκαετίες (και πλέον) μουσικής οι RHCP δείχνουν μόνο λευκούς στην βιντεοκλιπική τους ανασκόπηση; Ενώ χωρίς τη μουσική των μαύρων οι ίδιοι δεν θα ξέρανε γιατί τους γένησε η μαμά τους; Αίσχος.

Και όχι (ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ) δεν έχουν καμία σχέση οι ανοησίες του κλιπ με συγκροτήματα πανκ έκείνης της περιόδου, τα οποία ΠΟΤΕ (μα ΠΟΤΕ) δεν θα δεχόντουσαν να συν-διαφημίζονται με την Vodafone (μοτό μας η εχεμύθεια).

Αλλά όταν είσαι βόϊδι (ευγενής χαρακτηρισμός για τον σκηνοθέτη του κλιπ) τόσα καταλαβαίνεις, όλα είναι στυλ και... μακιγιάζ.

Πφφφ...

Α' date=' ρε παιδιά, μόνοι σας τα λέτε αλλά δεν τα καταλαβαίνετε. Τι funk και κολοκύθια... δεν σας κάνει εντύπωση ότι από τρεις δεκαετίες (και πλέον) μουσικής οι RHCP δείχνουν μόνο λευκούς στην βιντεοκλιπική τους ανασκόπηση; Ενώ χωρίς τη μουσική των μαύρων οι ίδιοι δεν θα ξέρανε γιατί τους γένησε η μαμά τους; Αίσχος.[/quote']

Mάλλον πρέπει να ξαναδείς το video clip eye!!!!!! Πλάκα κάνεις??????????????????????????????????????

Funkadelic, Jimy Hendrix? Λευκοί είναι?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος βρε παιδί μου!

Funkadelic' date=' Jimy Hendrix? Λευκοί είναι?[/quote']
Ωχ, δίκιο έχεις. Γράψε λάθος.

Πάντως εξακολουθεί να μη μου αρέσει.

Μαλλον το εχεις παρεξηγησει το video,καταρχην αναφερεται στην "ιστορια" της ΡΟΚ μουσικης & με ελαχιστες εξαιρεσεις η μαυροι δεν εχουν να επιδειξουν & πολλα στον τομεα αυτο :wink:

Κατα δευτερον ειναι μια ΠΑΡΩΔΙΑ & σαν παρωδια κανει ΠΛΑΚΑ δεν ειναι να το παιρνεις & τοσο σοβαρα :wink:

δες το ΠΟΛΥ ενδιαφερον αυτο λινκ

http://en.wikipedia.org/wiki/Dani_California

και μετά άκου και αυτό το πολύ ενδιαφέρον κομμάτι:

Tom Petty - Mary Jane's Last Dance

δεν γινεται αλλωστε λευκος ντραμμερ να παιξει funk οπως ο μαυρος με εξαιρεση ισως τον Charlie Watts
...και τον David Garibaldi, τον Mike Clark και κανά-δύο άλλους από τα 70's που έπαιζαν τόσο in the pocket όσο (σχεδόν...) και και οι ντράμερς του James Brown.

Για το δίσκο των Peppers, συμφωνώ ότι είναι πολύ καλός, και - όπως με τους περισσότερους δίσκους τους - προσωπικά μου άρεσαν κυρίως τα funk(ίζοντα) κομμάτια. Τι κόλλημα όμως κι αυτά τα παιδιά με την Καλιφόρνια...

Ναι, το ξέρω. Και να θέλαμε να το ξεχάσουμε, δεν μας αφήνουν! :-)

Παρόλο που η πραγματικότητα είναι διαφορετική μιας και ο flea έιναι ουσιαστικά Αυστραλός, o Kiedis απο το Michigan και o Chad απο το detroit.

Το dani california ειναι το californication του δίσκου... Με λίγο καλύτερη μουσική... Οι RHCP δεν μου αρέσουν.. βέβαια όσα τραγουδια τους μου εκαναν "κλικ" τα θεωρω masterpieces.. :wink:

Wow! χωρίς παρεξίγηση αλλά μου δίνεις την εντύποση ότι είσε γενικα προκατηλημένος όσον αναφορά RHCP όπως και άλλα άτομα που έχω γνωρίζει τα οποία από ότι με άφησαν αν καταλάβω είναι αρνητική γενικα στα mainstream σηγκροτήματα ακόμα και αν είναι καλά (δεν συμπεριλαμβάνω και εσένα σε αυτήν την άποψη γιατι δεν σε γνωρίζω, να εξιγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε)

Wow! χωρίς παρεξίγηση αλλά μου δίνεις την εντύποση ότι είσε γενικα προκατηλημένος όσον αναφορά RHCP
Ναι, έχεις δίκιο, είμαι γενικά προκατελλειμένος απέναντι σε οτιδήποτε καταλήγει να έχει ευρύτατη αποδοχή. Αν δεν ήταν ο fleemail να μας το ανακοινώσει νωρίτερα, εγώ θα είχα μάθει για το νέο άλμπουμ των RHCP από τις διαφημίσεις της Vodafone, δηλαδή από εκεί που μαθαίνω για τους νέους δίσκους του Ρουβά. Εμένα, κάτι μου λέει αυτό, κάτι που με ενοχλεί.

Ασφαλώς δεν είμαι καθόλου προκατελλειμένος απέναντι σε όσους ακούνε RHCP, στο πνεύμα του ότι οι καλοί παντού χωράνε και του ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :)

Ναι, έχεις δίκιο, είμαι γενικά προκατελλειμένος απέναντι σε οτιδήποτε καταλήγει να έχει ευρύτατη αποδοχή
δηλ.και στους Beatles,Stones,Mozart,Beethoven,Πλατωνα,Σωκρατη,Πικασσο,Μιχαηλ Αγγελο κτλ.? :lol:

Χεχεχε, ΘΑ' ΘΕΛΕΣ να είχαν ευρύτατη αποδοχή οι

"Mozart,Beethoven,Πλατωνα,Σωκρατη,Πικασσο,Μιχαηλ Αγγελο" κλπ.

¶μα βρεις είκοσι ανθρώπους που να τους ξέρουν ΚΑΙ τους έξι και παράλληλα να ΑΚΟΥΝΕ Μότσαρτ και να ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Πλάτωνα, θα σου κάνω δώρο την Σκλεναρίκοβα.

:D :D :D

Αν δεν ήταν ο fleemail να μας το ανακοινώσει νωρίτερα' date=' [/quote']

fleamail god dammit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kαι μένα μ'ενοχλεί η τεράστια δημοσιότητα και "μαιντανοποίηση" πολλών αγαπημένων μου συγκροτημάτων αλλά είμαι και άτομο που συνήθως μου αρέσουν περισσότερο τα "b sides" και όχι τα singles οπότε δεν δίνω και πολύ σημασία σε τέτοια πράγματα και κοιτάω την ουσία που είναι η μουσική!

Trending...

Νέα θέματα

Back