Οχι στο γδαρσιμο της κιθαρας απο αγκραφα ζωνης! :)

wargasm

Μόνιμος θαμώνας
Ρε παιδια επειδη ειμαι ψηρας με τα οργανα, και αν παιζω με τη ζωνη που φοραω κιθαρα, θα σκαψει τοσο που θα φαινεται για μαγνητης μπροστα, υπαρχει καποια λυση δοκιμασμενη για προστασια?

Δηλαδη καποιο αυτοκολλητο χοντρο σχετικα, που μετα να το αφαιρεις και να μην αφηνει σημαδια κολλας κτλ???

Μήπως δεν φοράς μπλούζα?

Βάλε τη ζώνη σου στραβά... Την αγκράφα στο πλάι δηλαδή.

Αλητεία  8) ;D

κατέστρεψα πολλά όργανα έτσι ....

μέχρι που αποφάσισα απλά να παίρνω τα τζην μου στο νουμερό μου

και όχι 4 νούμερα μεγαλύτερα.....

Ωχ, οχι...

βγήκανε και προφυλακτικά για την κιθάρα;

Μια απόλαυση μας εμεινε... πάει και αυτή!  ;D

ΟΚ, πέρα απο την πλάκα, και για να μην ειμαστε ανευθυνοι, πάντα προφυλακτικό στα "μεγάλα άλματα" (περασα και το κοινωνικό μου μήνυμα ;) )

Αλλά, ρε σεις, στην κιθάρα; Η κιθάρα ειναι εργαλείο, ειναι "τη γραπώνω και εξτασιάζομαι" και τα δίνω όλα!

Αν ειναι να προσέχω να μην χτυπήσω δυνατα την πένα και γρατζουνιστεί το finish, την βάζω στην άκρη και παω να μαθω να γινω chef!

Η λύση:

1. προσοχη με την αγκραφα

2. ισως ζωνη με μικροτερη αγκραφα

3. στο πλαι οπως ειπε και ο φιλος

4. ....και πιο σιγουρο: αφήνεις κοιλιτσα όπως εγω, και σώθηκες!!!!  ;D ;D

Σας το λέω εγω που εχω κανει το εξης:

DV016_Jpg_Large_517110.039_csb.jpg

Οντας εφηβος μεταλάς, με μακρυ μαλλι για headbanging, μου εδωσε ο δασκαλος την αυθεντική του αγορασμενη το 1970 απο την Αυστραλία Gibson les paul custom cherry sunburst με εβενο, με lacquer finish και ανέβηκα να παιξω σε κλαμπακι μεταλ, και όταν κατεβηκα, απο πισω την είχα γ@&3Ι$ει...

Την πάω σε μάστορα και μου λέει το 1997:

"φίλε που την βρήκες; Αυτη κοστίζει τουλάχιστον 1.800.000 δρχ! Δεν γινεται, μονο αν τριφτει ξανά και βαφτει...

Και φυσικά, του την γύρισα ετσι... :-X :-X

...Δεν μου ειπε τιποτα...(καλή του ώρα εκει που είναι τώρα...)

Holystone είπε:
(καλή του ώρα εκει που είναι τώρα...)
...έπαθε έμφραγμα ο χριστιανός...μετά από αυτό που είδε! 8) ;D

marathon είπε:
...έπαθε έμφραγμα ο χριστιανός...μετά από αυτό που είδε! 8) ;D
Δυστυχως φίλε marathon, εφυγε από καρκίνο... Οσο ζω θα τον θυμάμαι...και δυστυχώς και αυτό που εκανα...

Satanas είπε:
...μας έστειλες πάλι με το off topic σου  :-\
Εσένα εύκολα ;D...τον ΟΡ αντιθέτως καθόλου από ότι είδες ;)

Holystone είπε:
Αλλά, ρε σεις, στην κιθάρα; Η κιθάρα ειναι εργαλείο, ειναι "τη γραπώνω και εξτασιάζομαι" και τα δίνω όλα!

Αν ειναι να προσέχω να μην χτυπήσω δυνατα την πένα και γρατζουνιστεί το finish, την βάζω στην άκρη και παω να μαθω να γινω chef!
+100000000

4. ....και πιο σιγουρο: αφήνεις κοιλιτσα όπως εγω, και σώθηκες!!!!  ;D ;
+895634268900432

Ίσως με περικάρπιο (wrist band) τένις;

Μπορείτε να κόψετε και το πάνω μέρος μιας κάλτσας  :o είστε τσίπης αλλά μάλλον δεν θα κάθεται καλά αν είστε ιδιαίτερα κινητικοί.

Φροντίζεις να φοράς ρούχα που πέφτουν πάνω απ' την ζώνη. Αλλιώς αντικαθιστάς την ζώνη με σπάγκο και λανσάρεις νέο look ;D

η κιθαρα πρεπει να εχει τα παρασημα της.....κιθαρα ειναι....οχι κρυσταλο βοημιας

theoctapus είπε:
Φροντίζεις να φοράς ρούχα που πέφτουν πάνω απ' την ζώνη.
Το καλύτερο μεν αλλά υπάρχει και άλλη δοκιμασμένη λύση.

650px-AlbertCollins1990.jpg

Freddie-King.jpg

Καλά ρε σεις...Εδώ η Fender έχει κάνει ολόκληρο αγώνα τα τελευταία χρόνια να μας πουλήσει τα relic όργανά της, ξυσμένα μέχρι αηδίας κι εσείς που μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, από φυσικού, προσπαθείτε να βρείτε τεχνάσματα για να γλυτώσετε τις γρατζουνιές??  ??? ;D

Μη φοράς ζώνη στην τελική φίλε μου. Είναι και της μόδας ή πάρε ένα νούμερο μεγαλύτερο παντελόνι, ρίξε και την μπλουζίτσα από έξω (δεν χρειάζεται να είναι μακριά, ξέρεις τώρα, κοντή, στενή, μοδάτη) και είσαι κύριος σου λέω!  ;)

Μια εύκολη λύση είναι κομμάτια από χαρτοταινια, βγαίνει εύκολα και η κόλλα βγαίνει εύκολα με νεράκι και πανί με μικρό ίνες

Από κει και πέρα έχει στο ebay αυτοκόλλητα από διαφορά υλικα που μπορείς να βάλεις, χοντρό πλαστικό πχ κτλ

Sent using Tapatalk 2

Trending...

Νέα θέματα

Back