Stinky είπε:Νο offence φιλε jmone αλλα πιστευω οτι και η νεα σκηνη προσπαθει και μια χαρα 3ερει τι ειναι το moshpitμε ορισμενες ε3ερεσεις βεβαια... Αν δεν ειναι ενθαρυντικο οτι τα πολλα παιδια αποφασισαν να ασχοληθουν με το αγνο χεβυ γιατι το γουσταρουν τοτε τι να πω
Ενα δειγμα
STRIKELIGHT INNER VOICE
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Το ιδιο πραγμα λετε ρε'συ.jmone είπε:Ελληνική underground σκηνή υπάρχει και υπάρχουν ακόμα διάφορα zine που αναφέρουν διάφορες μπάντες που δεν
θέλουν να έχουν καν σχέση με εταιρία και δουλεύουν όλη μέρα για να μαζέψουν φράγκα να κόψουν τα cd και είναι
πραγματικά true
Κατσε ρε jmone, δηλαδη για σενα metal σκηνη σημαινει θερμοαιμοι, απλυτοι ( ;D) μαλλιαδες με νοοτροπια 'μεταλ ρε μ***ια', 'παμε να τα σπασουμε' και 'σ' οποιον αρεσουμε' να πινουν μπυρες σε 'αριστεριστικα' καταγωγια, να ξοδευουν τα χαρτζηλικια τους στα στουντιο ηχογραφωντας δισκους για παρτη τους και να παιζουν σε υπογεια μπαρακια για 20 ατομα? Οσο για το μαλλι και τις γκομενες τι να πω, φανταζομαι τι θα λες για τα pop-rock εφηβικα, κοντοκουρεμενα και ξυρισμενα φυσικαεγώ με offence και χωρίς offence τα χώνω για τα νέα γκρούπ που είναι αυτό που περιέγραψα στο post μουαπό κει και πέρα όντος υπάρχουν συγκροτήματα που προσπαθούν και αγωνίζονται και έχουν και μια ιστορία ως άτομα
πχ Released Anger, Crucifier, Social Despair και άλλοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
όσο για τα άτομα που αναφέρεις έχω να πω ότι είναι μια συνομοταξία NOT TRUE ανθρώπων Strikelight-Crimson fire
που ότι κάνουν το κάνουν για τις γκόμενες και βάφουν και κάνα μαλλί άμα λάχει
Ελληνική underground σκηνή υπάρχει και υπάρχουν ακόμα διάφορα zine που αναφέρουν διάφορες μπάντες που δεν
θέλουν να έχουν καν σχέση με εταιρία και δουλεύουν όλη μέρα για να μαζέψουν φράγκα να κόψουν τα cd και είναι
πραγματικά true
δεν το συνεχίζω γιατί πραγματικά νευριάζω
Μα εννοειται, γιατι δηλαδη πλεον να γ*μ*νε μονο οι φραγκατοι? το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν και πολλες ροκομεταλ γκομενες που να βλεπονται ή τουλαχιστον ειναι ακομα μικρες και δεν τις εχει κακομαθει ακομα κανενας φραγκατος, το θεμα ειναι να τις προλαβουμε"Αααααα, εγω ειμαι μουσικος, δεν παω με γυναικες, χαρην της μουσικης"
;D ;DΠάντως, εγώ για να ενισχύσω την απήχησή μου στο ωραίο φύλο, συνδύασα την κιθάρα με περιστασιακό πλύσιμο μασχάλης/κούρεμα, ΡΕΞΟΝΑ και σοβαρότητα.
Αυτο δεν το καταλαβα, εννοεις να δουλεψουν σε μπουζουκλερι ή να πηγαινουν για να χαζεψουν τα μωρα στην πιστα?εγώ μίλησα για άτομα που κάνουν ότι κάνουν μόνο και μόνο για τις γκόμενεςδηλαδή και στα μπουζούκια να τους έλεγες να πάνε για να βρούνε γκόμενα
δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα
Εξω απ το χορο...εν το μεταξύ ακούω πολλά άτομα να δοξάζουν τα 80's ενώ αν ήταν στηνΕλλάδα του 80 δεν θα είχαν τα κότσια να είναι μεταλάδες
12 ησουν στα '80ς? αν δεν γινομαι αδιακριτος, ποσο εισαι?γιατί στα 12 που να προκάνω ο καψερός να ασχοληθώ με τις γκόμενες
Ακριβως η δικη μου ηλικια και ΑΚΡΙΒΩΣ η συμπεριφορα (εκτος απο τα σπασμενα δοντια) που ειχαν ολοι απεναντι μας (και ακομα συνεχιζεται για οσους εχουμε μεινει με μακρια ισως μαλλια ακομη κι αν ειμαστε 40).jmone είπε:στα 12 άρχισα να παίζω κιθάρα
... 40άρη μεταλά με πολύ εμπειρία στην πλάτη του
και έτσι έχω γίνει τόσο σκληροπυρηνικός
όταν είσαι πιτσιρικάς και σκάει ο brother με σπασμένα δόντια από μπάτσους γιατί είχε μακρί μαλλί και βραχυόλια
και όλη η γειτονιά να λέει για τον πρεζάκια - αναρχικό - χούλιγκαν