Δ
Διαγραμμένο μέλος 6000
Αφού είναι πανκ ρε.Superfunk είπε:ΕΤΟΙΜΟΣ...κατσε να ερθει και ο Νικόλας να γραψει και τη μουσικη γιατι με τα εμβατηρια δεν τα παω καλα..
Αφού είναι πανκ ρε.Superfunk είπε:ΕΤΟΙΜΟΣ...κατσε να ερθει και ο Νικόλας να γραψει και τη μουσικη γιατι με τα εμβατηρια δεν τα παω καλα..
Εισαι ΤΡΕΛΛΟΣ?trolley είπε:Αφού είναι πανκ ρε.
Υποκλίνομαι... μεγαλούργησες 8) ;DSuperfunk είπε:μπα....απλα ειμαι ενα μεγαλο (και ταπεινο) στιχουργικο ταλεντο....
Αυτό πάλι...είναι σεξουαλική παρενόχληση 8)...Τι σου φταίξαν τα παιδάκια και τα έβανες να παίζουν blues? ;D ;Depikouris είπε:να βοηθήσω και κάτι μαθητές μου στο να βρουν όνομα για τη μπάντα τους (προσπαθούν να παίξουν μπλουζ).
Τα έβαλα στον ίσιο δρόμο ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Αυτό πάλι...είναι σεξουαλική παρενόχληση 8)...Τι σου φταίξαν τα παιδάκια και τα έβανες να παίζουν blues? ;D ;D
Μη το γελάς καθόλου ,από κάτι τέτοια ζείτε παλιοαπατεώνες ;D ;D ;DLK είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Μια άλλη φορά στο Ι.Κ.Α...
Δεν έχει νόημα, να παραθέτω ευτράπελα, έχω αρκετά για δίτομο βιβλίο. ;D
Πάντως αυτά πιθανολογώ ότι μπορούν να συμβούν συμβαίνουν παντού, στη δημόσια διοίκηση κάθε χώρας, ακόμα και των πλέων προηγμένων.
Το θέμα ποιο είναι;
Περιμένουμε από τον απλό υπάλληλο να σκεφθεί «out of the box»; Εγώ προσωπικά όχι.
Ίσως δώσει λύση ο προϊστάμενος…συνήθως εκεί καταλήγουμε.
Άλλως, να που 'ναι τα Δικαστήρια, τι εμείς κλέφτες θα γένομε; ;D ;D ;D ;D
Ναι, γιατί ως γνωστόν τα δικαστήρια λύνουν τα προβλήματα γρήγορα, ανέξοδα, δίκαια και αποτελεσματικά.LK είπε:Άλλως, να που 'ναι τα Δικαστήρια, τι εμείς κλέφτες θα γένομε; ;D ;D ;D ;D
Γιατί; Μήπως περιμένεις από τον απλό υπάλληλο να σκεφτεί inside the box; Ώρε γλέντια.LK είπε:Το θέμα ποιό είναι;
Περιμένουμε από τον απλό υπάλληλο να σκεφθεί «out of the box»; Εγώ προσωπικά όχι.
Ακριβώς εκεί πονάει το πράμα ,νόμοι ,παρανόμοι ,νέοι νόμοι ,χαρτιά,χαρτάκια,παραχαρτάκια μαζί και με κάποιους τεμπέλιδες ,μερικούς αστοιχίωτους και αμέτρητη ανοργανωσιά .theoctapus είπε:To θέμα δεν είναι αν συμβαίνουν, το θέμα είναι πόσο συχνά συμβαίνουν.
Και επίσης το θέμα δεν είναι αν μπορεί να σκεφτεί out of the box, αλλά αν χρειάζεται να σκέφτεται out of the box.
Και τέλος το θέμα δεν είναι αν θα δώσει λύση ο προιστάμενος, αλλά να μην χρειάζεται να δίνει λύση ο προϊστάμενος.
Από την εμπειρία μου μόνο, μπορώ να πω ότι τα προβλήματα τα λύνουν, ναι, γρήγορα, όχι, αλλά δεν φταίνε τα δικαστήρια (όλοι οι παράγοντες της δίκης) , αλλά η Δικονομία, άρα η Νομοθετική εξουσία, «ανέξοδα» , όχι, αλλά δεν φταίνε και πάλι οι παράγοντες της δίκης, αλλά η Οικονομική Πολιτική της χώρας, άρα και πάλι η νομοθετική εξουσία, το «αποτελεσματικά», αν και δεν το κατάλαβα ακριβώς, αλλά ναι, σίγουρα με μια δικαστική απόφαση παράγονται έννομα αποτελέσματα. .theoctapus είπε:Ναι, γιατί ως γνωστόν τα δικαστήρια λύνουν τα προβλήματα γρήγορα, ανέξοδα, δίκαια και αποτελεσματικά.
Αφού η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ εξουσία (αν όχι η Εκτελεστική), αλλάζει την κείμενη νομοθεσία 2 φορές την ημέρα , κάθε μέρα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, τι να ξέρουν ρε συ Δημήτρη..σοβαρά μιλάω...ΔΕΝ τους προλαβαίνουμε.samy paraga είπε:Ακριβώς εκεί πονάει το πράμα ,νόμοι ,παρανόμοι ,νέοι νόμοι ,χαρτιά,χαρτάκια,παραχαρτάκια μαζί και με κάποιους τεμπέλιδες ,μερικούς αστοιχίωτους και αμέτρητη ανοργανωσιά .
Στη περίπτωσή μου ούτε ο προιστάμενος ήξερε , ούτε ο ο ίδιος ο έφορος ,έφτασαν μέχρι το υπουργείο για διευκρινίσεις ,ηλίθιες καταστάσεις .
Αυτό λέω κι εγώ ρε Λάκη ,αφού να φανταστείς εγώ τράβηξα ,αυτά που τράβηξα όντας υποτείθετε πληροφορημένος απ το κουμπάρο μου που έχει λογιστικό γραφείο δίπλα στην εφορία και πάλι σκ@τ@ . Τα έχει παίξει ο άνθρωπος συζητάγαμε σήμερα και του έλεγα πως παλιά θυμάμαι πως τραβάγανε ένα ζόρι την εποχή των δηλώσεων και μετά για τπτ ΦΠΑ ,τώρα δεν προλαβαίνουν να σταθούν με το παράλογα μεγάλο αριθμό χαρτιών που ζητάνε οι εφορίες και το διάβασμα που πρέπει να ρίχνει κάθε λίγο και λιγάκι με τις αλλαγές στους νόμους ,διατάξεις κλπLK είπε:Αφού η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ εξουσία (αν όχι η Εκτελεστική), αλλάζει την κείμενη νομοθεσία 2 φορές την ημέρα , κάθε μέρα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, τι να ξέρουν ρε συ Δημήτρη..σοβαρά μιλάω...ΔΕΝ τους προλαβαίνουμε.
Και αφού τα διαβάσεις και αποκρυσταλλώσεις άποψη......τσουπ το ΞΑΝΑ-αλλάζουνsamy paraga είπε:Τα έχει παίξει ο άνθρωπος συζητάγαμε σήμερα και του έλεγα πως παλιά θυμάμαι πως τραβάγανε ένα ζόρι την εποχή των δηλώσεων και μετά για τπτ ΦΠΑ ,τώρα δεν προλαβαίνουν να σταθούν με το παράλογα μεγάλο αριθμό χαρτιών που ζητάνε οι εφορίες και το διάβασμα που πρέπει να ρίχνει κάθε λίγο και λιγάκι με τις αλλαγές στους νόμους ,διατάξεις κλπ
Εγώ λέω να πάω κατευθείαν για βασιλιάς ,μη περιμένω πότε θα ψωφίσει ο άλλος για να πάρω προαγωγή ;D ;D ;DLK είπε:Θα τα παρατήσω όλα και θα πάω να γίνω πρίγκιπας. ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Εγώ λέω να πάω κατευθείαν για βασιλιάς ,μη περιμένω πότε θα ψωφίσει ο άλλος για να πάρω προαγωγή ;D ;D ;D