Εδώ ο πρωθυπουργος κάνει παρταρα..τι να περιμένεις..Δεν κάνουν ντου σε σπίτια στα ΒΠ να δουν τι κοκο-παρτυ γίνονται αυτήν την περιοδο της καραντίνας.
Τον καημένο τον "ματζορε" πήγαν να συλλάβουν.
Έτσι είναι, γιατί και καταγγελία να γίνει για πάρτυ πλουσιοπαιδων,την ίδια στιγμή θα πέσει συρμα.
Δεν υπάρχει Ισονομία.
Ποτε δεν υπήρχε δηλαδή
Δεν κάνουν ντου σε σπίτια στα ΒΠ να δουν τι κοκο-παρτυ γίνονται αυτήν την περιοδο της καραντίνας.
Για ΒΠ δεν κΣερω αλλα στα συνορα Παγκρατιου/ Κολωνακιου που μενω τους μαζεψαν κανονικα 3 φορες σε κατι ρετιρε 300 τ.μ. με θεα την Ακροπολη (νομιζω οτι αυτα τα σπιτια στεγαζουν δραματικα πΓιο πλουσιους απο τα ΒΠ και σιγουρα και πΓιο "old money") ,το κΣερω γιατι ΕΓΩ τους εδωσα... και χειροκροτουσα απο το μπαλκονι την ωρα που τους μπαζανε στα περιπολικα ?
Ενταξει τωρα? Ησύχασες? ?
Πω πω ελπίζω να κάνεις πλακα
Πω πω ελπίζω να κάνεις πλακα
Να προσέχεις όμως, γιατί φράσεις δικές σου όπως "στα τέτοια μου η δημοκρατία" και ¨έρχονται Τουρκαλάδες να σφάξουν την οικογένεια μου" σε καθιστούν όμοιο (αν όχι χειρότερο) απο αυτούς που κράζεις.
Για να πέσουν οι τόνοι.@yameth Είχα την εντύπωση πως το θέμα κλειδώθηκε, πως έτσι αρχηγέ;
Δεν υπάρχει "κοντεξτ" που να ευσταθούν τέτοιες κουβέντες.Το να αναφερεις τις "φρασεις μου" εκτος κοντεξτ ειναι εκτος απο χυδαιο και εντελως λαθος.
Δεν υπάρχει "κοντεξτ" που να ευσταθούν τέτοιες κουβέντες.
Το αν ποτε μαζευτουμε εμεις οι τρεις που ανεφερα σπίτι μου, δεν μας καθιστα ουτε αρνητες τοιυ ιου , ουτε δολοφόνους.
Γιατί εσυ δεν βγαινεις έξω;Αν κανεις απο τους τρεις σας ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν συγχρωτιζεται ΠΟΤΕ με αλλους ανθρωπους και εχει και αρνητικο τεστ, εχεις απολυτο δικιο....αυτο ομως ΠΡΑΚΤΙΚΑ δεν μπορει να ελεγχθει....(οπως π.χ. πρακτικα δεν μπορει να ελεγχθει οτι παρολο που εχω ξεπερασει το νομιμο οριο αλκοολ στο αιμα μου εγω ΑΝΤΕΧΩ στο ποτο και δεν επηρεαζεται η οδηγηση μου)
Γιατί εσυ δεν βγαινεις έξω;
Η σύζυγος;
Ο μικρός;
ΔΕν βγαινουν εξω;
ΑΝ εμενα με πιασουν χωρις μασκα στο αμαξι με την κοπέλα μου (εγινε στην Κρητη αυτο) θα μας γραψουν γιατι δεν είμαστε παντρεμενοι, ΑΣΧΤΕΤΩΣ αν εδω και 7 χρόνια που είμαστε μαζί ανταλλάξαμε ό,τι σωματικό υγρό υπάρχει.
Ειμαι αρνητης του κορονοιοού;
Γιαννη, υπαρχει "κορονοπαρτυ" με 3 ατομα στην Θασσαλονικη που επεσαν προστιμα και περιστατικο με ζευγαρι στην Κρητη στο ιδιο αμαξι χωρις μασκα που εφαγαν πρόστιμο.Τις περισσότερες φορές ο ΣουΦου χάνει το δίκιο του απο τον υπέρμετρο και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο να εκφράσει τα λογικά του επιχειρήματα. Και φυσικά πάντα υπερβάλει.
Είμαστε όλοι κουρασμένοι.
Μηδενός εξαιρουμένου και την ίδια υπομονή που κάνουν οι άλλοι μαζί του πρέπει να κάνει και αυτός.
Λάκη δεν νομίζω πως υπάρχει καταγγελία για το παραδειγμα που ανέφερες. Ξέρεις πόσοι συζούμε χωρίς επίσημα χαρτιά; Ας μην μιλάμε για την εξαίρεση που μονο εκδικητικά θα μπορουσε να καταγγελθεί αλλά και πάλι μέχρι τεσσερα άτομα επιτρέπεται μεσα σε σπίτι. Αφου στα ΙΧ επιτρεπεται οδηγός και 2 ακόμη... Και αυτό σε κόκκινες περιοχές.
Νομίζω πως άλλη εποχή θα είχαμε ξεραθεί στο γέλιο με το βίντεο, απλά. Τώρα τρωγόμαστε επι της διαδικασίας.
Και φυσικά πάντα υπερβάλει.
Γιαννη, υπαρχει "κορονοπαρτυ" με 3 ατομα στην Θασσαλονικη που επεσαν προστιμα και περιστατικο με ζευγαρι στην Κρητη στο ιδιο αμαξι χωρις μασκα που εφαγαν πρόστιμο.
Είτε με πιστευεις είτε ψαχνω να βρω τις περιπτωσεις και τις ανεβαζω .