Vaggelis_Revolted
Της παρέας
Δεν υπάρχει. Δεν χρειάζεται άλλωστε αφού ασκεται τόσο θεωρητικά όσο και στην πράξη σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Μια μέρα δουλειάς, ή στο σχολείο αρκεί. Μην σου πως και μια βόλτα από τον οαεδ.Superfunk είπε:Αυτη ειναι δικη σου διαπιστωση...ο...καπιταλισμος ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ευαγγελιζεται ευτυχια για τον απλο λογο οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ως ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ θεωρια....(αρα δεν μπορει και να...ευαγγελιζεται και κατι)
Εκτος κι αν εχεις καποια αποδειξη για το αντιθετο και γνωριζεις ποιος ειναι ο συγγραφεας της...καπιταλιστικης θεωριας (μηπως ειναι ο.....Καπιτάλ? ;D) ....
Και ασφαλώς υπάρχουν θεωρητικοί και οικονομολόγοι (Friedman, Smith κα) που τον έχουν σκιαγραφήσει και αναλύσει.
Κλασικό ρηχό "επιχείρημα"..Σε τελευταία ανάλυση, απαιτώ από έναν άνθρωπο (ακούς Βαγγέλη) συνέπεια ανάμεσα στις δηλώσεις του και τα πεπραγμένα του: όποιος δεν αποδέχεται τα υπο-προϊόντα της καπιταλιστικής οικονομίας, ας μην τα χρησιμοποιεί, δηλαδή ας σταματήσει να συμμετέχει στο φόρουμ, ας πετάξει τον υπολογιστή του και ας κάψει τα σύνθια του να παίζει τρίχορδο μπουζούκι. Θα έχει τον πλήρη σεβασμό μου.
Λες και θα πρέπει να φτιάχνω δηλαδή και μόνος μου τα παπούτσια μου, και να πελεκίζω από το δάσος την κιθάρα που παίζω. Σε αυτήν την κοινωνία ζω, με αυτούς τους όρους προσπαθώ να επιβιώσω. Οι μη φιλελεύθεροι δεν ζούμε σε άλλον πλανήτη, ούτε ένα σύνθι αποτελεί πατέντα ενός συστήματος το οποίο απολαμβάνουν μόνο οι συμφωνούντες.