Αμήν και πότεmarathon είπε:Η αρχή έχει γίνει...το είπε και Funk αλλά δεν ακούτε και τσούζει...Τον άλλο μήνα έρχονται επιτηρητές στις τράπεζες...οπότε (θέλω να πιστεύω) δεν θα ξαναδούμε Ασπις και Proton να τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη. Άρχισε να μεγαλώνει η VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού...σιγά-σιγά θα τελειώσουν και οι Φωτόπουλοι...managers (με αποδεδειγμένο έργο και πραγματική εργασιακή εμπειρία) όπως ο Σταυρίδης στην ΕΥΔΑΠ πιάνουν πόστα και όχι άνθρωποι που δεν δούλεψαν ΠΟΤΕ στη ζωή τους πραγματικά...ατυχώς θέλει χρόνο για να τα βρεί η επόμενη γενιά. Εμείς απλά, θα πληρώσουμε το λογαριασμό.
Τι αμήν και πότε? Διάβασε λίγο ειδήσεις...αυτά ήδη γίνονται. Να ελπίζουμε να μην μείνουν ΜΟΝΟ σε αυτά.chris gti είπε:Αμήν και πότε
Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί
Αυτός έχει ήδη γερμανοποιηθεί, τον χάσαμε τον πατριώτη... :'(lgbesios είπε:Νίκο πρέπει να κουνήσουμε και εμεις τα χέρια μας δεν θα ήταν ανάγκη να ρθουν οι Γερμανοί ... πολιτεύσου ;D γιατι οχι!
Οχι ρε συ,ακομα εδω ειμαι ,(ο...μισός ;D που δεν ταξιδευει συνεχεια....).....θα δωσω και εγω τη μαχη κατα του Darth Vader διεφθαρμενου δημοσιου...δε βαριεσαι ας πεινασω...το παιδι να βρει μια καλυτερη χωρα....εξ'αλλου εχω καλες σχεσεις με τον Μαραθωνα και θα με προσλαβει στο μποστανι του.... ;Dgdevelek είπε:Αυτός έχει ήδη γερμανοποιηθεί, τον χάσαμε τον πατριώτη... :'(
Καλύτερα...θα μας κοστίσει λιγότερα από το Φούχτελ ;Dgdevelek είπε:Αυτός έχει ήδη γερμανοποιηθεί,
Chris νομίζω ότι θα σε στεναχωρήσω.chris gti είπε:Μακάρι να βρει το παιδι μου μεθαύριο μια Ελλάδα που να αξίζει να μείνει, και ας πληρώσει ο μπαμπάς τη λυπητερή...γιαυτό δεν υπάρχουμε εμεις οι μπαμπάδες άλλωστε? ;D
Φυσικα και αλλαζει.Το ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ και αρχιζεις απο την αρχη.Θα πονεσεις βεβαια αλλα αξιζει τον κοπο...αλλοιως θα παραμεινεις για παντα Οθωμανος υπηκοος....Και αυτό ΔΕΝ αλλάζει.
εμενα μου λες.....ανεβηκαν κατα 10% οι τιμες του...ηλεκτρικου μετα απο....22 χρονια και κοντευει να πεσει η κυβερνηση.... ;DΚαι συγνώμη που θα φέρω τους Γερμανούς ως παράδειγμα, αλλά το πάθημα του πληθωρισμού διαστάσεων Αρμαγεδδώνα, που έπληξε την χώρα στον μεσοπόλεμο, έγινε μάθημα.
+1000Οι περιφέρειες της Ε με ισχυρή καινοτομία (όπως ποσοτικοποιείται από ένα σύνθετο δείκτη που λαμβάνει υπόψη τη βιομηχανία, τις πατέντες, τη λειτουργία των ερευνητικών Ιδρυμάτων κλπ)
Εγώ μαζί σου... Να το γκρεμίσουμε το ρημάδι.Superfunk είπε:Φυσικα και αλλαζει.Το ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ και αρχιζεις απο την αρχη.Θα πονεσεις βεβαια αλλα αξιζει τον κοπο...αλλοιως θα παραμεινεις για παντα Οθωμανος υπηκοος....
