Μα ποια Ακριβοπούλου είναι αυτή; Η του Skai;marathon είπε:Καλά σου λέει...τέτοια γράφεις και στο περιοδικό? ;D ;D
Όχι φίλος, στο περιοδικό γράφω ευχάριστα πράγματα- χλιδές, resort και άλλα τέτοια ;D
Μα ποια Ακριβοπούλου είναι αυτή; Η του Skai;marathon είπε:Καλά σου λέει...τέτοια γράφεις και στο περιοδικό? ;D ;D
Αυτά είναι...και μετά έρχεσαι εδώ...και μας κάνεις κήρυγμαTerry RoscoeBeck5 είπε:Όχι φίλος, στο περιοδικό γράφω ευχάριστα πράγματα- χλιδές, resort και άλλα τέτοια ;D
Γιατί γελάτε ρε σεις? Λοιπόν:Superfunk είπε:Ενταξει δεν ειναι και η Παμελα Αντερσον αλλα δεν την λες και ανδρα..... ;D
Ορίστε βρε, να καλά νέα- για να μην λες ότι είμαι μόνο... δυσοίωνος ;Dmarathon είπε:Αυτά είναι...και μετά έρχεσαι εδώ...και μας κάνεις κήρυγμα;D
![]()
Μπαααα...θα βγάλει καμμιά HarleySkiston στα 30 ευρώ...και θα γίνει τεράστιο θέμα ότι ανακαλύψαμε τα νέα οργανα που πατάνε κάτω τις FenderoGibson...audiokostas είπε:Οι μέρες τους μετρημένες.
Ρε συ, αυτός κάτω από το πρώτο κολονάκι, στη άκρη της σημαίας, είναι ο Marathon ή είναι ιδέα μου; ;D ;D ;Daudiokostas είπε:To Μεσοαστικό Noiz ενωμένο στα Προπύλαια του Thomann.![]()
Οι μέρες τους μετρημένες.
κανόνισε...να έρθει η αντιτρομοκρατική σπίτι μου, τώρα που τα έχουμε καλά με τους Γερμανούς! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ρε συ, αυτός κάτω από το πρώτο κολονάκι, στη άκρη της σημαίας, είναι ο Marathon ή είναι ιδέα μου; ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:τώρα που τα έχουμε καλά με τους Γερμανούς! ;D
μη φοβασαι και τον Λενιν οι...Γερμανοι τον εστειλαν να κανει επανασταση στη Ρωσια... ;D...εσυ απλα εκανες επανασταση στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ....τι Λωζανη,τι Κοζανη.... ;Dκανόνισε...να έρθει η αντιτρομοκρατική σπίτι μου, τώρα που τα έχουμε καλά με τους Γερμανούς!
Ρε, είμαι ο ΜΟΝΟΣ που στο Α' Τεταρτημόριο της εικόνας, βλέπω τον Engineer από το Prometheus;audiokostas είπε:To Μεσοαστικό Noiz ενωμένο στα Προπύλαια του Thomann.![]()
Οι μέρες τους μετρημένες.
Νίκο συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσαι ;D Εσύ θα γράψεις τον ύμνο της επανάστασης και όχι ο Sammys ο Παράγκας.Superfunk είπε:"Φωτια,φωτια στου Thomann τα σκυλιά..... ;D"
Δεν πειράζει, καλά είναι.trolley είπε:Ρε, είμαι ο ΜΟΝΟΣ που στο Α' Τεταρτημόριο της εικόνας, βλέπω τον Engineer από το Prometheus;
Πρώτο τεταρτημόριο όπως μπαίνεις ή όπως βγαίνεις;trolley είπε:Ρε, είμαι ο ΜΟΝΟΣ που στο Α' Τεταρτημόριο της εικόνας, βλέπω τον Engineer από το Prometheus;
ΕΤΟΙΜΟΣ...κατσε να ερθει και ο Νικόλας να γραψει και τη μουσικη γιατι με τα εμβατηρια δεν τα παω καλα..Terry RoscoeBeck5 είπε:Νίκο συγχαρητήρια, προσλαμβάνεσαι ;D Εσύ θα γράψεις τον ύμνο της επανάστασης και όχι ο Sammys ο Παράγκας.
Έδωσες κορυφαίο δείγμα γραφής.
μπα....απλα ειμαι ενα μεγαλο (και ταπεινο) στιχουργικο ταλεντο....marathon είπε:τόχες έτοιμο κουφάλα....