πως γίνονται mp3 εφοσον ηχογραφήσεις στο cubase?

μαρκαρεις απο την 1 ακρη ως εκει που τελειωνει το κομματι ή εκει που θελεις να τελειωσει και μετα πας.........export - εκει θα σε βγαλει σε εναν πινακα που κανεις τις επιλογες για να τα εξαγεις σε mp3

κατεβασε ολες τις φωτο που σου επισυναπτω

στην 1η πιανεις τον δεικτη που σου δειχνω με το κοκκινο βελακι

στην 2η σου δειχνω προς τα που το κανεις drag (σερνεις δλδ)

στην 3η σου δειχνω με το βελακι που τελειωνει το κομματι

στην 4η σου δειχνω τι ανοιγεις και απο που πας και τι πατας για να βρεις το mixdown

στην 5η σου δειχνω τι πατας για να εχεις την επιλογη mp3

απο κει και περα κανονιζεις εσυ τα mhz και το bit rate σου και κανεις export  ;)

ελπιζω να βοηθησα

αργησα λιγο παραπανω γιατι στο ραδιο αρβυλα επαιζε ο moderator μας  ;D ;D

εχεις δικιο το ξεχασα μουχαχαχα

export_1.jpg

export_2.jpg

export3.jpg

export4.jpg

export_5.jpg

Export/Audio Mixdown/MPEG 1 Layer 3 File

(δεν μπορουσαν να γραψουν MP3...)

ΥΓ:

Το παραπανω ειναι απο το Cubase 5.1...

Waterfall-K είπε:
Ασχετο:

@messalion, με DualHead2Go δουλευεις τις οθονες σου?
νομιζω το dualhead2go ειναι συσκευη ? (αν κανω λαθος πες μου)

οχι εχω 4 καρτες γραφικων η 1 οθονη στην 1 εξοδο και η αλλη οθονη στην αλλη εξοδο της μιας καρτας γραφικων - απλα εχω κανει extended desktop

τι ρυθμίσεις προτείνετε στα Hz?? (ποιο προγραμτα χρησιμοποιείς  messalion για παραμόρφωση??)
τα hz μην τα πειραξεις......σε οτι εχεις γραψει στο - στο bit rate βαλε το ποιο μεγαλο (οσο ποιο μεγαλο τοσο το καλυτερο)

δεν χρησημοποιω παραμορφωση απο vst - απλα καμπινα προσομοιωνω με το amplitube

messalion είπε:
οχι εχω 4 (!) καρτες γραφικων η 1 οθονη στην 1 εξοδο και η αλλη οθονη στην αλλη εξοδο της μιας καρτας γραφικων - απλα εχω κανει extended desktop
Ναι η DualHead2Go εινα μια μικρη συσκευη που σε βοηθαει να εχεις 2-3 οθονες σε μια καρτα. Πολυ καλη "πατεντα" (αν και ακριβη...) αλλα τωρα με τις νεες Eyefinity καρτες τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα (και πιο φθηνα).

Σε ρωτησα γιατι ειδα το taskbar σου να φτανει περιπου ως τη μεση του desktop και αυτο συνηθως γινοταν οταν ειχες συνδεδεμενες 3 οθονες, εκ των οποιων οι 2 σε μια εξοδο με DualHead2Go και η τριτη σε αλλη εξοδο, και οι 3 παντα σε μια καρτα.

Trending...

Νέα θέματα

Back