Πάρτε για παράδειγμα τον noizy ο οποίος δε λέει ότι θα έπρεπε να ξέρουμε τι δουλειά κάνει ο καθένας για να τον προσδιορίσουμε ταξικά (αυτό ισχύει φίλε noizy) αλλά λέει ότι θα έπρεπε να ξέρουμε το "βιοτικό του επίπεδο", όντας σίγουρος ότι "καλύτερο βιοτικό επίπεδο = καπιταλιστικό κτήνος".. μα.. έλεος βρε αδερφέ... υπάρχει και το ΠΡΟ-ΠΟ....
Αν ο noizy είχε ρωτήσει σωστά, θα μάθαινε αυτό που ξέρω εγώ για τους περισσότερους από αυτούς που είναι "άστεγοι" στο φόρουμ, ότι δηλαδή εργάζονται τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα (ως υπάλληλοι ή αλλιώς), ότι είναι επίσης πολύ στριμωγμένοι και αγχωμένοι, και ότι ο λόγος που συζητούν είναι διότι πραγματικά ελπίζουν ότι μέσω της συζήτησης μπορεί να βγει άκρη.
Οπότε, προτείνω έντιμα, ειδικά στους κομματικά στεγασμένους να μην προβαίνουν σε πρόχειρα συμπεράσματα. Ένας από αυτούς - ξέρει ποιος είναι - με έβριζε μέσω π.μ. και του πρότεινα αν θέλει να συναντηθούμε ώστε να δει από κοντά τον άνθρωπο που βρίζει... ούτε καν απάντησε στην πρότασή μου, ίσως γιατί φοβήθηκε μήπως τον κάμω ντα, αλλά μάλλον κυρίως διότι μία ψευδαίσθηση διαλύεται όταν την βγάζεις στο φως... αυτό θα ΣΟΥ συνέβαινε αγαπητέ Noizy αν γνωριζόμασταν *.
Καλώ οποιονδήποτε κομματικά ενταγμένο αριστερό στο φόρουμ να έρθει να περάσει ένα εργασιακό δωδεκάωρο δίπλα μου (καφέδες να πίνει δηλαδή) και... μετά ας μου πει ότι θέλει για τα χρήματά μου, τα χρήματά του και τις πολιτικές μας πεποιθήσεις.
Αυτά.
* Δεν ήταν ο Noizy αυτός που με έβριζε, να εξηγούμαστε.