O Φριτς είπαμε....Terry RoscoeBeck5 είπε:Ποιοι θα κληθούμε να το ξαναχτίσουμε; Οι ίδιοι...
Νταξει βρε Τερρυ, και τη σημερινή Γερμανια την εχτισαν (αν οχι οι ιδιοι), οι αμεσοι απογονοι των Ναζι, την Αγγλία και την Ολλανδια τις εχτισαν οι δουλεμποροι αποικιοκρατες.Terry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ μαζί σου... Να το γκρεμίσουμε το ρημάδι.
Αλλά...
Ποιοι θα κληθούμε να το ξαναχτίσουμε; Οι ίδιοι...
Οι ίδιοι νεοέλληνες, που δημιούργησαν την χρεοκοπία των δανείων της Επανάστασης, του Όθωνα, του Τρικούπη, του Βενιζέλου και την τωρινή.
Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι εμείς είμαστε καλύτεροι; Ρητορικό το ερώτημα, καθώς αφού το φουντάραμε το μαγαζί ΔΕΝ είμαστε καλύτεροι.
Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι νεοέλληνες που θα ακολουθήσουν και θα το κάνουν καλύτερο το ρημάδι- τουλάχιστον καλύτερο από αυτό που θα τους παραδώσουμε εμείς;
Να σου πω γιατί δεν θα υπάρξουν;
Γιατί θα κάνουν ακριβώς ότι και εμείς- οι παππούδες και οι πατεράδες μας. Μόλις τελειώσει ο κουρνιαχτός και η αντάρα της οικονομικής καταστροφής- σε 10 ή 20 χρόνια- και λιγδώσει λίγο το αντεράκι τους, θα τα κάνουν χωράφι, όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι. Οι οποίοι πέρασαν πείνα, κατοχή, εμφύλιο, μετανάστευση κλπ...
Και αυτοί ξέχασαν και όταν ήρθε η ώρα τους τα έκαναν λαμπόγυαλο.
Οπότε γιατί να πιστέψουμε ότι θα έρθουν οι καλύτεροι;
Μονο το 6% των Γερμανων ηταν μελη του ναζιστικου κομματος...Νταξει βρε Τερρυ, και τη σημερινή Γερμανια την εχτισαν (αν οχι οι ιδιοι), οι αμεσοι απογονοι των Ναζι,
Εχεις χασει ΠΟΛΛΑ επεισοδιασημειωτεον πως οι τελευταιοι, δεν εφυγαν ποτε απο την Αφρικη
και τον ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ επισης...(για να μη ξεχνιομαστε δηλαδη....) απλα 2000 χρονια παλαιοτερα....την Αγγλία και την Ολλανδια τις εχτισαν οι δουλεμποροι αποικιοκρατες
Έφτασε ο Φριτς και παίζει ανάπτυξη από λα μινόρε.marathon είπε:O Φριτς είπαμε....
Ωχ,μας πηραν τα Καγιεν ,τωρα θα μας παρουν και τις ελιες.....harilatron είπε:Έφτασε ο Φριτς και παίζει ανάπτυξη από λα μινόρε.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63761259
Δυστυχώς αυτό είναι αυταπάτη...marathon είπε:O Φριτς είπαμε....
Δεν περασαν και τόσο τη διαδικασια. Ακομα εχουν δουλους στην Ασια και κλεβουν το πετρελαιο της Αφρικής. Και δε μιλησα καν για τους στρατους κατοχης σε Αφγανισταν, Ιρακ κτλ.Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓNeeq μου το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις πέρασαν τις διαδικασίες που περιέγραψα. Μπορεί να είχαν τα στραβά και τα ανάποδα τους, αλλά πέρασαν από την διαδικασία. Εμείς όχι. Το ίδιο και οι Ιταλοί, Ισπανοί και Πορτογάλοι, αν αυτό εξηγεί ορισμένα πράγματα για τις «παθογένειες» του Νότου.