fatalv
Παλιά καραβάνα
;DΚαλά δεν παίζεσαι έτσι; ;D...τέλοςπα...victor130 είπε:Αρχηγε Fatalk οπως βλεπεις κανω τα παντα για το -12 ;D
;DΚαλά δεν παίζεσαι έτσι; ;D...τέλοςπα...victor130 είπε:Αρχηγε Fatalk οπως βλεπεις κανω τα παντα για το -12 ;D
Γενικά όχι. Έχω όμως πρόβλημα με το ότι δημιουργεί προστριβές. Εξάλλου, το ποιόν των τακτικών μελών κατά κανόνα είναι σε κοινή θέα για ό,σους θέλουν να το δουν. Ή μήπως πριν της εισαγωγή του karma αξιολογούσαμε διαφορετικά τους συνομιλητές μας;fenderiarhs είπε:εχετε προβλημα με το καρμα σαν ιδεα
(Πάλι) γενικά όχι, είναι κρίμα όμως που μια συζήτηση για το karma είχε ως αποτέλεσμα, πέραν της γενικής ανακατωσούρας, την αποχώρηση του Mechmg93.εχετε προβλημα με τον τροπο που αυτο απονεμεται γενικα
Γιατί, μόνος του αποφασίζει και μόνος του απονέμει;η με τον τροπο που αυτο απονεμεται απο τον Wow!?
A.. ναι, δράττομαι της ευκαιρίας να διευκρινήσω ότι δεν έχω απονείμει κάρμα πάνω από πεντε-έξι φορές. Αυτό δεν το περιμένατε, είμαι σίγουρος !!!fenderiarhs είπε:Να ρωτησω κατι λοιπον: εχετε προβλημα με το καρμα σαν ιδεα, εχετε προβλημα με τον τροπο που αυτο απονεμεται γενικα, η με τον τροπο που αυτο απονεμεται απο τον Wow!?
Ανταποδίδω το περί εκτίμησης στο ακέραιο, και θέλω να πω πως φυσικά δεν θεωρώ τον Μιχάλη (mechmg93) κουτό, ούτε κατ' ελάχιστο. Μην αμφιβάλλεις γι'αυτό.Wow! είπε:Α, από εκτίμηση στον Earendil να διευκρινήσω ότι (κατά τη γνώμη μου) ο 93 δεν αποχώρησε εξ' αιτίας του κάρμα (αυτό έλλειπε, από τη μια να λέει "ε, και" και από την άλλη να θίγεται τόσο πολύ ώστε να φεύγει).
Καθόλου, και θα ήταν άτιμο εκ' μέρους μου να αφήσω στον αέρα ότι μπορεί να είναι τόσο κουτός, διότι δεν είναι καθόλου κουτός.
Έφυγε (πάντα κατά τη γνώμη μου) επειδή απαξιώθηκαν με ταχύτητα φωτός οι απόψεις του στο θέμα με το copyright. Σε συνδυασμό βέβαια με το βαρύ κλιμα που είχε δημιουργηθεί.
Αυτά
Φτου με κατάλαβε. Μας χρωστάς πρόβες εσύ....kwstas79 είπε:Επειδή κατάλαβα ότι μιλάς για μένα, ένα έχω να σου πω: δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω, που να σκάσεις. Με 7 ή χωρίς.
Jasemeister είπε:Ο ffmakis π.χ. κράχτηκε με πολύ άσχημο τρόπο και συνεχόμενα (ασχέτως δίκιου ή αδίκου) αλλά δεν είπε σχεδόν κανείς κουβέντα. Φτάσαμε στο σημείο να τρελαθεί ο άνθρωπος, να τα πάρει στην κράνα και να μας πει όλους κοράκια. Μετά αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε ενώ στην ουσία εμείς του συμπεριφερθήκαμε άσχημα.
Έρχεστε λοιπόν τώρα (γενικά) και αρκετοί μιλάτε για τα δεινά που επιφέρει το κάρμα και για την επερχόμενη συντέλεια του κόσμου, ενώ δεν έχετε πρόβλημα όταν ένα καινούριο μέλος που δεν έχει προλάβει να μας γνωρίσει σαν κοινότητα προσβάλλεται ανοιχτά και συνεχόμενα. Νομίζω κάπου χάνουμε την ουσία και η σοβαρότητα των γραπτών μας είναι πλέον ύπο αμφισβήτιση.
Σωστα......το οποιο οδηγει στο λογικο συμπερασμα.....Οποιος ενδιαφερεται τοσο για το θετικο καρμα ας πραξει τα δεοντα........Οποιος αδιαφορει ας το αποδειξει εμπρακτως και οχι "αδιαφορωντας" μεν, αλλα συζητωντας το (σε thread 25 σελιδων) και διαπραγματευομενος γι αυτο δε.......Και βέβαια, απαντάει και στην επόμενη ερώτησή σου φεντεριάρη μου: όχι ρε, τι να προσφέρει; Ένα gadgetάκι του φόρουμ είναι. Απλά, κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια τον δύστροπο χαρακτήρα ορισμένων... άλλοι το πήρανε τελειώς στη πλάκα (όπως ο kilon π.χ.).
Επειδή αναφέρεσαι και σε μένα, στέκομαι 100% πίσω από αυτά που έγραψα, και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί λες ότι ήμουν προσβλητικός. Το έφερα σαν παράδειγμα για να φέρω σε αντιπαράθεση την περίπτωση του taxfree (σβησμένη αγγελία) με αυτή του ffmakis (ούτε-καν-θυμάμαι-πόσες αγγελιες υπάρχουσες). Τα ποστ είναι ακόμη εκεί (ελπίζω), κι ελεύθερα για εξαγωγή συμπερασμάτων.Jasemeister είπε:Ο ffmakis π.χ. κράχτηκε με πολύ άσχημο τρόπο και συνεχόμενα (ασχέτως δίκιου ή αδίκου) αλλά δεν είπε σχεδόν κανείς κουβέντα. Φτάσαμε στο σημείο να τρελαθεί ο άνθρωπος, να τα πάρει στην κράνα και να μας πει όλους κοράκια. Μετά αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε ενώ στην ουσία εμείς του συμπεριφερθήκαμε άσχημα.
Έρχεστε λοιπόν τώρα (γενικά) και αρκετοί μιλάτε για τα δεινά που επιφέρει το κάρμα και για την επερχόμενη συντέλεια του κόσμου, ενώ δεν έχετε πρόβλημα όταν ένα καινούριο μέλος που δεν έχει προλάβει να μας γνωρίσει σαν κοινότητα προσβάλλεται ανοιχτά και συνεχόμενα.
πολυ σωσταodis13 είπε:Προτεινω να χαλαρώσουμε όλοι λίγο...γαι να περναμε καλά και να μαθαινουμε είμαστε εδω, σωστά?