marathon είπε:
Επειδή είμαι περισσότερο καιρό από σένα στο forum, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το συγκεκριμένο γραπτό σου.
Άντε πάλι να το πάρουμε αλλιώς
Έχω κάνει 7 συναλλαγές μέσω νόιζ εδώ και 3 χρόνια. Αυτό που διαπίστωσα λοιπόν έιναι ότι τα μέλη είναι πολύ εντάξει, οι τιμές είναι από λογικές έως ευκαιρία και οι συμπεριφορές είναι από καλές έως άψογες.
Αντίθετα δύο αγοραπωλησίες με μη μέλη δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη μία που δεν έχει ολοκληρωθεί, παίζει να με ψιλοκοροϊδεύουν κιόλας.
Θέλω λοιπόν να πω ότι τα μέλη έχουν πρόσωπο και επομένως είναι πολύ πιο επιλήψιμο να προσπαθούν να στη φέρουν, είναι σαν να θέλει να σε κλέψει ο συγχωριανός σου. Αλλά ακόμη και αν δεν τους ενδιέφερε το ηθικό σκέλος, κανένα μέλος δεν θα ήθελε αρνητικές αξιολογήσεις. Αναφέρω λοιπόν την αλληλοεπικάλυψη μεταξύ των δύο σάιτ σαν κάτι θετικό και προσωπικά για μένα και σαν δικλίδα ασφαλείας.
Και επειδή τέθηκε το θέμα της ηθικής, είπα ότι μεταξύ συμφορουμιτών, υπάρχει σίγουρα ηθικό θέμα. Στη θεωρία πάντοτε. Δεν έχω διαπιστώσει προσωπικά ότι υπάρχει πρόβλημα στην πράξη, ότι δηλαδή κυκλοφορούν κακοί συμοφορουμίτες μστις αγγελίες, αν αυτό θεώρησες.
Όσο για τα μέλη που δεν έχουν ούτε ένα ποστ, μη νομίζεις ότι όλοι θέλουν να γράφουν ή ότι νιώθουν ότι μπορούν να γράψουν. Εγώ είμαι μέλος από το 2008 στο νόιζ και μου βγήκε να αρχίσω να ποστάρω σχετικά πρόσφατα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσα πού και πού τα θέματα. Ξέρω τουλάχιστον 2-3 φίλους μουσικούς που έχουν από 0 μέχρι 10 ποστ και παρά ταύτα μπαίνουν πολύ συχνά στο νόιζ. Προτιμώ ακόμη και ένα μέλος με 10 ποστ από έναν τελείως άσχετο.