Κ.Σταμάτης
Νέο μέλος
Τα ζητούμενα specs
-Πολυκάναλη ηχογράφηση.Θέλω άνετα να μπορεί να ηχογραφηθεί ταυτόχρονα ένα rhythm section που θα αποτελείται από drums, ηλ.κιθάρα, μπάσο.Βέβαια καταλαβαίνω ότι αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το πόσα mic θα έχει το drum set.Προς το παρόν μόνο και μόνο ότι θα γίνει αυτό φαντάζει αρκετά μακρινό.
Έτσι νομίζω ότι χρειάζομαι περίπου 8 κανάλια.Δε θα έλεγα όχι για περισσότερα.Όχι όμως λιγότερα.Αλλά αν είναι αυτό να επηρεάσει το επόμενο spec, τότε θα το σκεφτώ.Καλύτερα 6 ποιοτικά παρά 12 που θα έχουν χειρότερη ποιότητα από το pod μου, ας πούμε.
-Πολύ καλή ποιότητα στον ήχο.Θα προτιμούσα να δουλεύει 24/192.
-Να μην χρειάζομαι τίποτα άλλο από προενισχυτές, κονσόλες κλπ για να κάνω ηχογράφηση.
-Είχα αποφασίσει να διαθέσω 2000 ευρώ για κάρτα+μουσικό pc+all round mic με κλήση περισσότερο προς ηχογράφηση οργάνων παρά φωνής.
Δηλαδή μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ πάνω-κάτω.Βασικά πιο πολύ κάτω.
-Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποδίδει ορχηστρικά samples…
Θέλω να πω αυτό δεν είναι θέμα του pc?
Τί έχω βρει μέχρι τώρα?Τίποτα.Χαζεύω σελίδες όπως αυτή
http://www.thomann.de/gr/cat_PG_2.html?gf=firewire_audio_interfaces&oa=prd
Απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω ταυτόχρονα κάρτα+pc θα μου πέσουν πολλά.Καλύτερα ένα-ένα να τα μαθαίνω καλά πως δουλεύουν.Επίσης έτσι θα αρχίσω να βλέπω και τι πραγματικές απαιτήσεις έχω από υπολογιστική ισχύ κάνοντας system monitoring.
Ευχαριστώ
Edit
Ξέχασα να αναφέρω ότι πρέπει να είναι συμβατή με win7 64bit
-Πολυκάναλη ηχογράφηση.Θέλω άνετα να μπορεί να ηχογραφηθεί ταυτόχρονα ένα rhythm section που θα αποτελείται από drums, ηλ.κιθάρα, μπάσο.Βέβαια καταλαβαίνω ότι αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το πόσα mic θα έχει το drum set.Προς το παρόν μόνο και μόνο ότι θα γίνει αυτό φαντάζει αρκετά μακρινό.
Έτσι νομίζω ότι χρειάζομαι περίπου 8 κανάλια.Δε θα έλεγα όχι για περισσότερα.Όχι όμως λιγότερα.Αλλά αν είναι αυτό να επηρεάσει το επόμενο spec, τότε θα το σκεφτώ.Καλύτερα 6 ποιοτικά παρά 12 που θα έχουν χειρότερη ποιότητα από το pod μου, ας πούμε.
-Πολύ καλή ποιότητα στον ήχο.Θα προτιμούσα να δουλεύει 24/192.
-Να μην χρειάζομαι τίποτα άλλο από προενισχυτές, κονσόλες κλπ για να κάνω ηχογράφηση.
-Είχα αποφασίσει να διαθέσω 2000 ευρώ για κάρτα+μουσικό pc+all round mic με κλήση περισσότερο προς ηχογράφηση οργάνων παρά φωνής.
Δηλαδή μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ πάνω-κάτω.Βασικά πιο πολύ κάτω.
-Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποδίδει ορχηστρικά samples…
Θέλω να πω αυτό δεν είναι θέμα του pc?
Τί έχω βρει μέχρι τώρα?Τίποτα.Χαζεύω σελίδες όπως αυτή
http://www.thomann.de/gr/cat_PG_2.html?gf=firewire_audio_interfaces&oa=prd
Απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω ταυτόχρονα κάρτα+pc θα μου πέσουν πολλά.Καλύτερα ένα-ένα να τα μαθαίνω καλά πως δουλεύουν.Επίσης έτσι θα αρχίσω να βλέπω και τι πραγματικές απαιτήσεις έχω από υπολογιστική ισχύ κάνοντας system monitoring.
Ευχαριστώ
Edit
Ξέχασα να αναφέρω ότι πρέπει να είναι συμβατή με win7 64bit
Τελευταία επεξεργασία από moderator: