Gear Acquisition Syndrome
Μόνιμος θαμώνας
Νομιζω οτι μαρεσει το κιτρινομαυρο σχεδιο.
Και εμένα ;D ;D ;DGear Acquisition Syndrome είπε:Νομιζω οτι μαρεσει το κιτρινομαυρο σχεδιο.
Όντως, πάντος είναι λιγουλάκι επικίνδυνα τα πλαγιο-κάθετα νερά όπως του All Parts και ειδικά σε μπράτσο all maple.απλα το all parts μπρατσο ειναι flatshawn ενω αυτο που ετοιμαζετε ειναι quarteshawn
;D ;D ;DWilliamSats είπε:
"Flatsawn" λεγεται "σανιδι" (η "ταβλα") στα Ελληνικα...ZIKO είπε:απλα το all parts μπρατσο ειναι flatshawn ενω αυτο που ετοιμαζετε ειναι quarteshawn
Αυτο το προτεινα και εγω,αλλα το ξανασκεφτηκα...κοβε-ραβε...William, καθαρα για ποζεραδικο λογο θα προτεινα να βαλεις και τον mid μαγνητη με κληση. Με μια πρωτη προχειρη σκεψη δε βλεπω καποιο σοβαρο πρακτικο drawback.
Σε βαλαμε στην πριζα και περιμενεις μωρε Harilatron... ;DΤι θα γίνει με το ΚΕΡΑΤΟ μου?
yann είπε:Ακομα ενας λογος για πολυ καλη μελετη,ειναι το πισω μερος...
Ισως εκμεταλευτω τις βιδες εδρασης των ελατηριων (στο πισω μερος) οπου θα συναντηθουν με το (μακρυτερο) μπρατσο για καλυτερο "δεσιμο" (αφου θα αφαιρεθει πολυ ξυλο και θα αδυνατισει το σκαφος)
Τι εννοείς προέκταση των τάστων στο σώμα? Που να κάτσουν?mariopol είπε:ωραιο! για το εικαστικο μερος της υποθεσης εχω να προτεινω ενα linear burst με προεκταση των ταστων στο σωμα!(σε οτι εμεινε δλδ). να τονιστει και ο χαρακτηρας του!![]()
Θέλουμε φωτό! ;Dharilatron είπε:Ηρθε το κέρατο μου. ;D
Ευχαριστώωωωω.
(Θα το κάνω κρεμάστρα)