Προβλήματα που σε εμας δεν εχουν συμβει ΠΟΤΕ!

Superfunk

R.I.P.
Θρύλος του Noiz
Παρα πολυ συχνα διαβαζουμε εδω μεσα για «προβληματα» στα μουσικα οργανα που απασχολουν την συμπαθητικη ταξη των κιθαριστων (πως και δεν εχουμε διαβασει ποτε για αντιστοιχα προβλημα.....πληκτραδων,σαχλοφωνιστων και τυμπανιστων δεν μπορω να το εξηγησω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.... ;D)

Ας γραψουμε λοιπον για τα συχνα  «προβληματα» που ενω συμβαινουν σε αλλους κιθαριστες πιο συχνα και απο οτι.... κανει μπανιο ενας Ιαπωνας... ;D σε εμας δεν εχουν συμβει  ΠΟΤΕ .......

Ξεκιναω εγω....

Λοιπον ΠΟΤΕ

-δεν μου εχει «παρει»/σκευρωσει μπρατσο

-δεν μου εχει ξεκουρδιστει κιθαρα οσα τρεμολιδια και να εχω κανει.....

-δεν μου εχει σπασει χορδη (τουλαχιστον απο τοτε που τις αλλαζω καθε 10 ωρες παιξιματος)

-δεν μου εχει χαλασει μαγνητης

-δεν ειχα προβλημα με το intonation (βεβαια το οτι ειμαι κουφος βοηθαει... ;D)

-δεν μου εχει καει ο ενισχυτης

-δεν μου εχει ανατιναχθει το μεγαφωνο

-δεν εχω καψει λυχνιες

-δεν ειχα προβλημα να βγαλω καλο ηχο (ή τουλαχιστον τον ηχο που εχω στο μυαλο μου)

-δεν συναντησα κιθαρα που με ενα καλο σετ απ δεν μπορουσε να παιζει θαυμασια.

Συνεχιστε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το πρώτο "ποτέ" που μου έρχεται στο μυαλό πάνω στα κιθαριστικά είναι πως ποτέ δεν έχω σταματήσει να πασπατεύω τα settings των πεταλιών μου και τις μικρορυθμίσεις του ήχου μου, ακόμη κι όταν ήμουν πλήρως ικανοποιημένος από αυτόν... από τη μια αναζητούσα εις μάτην κάποια επιπλέον βελτίωση, από την άλλη το αυτί μου έπιανε πολλές αλλαγές που δεν μου άρεσαν όταν έπαιζα σε ψηλότερες, ΠΟΛΥ ψηλότερες ή και χαμηλότερες εντάσεις, οπότε φτου ξαναμανα...

δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ live με τους metallica (με ολους τους αλλους ολο και καπου εχουμε βρεθει !!! τωρα ξυπνιος ή κοιμησμενος θα σας γελασω)

κατα τα αλλα ολα αυτα που ειπε ο SF μου εχουν συμβει εν αντιθεσει με τον SF - πως το εξηγεις ??? :P :P :P

messalion είπε:
κατα τα αλλα ολα αυτα που ειπε ο SF μου εχουν συμβει εν αντιθεσει με τον SF - πως το εξηγεις ??? :P :P :P
Εξηγείται εύκολα...

1) Είσαι πολύ πιό νέος από τον SF...που εκτός από κουφός είναι και γκαβός

2) Παίζεις σολίδια σε αντίθεση με τον SF που βαράει μόνο τη La σε ακκόρντο

3) Το σπίτι σου έχει κακή ηλεκτρική εγκατάσταση σε σχέση με το γειωμένο σουπερφάνκειο

4) Έχεις πρόβλημα να βγάλεις καλό ήχο γιατί είσαι ψείρας...όταν μεγαλώσεις δεν θα είσαι

Καλέ μου φίλε SF...μα τι γράφω για σένα ;D ;D ;D

lgbesios είπε:
ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ  ;) ;D
οχι ρε μαμωτο μολις μου σκεβρωσε το μπρατσο!!

ωχ,καηκε και ο ενισχυτης....

αμαν,οταν παιζω Α5#7b13sus η σολ δεν ιντοναρει σωστα...

