Ομαδική αγορά από thomann

Fenderikos

Μόνιμος θαμώνας
Σκέφτομαι να πάρω καμιά δεκαριά σετ χορδές vinci με τόσα καλά που διαβάζω γι' αυτές αλλά το 20άρικο μεταφορικά είναι κάπως. Αν μαζευτούμε 3-4 άτομα να δώσουμε από ένα ταλιράκι κάτι γίνεται. Να διευκρινίσω πως είμαι από Θεσσαλονίκη για όποιον ενδιαφερθεί. Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.  :)

Ή αν κάποιο καλό παιδί παραγγείλει πράγματα αξίας πάνω από 300 ευρώ, θα έχει την καλοσύνη να μου πάρει και μερικά σετ χορδούλες; Πρώτα θα του δώσω τα λεφτά εννοείται.

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ενα καλητερο ποιοτηκα καλοδιο μιας και πηρα νεο ενησχητη.μεσα και εγω αν μαζευτουν και αλλοι.και εγω απο θεσ/νικη ειμαι

Απο musicstore θα προτιμούσα. Εγώ έχω μαζέψει 89ευρώ. Μου στέλνετε ενα pm με τα πραγματάκια/ποσό που θέλετε?

Ψαχνουμε ακόμη για ομαδική αγορά από thomann. ¨Εχουμε μαζέψει 230ευρώ περίπου κι υπολοίπονται 70... αν κάποιoς από Αθήνα θέλει να αγοράσει εξοπλισμό μεσω thomann με τσάμπα μεταφορικά, τώρα είναι η ώρα!!!

Ευχαριστώ!

(απο musicstore δεν εχει στείλει κανένας ακόμη)

παιδια θελω να παραγγειλω το rode nt1,εχετε παραγγειλει?

δεν ειμαι απο αθηνα btw ::)

Καντο μονος σου φιλε μου γιατι δεν βγαζεις ακρη....μια εβδομαδα προσπαθουσα να συννενοηθω και ακρη δεν εβγαλα.. :-\...ο ένας το ηθελε κοντο,ο αλλος το ηθελε μακρυ και ο τελευταιος το ηθελε και ξυρισμενο...απιστευτα πραγματα..

Εγώ νόμιζα οτι απλά ψάχνατε για ένα μικρό συμπλήρωμα του ποσού, αλλά αν μπλέξουνε πάνω απο 5 άτομα δεν βγαίνει άκρη!

Επίσης εγώ ήθελα χορδές που μπορεί κάποιος να τις ταχυδρομήσει σε απλό γράμμα έστω και συστημένο, ενώ

@Darky αν είσαι στην επαρχία πάλι δε θα πληρώσεις μεταφορικά?

χμμμ...νταξ η ασυνενόηση ειναι τραγικο πραγμα,τι να πω... :-X

@korakios  ναι,απλα ειπα να βοηθησω αν δεν ηταν η παραγγελεια  >300ε ωστε να μν υπαρχει επιβαρυνση στους

περρισοτερους που λογικα θα ειναι απο αθηνα,whatever ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back