aris 17561
Noiz Addict
Eπειδη ετεθη το θεμα προσφατα και δημιουργηθηκε η σχετικη αποροια... Ανεβασα αυτο το βιντεο ωστε να βγαλετα τα δικα σας συμπερασματα σχετικα με το αν χρειαζεται tubescreamer ο ηδη σφιχτος 6505+...
Ελαχιστα πιο δυνατα αυτη με το tubescreamer... Ειναι αυτο που εχουμε πει... Κυριως διαφορα εχει στο χερι η εισαγωγη του σκριμερ γιατι με το ιδιο eq ακους λιγη διαφορα σε επιπεδο ηχογραφησης... Χρησιμοποιω την line6 hd500 και στις 2 περιπτωσεις γιατι εχω βαλει ενα eq στην λουπα με μεθοδο 4 καλλωδιωνε...blackie είπε:Διαφορα στο σφιξιμο δε μπορω να πω πως ακουω...
Διαφορα στην ενταση ακουω σιγουρα...
Δε ξερω αν εχει να κανει με την πεταλιερα...
Τη λαιν6 χρησιμοποιησες ετσι?
blackie είπε:Διαφορα στην ενταση ακουω σιγουρα...
Δε ξερω αν εχει να κανει με την πεταλιερα...
Όταν παίζεις με το tubescreamer δεν είναι πιο δυνατά οι κιθάρες μόνο, αλλά η συνολική ένταση του κλιπ συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων που ακούγονται...(πιατίνια, τύμπανα κλπ...)Ελαχιστα πιο δυνατα αυτη με το tubescreamer...
Ok μπορει να κριθει το βιντεο βαση του βιντεο η πρεπει να το ξαναγραψω λετε ?longshadow είπε:Όταν παίζεις με το tubescreamer δεν είναι πιο δυνατά οι κιθάρες μόνο, αλλά η συνολική ένταση του κλιπ συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων που ακούγονται...(πιατίνια, τύμπανα κλπ...)
IraklisZS είπε:εγώ νομίζω πως ο ενισχυτής δεν έχει ανάγκη απο γκέιν.
σχετικά με το χέρι, ειλικρινά αμφιβάλλω γιατι τα μάτια μου και τα αφτιά μου λένε άλλα. Δε στο λέω με κακή διάθεση, απλά πιστεύω πως το πιο βασικό στα μεταλλαδικα ρυθμικά είναι το δεξί χέρι. Τα δικά σου ρυθμικά θυμίζουν προγκρεσιβάδικα ρυθμικά τύπου symphonyX ας πούμε (πιο επίπεδα ρυθμικα), τελείως διαφορετικά απο αυτά τύπου Iced Earth στα οποία μάλλον στοχεύεις και είναι πολυ τσαμπουκαλίδικα.
Η εξήγηση στη διαφορά του ήχου νομίζω βρίσκεται στην έξοδο της κιθάρας σε κάθε περίπτωση. Αν παιζεις πιο επίπεδα και χωρίς να "σκάβεις" τις χορδές λογικά θα βάλεις παραπάνω γκέιν (επειδή ουσιαστικά με απαλό χέρι ρίχνεις το Output της κιθάρας) και το αποτέλεσμα θα είναι λίγο πιο χαοτικό και επίπεδο.
Αν παιζεις σκάβοντας τότε λόγο υψηλότερου output ο ενισχυτής φτάνει στα επίπεδα distortion που θες, αλλά μόνο στην "ατακα" της πολύ δυνατής πενιάς σου, οπότε στιγμιαία ο ήχος παραμορφώνεται και μετά καθαρίζει και το αποτέλεσμα είναι να αποφεύγεις το λάσπωμα και να ακουγεται και πιο τσαμπουκαλίδικο λόγω των δυναμικών.
κάπως έτσι τα καταλαβάινω εγώ...
όπως και ναχει για να μη ξεφευγουμε νομιζω πως ο ενισχυτης εχει μια χαρά gain![]()
Είσαι σφίχτερμαν δηλαδή; ;Daris 17561 είπε:Εγώ είμαι από αυτούς που το βάζουν για να σφίγγονται...
Πρεπει να βγαλω κι εγω καμια μπλουζα σαν τον ιγνατιο...metalmike είπε:Είσαι σφίχτερμαν δηλαδή; ;D