ατιμε Μαραθωνα με εφαγες...... ;D

συνυπογράφω τα κάτωθι του Υπερφάνκεως:

Superfunk είπε:
ΠΟΤΕ

-δεν μου εχει «παρει»/σκευρωσει μπρατσο

-δεν μου εχει σπασει χορδη

-δεν ειχα προβλημα με το intonation

-δεν μου εχει καει ο ενισχυτης

-δεν μου εχει ανατιναχθει το μεγαφωνο

-δεν εχω καψει λυχνιες

-δεν ειχα προβλημα να βγαλω καλο ηχο (ή τουλαχιστον τον ηχο που εχω στο μυαλο μου)

-δεν συναντησα κιθαρα που με ενα καλο σετ απ δεν μπορουσε να παιζει θαυμασια.
και προσθέτω:

ΠΟΤΕ

-δεν ειχα προβλημα γειωσης

-δεν με ενοχλησε το 50Ηz βzzzz

-δεν μου εχουν φτιαξει ενα τελειο nut  >:( απο τις ελαχιστες δουλειες που αφηνω για τους μαστορες γιατι δεν εχω σετ λιμών

θα ειναι κι αλλα, αλλά δεν θυμαμαι τωρα

- Ποτέ δεν έχω περάσει γυαλιστικό/καθαριστικό σώματος.

- Ποτέ δεν προσπάθησα να "nail that SRV tone".

- Ποτέ δεν σκέπασα με κουβέρτα τον ενισχυτή και μετά να την βγάλω για να ξέρω πως είναι το "σαν να έβγαλα μια κουβέρτα πάνω από τον ενισχυτή μου"  ;D

- Ποτέ δεν υποτίμησα την χρησιμότητα των ψηφιακών μέσων (π.χ. εφφέ), ακόμα και την εποχή που αυτά ήταν για γέλια.

-δεν μου εχουν φτιαξει ενα τελειο nut
εγω τα στελνω τα μπρατσα στην....Αμερικη για να μου βαλουν nut..... να φανταστεις....μονο εκει εχω βρει το τελειο... ;D (χαιρομαι που βρηκα εναν...nut obsesed συμφορουμιστα.... ;D)

-Ποτε δεν εκαψα ηχειο επειδη του εδωσα πολυ λιγα watt σε σχεση με το rating του (οι "κινδυνοι" του underpowering ειναι απο τους πιο επιμονους μπασιστικους μυθους).

-Ποτε δεν ετυχε να πω "Γμτ πολυ σκοτεινος ο ηχος μου σημερα, με maple ταστιερα θα ειχα περισσοτερο brightness". ;D

Superfunk είπε:
εγω τα στελνω τα μπρατσα στην....Αμερικη για να μου βαλουν nut..... να φανταστεις....μονο εκει εχω βρει το τελειο... ;D (χαιρομαι που βρηκα εναν...nut obsesed συμφορουμιστα.... ;D)
εμ δεν κανεις κι ασχημα...

εγω απλα "διορθώνω" τα grooves μετα με ψιλα ντουκοχαρτα,

αλλά αν δεν ειναι εξαρχης σωστα κομμενο δυσκολα "ερχεται" 100%

τελικα ειμαστε ...nut nuts  ;D

-Ποτέ δεν έκανα μάθημα με δάσκαλο

-Ποτέ δεν κατάλαβα πως τα κατάφερα και έπαιξα κιθάρα

-Ποτέ δεν απόκτησα πεταλάκι-κουρδιστήρι

-Ποτέ δε συμπάθησα το Compression

marathon είπε:
2) Παίζεις σολίδια σε αντίθεση με τον SF που βαράει μόνο τη La σε ακκόρντο
Μπαρέ ή ανοιχτό;

Οντόπικ: Ποτέ δεν έπαιξα διψήφιο αριθμό νοτών ανά δευτερόλεπτο.

Οφτόπικ: Ποτέ δεν είδα λάιβ του John Cage.

Ποτε δεν καταφερα να βγαλω καλο ηχο με αλλη κιθαρα εκτως απο φεντεροειδη αν και προσπαθησα αρκετα.

Ποτε δεν καταφερα να παιξω τοσο τεχνικα οσο ηθελα.

Ποτε δεν αλλαξα χορδες μετα απο 10ωρες παιξιμο.

:P

Ποτέ δε συμβουλεύομαι άλλους όταν θέλω να αγοράσω κιθάρα ή ενισχυτή. Εκτός απ' το ότι προτιμώ να διαλέγω μόνος μου, δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να δέρνονται

Ποτέ δεν μπόρεσα να χρησιμοπoιήσω/αξιοποιήσω muff.

Ποτέ δεν άκουσα όσο δυνατά θα ήθελα την κιθάρα μου σε πρόβα/λάιβ.

Ποτέ δεν άκουσα αρκετά δυνατά τη μι καντίνι.

Ποτέ δεν μπόρεσα να συμπαθήσω τα γκιμπσονοειδή/λεσπολοειδή/humbuckers.

ΠΟΤΕ

-δεν είχα τόσα λεφτά για να προβληματίζομαι και πολύ για τον εξοπλισμό μου

-δεν είχα πρόβλημα με τους γείτονες (γιατί έχουν υπομονή)

Ποτές μου δεν είμαι πάντα απόλυτα φχαριστημένος με τον ήχο μου.

Trending...

Νέα θέματα

Back