Άλλο ένα τραγούδι μου,που μαζί με τα τελευταία γράφτηκαν για ένα ντέμο,δίσκο που έιχα στο μυαλό μου.Θα ήθελα τη γνώμη σας και την κρίση σας.
For_Ever_More.mp3
For_Ever_More.mp3
Lalhsas pollakis metenohsa, siophsas oudepote.Johnny.T είπε:Kάποιος να πει δυο λέξεις.Η σιωπή είναι χειρότερη απο μια κακή κριτική κατά την γνώμη μου.
Ευχαριστώ fousion,ε να δεν τα πολυκαταφέρνω με την παραγωγή,αλλά με τα σχολιά σας θα ξαναδώ όλα τα τραγούδια απο την αρχή.fusiongtr είπε:Πολύ καλό ως σύλληψη, αλλά χάνει αρκετά στην παραγωγή και μίξη.
Παραφορτωμένο, με όχι καλά τύμπανα, και χωρίς "χώρο", κάτι που (κατά την ταπεινή μου άποψη) το κομμάτι ζητάει.
Διαχώρισε λίγο το όργανα συχνοτικά γιατί παίζει το ένα μέσα στο άλλο, και πρόσεξε τις εντάσεις τους.
Θα πρότεινα να το δουλέψεις λίγο ακόμα, γιατί σαν κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο, και αξίζει τον κόπο.
Πάντως έχεις ένα προσωπικό τρόπο "γραφής" και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
Μπράβο σου.
Χε,χε μάλον δεν σου άρεσε Νέστορα.Κι όμως τα σχόλια απο μουσικούς βοηθάνε.Nestoras είπε:Lalhsas pollakis metenohsa, siophsas oudepote.
Nα'σαι καλά geodimitri,πάντα με τον καλό λόγο.Σε ευχαριστώ πολύ.geodimitri είπε:Μου άρεσε κι εμένα το κομμάτι. Μπράβο σου!
Θα συμφωνήσω βέβαια με τον φίλτατο fusion στα της μίξης.![]()
Που να σε προλαβουμε βρε Johnny?Κατα ριπας βαρας! ;DJohnny.T είπε:Kάποιος να πει δυο λέξεις.Η σιωπή είναι χειρότερη απο μια κακή κριτική κατά την γνώμη μου.
Άκουσε με λίγο σχετικά με αυτό το κομμάτι.Johnny.T είπε:δεν τα πολυκαταφέρνω με την παραγωγή
Gary mure? ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Άκουσε με λίγο σχετικά με αυτό το κομμάτι.
Δεν ξέρω ποιό DAW χρησιμοποιείς αλλά,
1. Τα mure-άρεις
Έλα ρε φίλε το διόρθωσα, ευχαριστώ. :-\gvour είπε:Gary mure? ;D ;D ;D
Νομιζω παντως οτι με το ηδη υπαρχον υλικο,λιγο κουρδισμα αν θελει να ξαναπαιξει μονο τη μια κιθαρα-παλαιοχορδιτης γαρ ;D-και αλλο μιξ,χαμηλωμα απο κουπλε σε ρεφρεν,αλλο πανινγκ κλπ θα ειναι μια χαρα.
Θα μείνω σ' αυτά που είναι και τα δύσκολα. Τα υπόλοιπα διορθώνονται.fusiongtr είπε:σαν κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο, και αξίζει τον κόπο.
Πάντως έχεις ένα προσωπικό τρόπο "γραφής" και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα.
Δεν κρυβόμαστε.καταραμένοι ντραμερς, ξέρω, που να τους βρεις...
Φίλε Auditory για όλα φταίνε τα κορίτσια,χεχε.Οντως έχω αρκετά αλλά πολλά είναι ινστραμενταλ και άλλα πιο ροκ εν ρολλ,πιο αγριεμένα(έρχονται σύντομα)AuditoryDriving είπε:Λοιπόν, το κομμάτι έχει πολλές προοπτικές. Κυρίως λόγω του ιδιαίτερου του ύφους και της ατμόσφαιρας. Δοκίμασε το και σε λίγο (λίγο όμως) πιο αργό τέμπο και φτιάξε λίγο τα ντραμς που είναι επαναλαμβανόμενα (καταραμένοι ντραμερς, ξέρω, που να τους βρεις...). Γενική παρατήρηση, μου βγάζει λίγο σε Madrugada (που προφανώς δεν είναι κακό, είναι από τα special συγκροτήματα)
Μ αρέσει πολύ που το τραγουδάς στην τσίτα (αν και μου φάνηκε ότι προς το τέλος χαλαρώνεις λίγο). Μπράβο ρε Τζόνυ. Κλασικά δώσε στίχους αν δε βαριέσαι. Κάποια στιγμή θα θελα να αναφέρεις επιγραμματικά και τις κύριες επιρροές σου / αγαπημένα συγκροτήματα.
Φτιάξ το και θα γίνει σουπερ - πρέπει να χεις αρκετό υλικό ήδη, σωστά;
Haris είπε:Δεν κρυβόμαστε.![]()
χεχε[...Drumroll...] Δεν κρυβόμαστε.![]()
οτι ειπε ο fusion.
Κατα τα αλλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Εξαιρετικό. Σωστά δομημένο και ενορχήστρωση που για να πιάσει το τελειο χρειάζεται την σωστή μίξη.
[/quo
Ευχαριστώ φίλε Cos_dr,Θα το ξαναπροσπαθήσω με τύμπανα και σωστότερη μίξη,Θες να παίξεις τα πλήκτρα?χεχε