ΟΥΣΤ ρε φυντάνι!!! Κλικαδόρε!!! :lol:Τωρα αν μιλησω...θα σπευσετε να με κατηγορησετε ως προκατειλημμενο προς τον Ιχνηλατη???
ΟΥΣΤ ρε φυντάνι!!! Κλικαδόρε!!! :lol:Τωρα αν μιλησω...θα σπευσετε να με κατηγορησετε ως προκατειλημμενο προς τον Ιχνηλατη???
εκ των έσω ενός συστήματος' date='
η οποία θέτει σε κίνηση το σύστημα,
ή το αντίθετο, δύναμη απ έξω; ;[/quote']
Είναι μια διαρκής διαδικασία μέσα-έξω, μέσα- έξω αν με καταλαβαίνεις.
... και θα αρχίσει να αυξάνεται αν βγω να σου απαντήσω ότι το maple έχει πιο σκαστό ήχο γιατί αν το βάλεις για φωτιά σε έναν χωρίατικο φούρνο (αυτόν με τα ξύλα) το γουρουνόπουλο θα είναι πιο γευστικό απ''οτι αν κάνεις το ίδιο με rosewood (τουλάχιστον έτσι μου είπε η γιαγιά μου). :roll:Το θέμα της εντροπίας στο ΝΟΙΖ κατά τη γνώμη μου, είναι σαν να ανοίξω ένα θέμα σε ένα forum μαγειρικής και να ρωτάω αν το rosewood έχει πιο σκαστό ήχο από το maple...icon_rolleyes.gif
Βρε αγορίνα μου γιατί επιμένεις να ανοίγεις Threads ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με το ύφος του forum???
Για σπάσιμο? Από αφέλεια? Από κακή εκτίμηση του τι "κολλάει" και τι όχι???
Το θέμα της εντροπίας στο ΝΟΙΖ κατά τη γνώμη μου' date=' είναι σαν να ανοίξω ένα θέμα σε ένα forum μαγειρικής και να ρωτάω αν το rosewood έχει πιο σκαστό ήχο από το maple...
:roll:
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!![/quote']
Κάτσε ρε Εlavd, σ'αγαπάω σ'εκτιμάω αλλά νομίζω ότι υπερβάλεις (έτσι, για να trollάρω και λίγο).
Ο Σκουντής δηλαδή τι παραπάνω σχετικό με το noiz έχει? Ή το "Summer 2006" του Αντουάν?
Ίσα-ίσα καθότι και πολύ φοιτητές στο φόρουμ το θέμα (της εντροπίας τουλάχιστον) έχει και επιστημονικό ενδιαφέρον (δεν ακούγεται "ψαρωτική" η λέξη ?).
Σωστά. Θα έπρεπε να ψάχνουμε για εκτόνωση σκοτώνοντας ζώα, όπως κάνεις εσύ.Ρε παιδιά μην βιαζόσαστε να εκτονωθείτε επάνω μου… γμτ. :evil:
Σωστά. Θα έπρεπε να ψάχνουμε για εκτόνωση σκοτώνοντας ζώα' date=' όπως κάνεις εσύ.Ρε παιδιά μην βιαζόσαστε να εκτονωθείτε επάνω μου… γμτ. :evil:
Βρε ουστ από δω! :evil: :evil: :evil:[/quote']
Ορίστε; :?:
Φαίνεται ότι δεν ξέρεις ότι το άλλο χόμπυ του Ιχνηλάτη (εκτός από το να παπαρολογεί στα φόρουμ) είναι να παίρνει τα βουνά με άλλους βλαμμένους σας αυτόν και να πυροβολεί ζώα.Ορίστε; :?:
Προσωπικά γνωρίζω ένα κυνηγό για τον οποίo τρέφω μεγάλη εκτίμηση και συμπάθεια.Φαίνεται ότι δεν ξέρεις ότι το άλλο χόμπυ του Ιχνηλάτη (εκτός από το να παπαρολογεί στα φόρουμ) είναι να παίρνει τα βουνά με άλλους βλαμμένους σας αυτόν και να πυροβολεί ζώα.Ορίστε; :?: