Πόσο ζυγίζει ο Pro Junior ;

fifty+

Θαμώνας
Καλησπέρα σας.

Αν και είμαι αρκετό καιρό τώρα αναγνώστης του Noiz, είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό αφού δεν είχα να προσθέσω πουθενά τίποτα, όντας σχετικά...άσχετος!

Τώρα όμως εμφανίστηκε η απορία που περιγράφω πιο πάνω. Η Fender στα specs του ενισχυτή αναφέρει 20 lbs (9,07 kg) ενώ στο Manual γράφει 20 lbs (14 kg). Γνωρίζει κανείς (από δική του εμπειρία) ποιό είναι το πραγματικό του βάρος;

14 κιλα ζυγιζει ο μεγαλυτερος σε μεγεθος blues junior, λογικα 9 ο μικροτερος

pro. Αν ειναι γραπτο manual θα προκειται για τυπογραφικο λαθος.

Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τον ενισχυτή αυτόν τον έχω!

Τον αγόρασα πρίν από δύο περίπου χρόνια, διάβασα το manual του (απρόσεκτα) και μέχρι τώρα πίστευα ότι σηκώνω 14 Kg. Τώρα ψάχνω για έναν πιο ελαφρύ ενισχυτή και με ενδιαφέρει άμεσα να μάθω πόσα κιλά σήκωνα τόσα χρόνια...

Αν δεν βγάλω άκρη από τις απαντήσεις που ίσως πάρω εδώ, θα αναγκαστώ να τον πάρω παραμάσχαλα και να βγώ προς αναζήτηση κατάλληλης ζυγαριάς.

Γιατι δεν ανεβαινεις εσυ στη ζυγαρια και αμεσως μετα με τον ενισχυτη στα χερια?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με προλαβε ο bihlas

τεσπα, μπορείς ενλλακτικά να πιάσεις με το ένα χέρι 18 πακέτα μισκο και με το άλλο τον ενισχυτή και αν είναι πάνω κάτω το ίδιο, είσαι 9κιλος :)

skantzos είπε:
τεσπα, μπορείς ενλλακτικά να πιάσεις με το ένα χέρι 18 πακέτα μισκο και με το άλλο τον ενισχυτή και αν είναι πάνω κάτω το ίδιο, είσαι 9κιλος :)
Δεν ειναι πολυ πιο πιθανο να εχει ζυγαρια στο σπιτι παρα 18 πακετα μακαρονια? ;D

Μια 6αδα εμφιαλωμενα νερα ειναι πιο... βατη.

τώρα που το σκέφτομαι άμα έχει 18 πακέτα μισκο μάλλον θα έχει μαλώσει με τη ζυγαριά  ;D

επειδή έχω και ζυγαριά και pro junior είπα να τσεκάρω

Βγαίνει 10,3kg

Το θέμα όμως είναι οτι δεν έχω το στόκ μεγάφωνο αλλά ένα jensen p10r

το οποίο έχει μικρότερο σε μέγεθος μαγνήτη απο το στόκ eminence

Δεν νομίζω όμως να είναι και σημαντική η διαφορά

fifty+ είπε:
Αν δεν βγάλω άκρη από τις απαντήσεις που ίσως πάρω εδώ, θα αναγκαστώ να τον πάρω παραμάσχαλα και να βγώ προς αναζήτηση κατάλληλης ζυγαριάς.
καλέ μου άνθρωπε, τι άκρη να βγάλεις που ως τώρα όπως φαίνεται ΔΕΝ έχεις βγάλει;

σου έγραψε ήδη ένα μέλος πως ένα κιλό είναι 2.2 λίβρες άρα ο ενισχυτης σου ζυγίζει 20/2.2  δηλαδή περίπου 9 κιλά, τι άλλο περιμένεις να μάθεις ώστε να βγάλεις άκρη;

δεν υπάρχει θέμα "εμπειρίας" ή άποψης, ούτε καν ζυγαριάς, ο ενισχυτής ζυγισμένος είναι στις 20 λίβρες από τη fender, μια απλή μετατροπή μονάδων μόνο απαιτείται από το ένα σύστημα μονάδων στο άλλο, και ήδη την πήρες την απάντηση... ???

Παρεπιπτόντως, νομίζω ότι ο pro junior είναι ο ενισχυτής με την καλύτερη απόδοση (overall) ανά κιλό βάρους :)

(Δεν έχω ακούσει τον koch βέβαια).

Δύσκολα νομίζω θα βρεις κάτι ελαφρύτερο που να ακούγεται τόσο ωραία.  :)

Και πάλι ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Είναι όμως φανερό ότι δεν έχω ζυγαριά, ούτε τόσα πακέτα μακαρόνια.

Mkm, ο λόγος που ξεκίνησα τη συζήτηση είναι ότι ο ενισχυτής αυτός είναι σίγουρα πάνω από 11 κιλά.

Harilatron, ακριβώς αυτός είναι ο προβληματισμός μου. Αν τελικά ζυγίζει γύρω στα δώδεκα κιλά, μάλλον θα αγοράσω έναν δεύτερο ίδιο.

Τέλος πάντων, από αύριο θα ξεκινήσω τα τηλεφωνήματα σε όσους φίλους μου ξέρω ότι ασχολούνται με τη σιλουέτα τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back