Οι Muse παίζουν με playback στην Ιταλική τηλεόραση

stephanos

Μόνιμος θαμώνας
http://www.youtube.com/watch?v=1fUmZN5pJFg&feature=related

Από ότι κατάλαβα τους υποχρέωσαν να εμφανιστούν με backing track ετσι και αυτοί άλλαξαν ρόλους ως ένδειξη διαμαρτυρίας (και χαβαλέ) με τον Βellamy να κάνει τον drummer και σε όλη την εκπομπή να αναφέρεται ως ο ντράμερ του συγκροτήματος   :D :D  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ....ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΑΝΘΡΩΠΟΙ... :P

Μωρε μπραβο! Αλλοι διψανε για πλει μπακ! (μηπως ειναι απλα διαφημιση?!)

Γιατι μια εκπομπη να μην θελει να παιξουν λαιβ?

Αν και δεν αποκλειω το να ειναι στημενο,οι γκριματσες και οι κινησεις του bellamy ειναι πολυ αστειες.

Έκδοση με υπότιτλους βγήκε ρε παιδιά? Ή έστω κάποιος να μεταφράσει...

Μια εκπομπή δεν θα θέλει να παίξει λάιβ γιατί θα χρειαστεί έξτρα εξοπλισμό, έξτρα ανθρώπους πιθανώς (για την ηχοληψία), και έξτρα δουλειά, και όλα αυτά μεταφράζονται σε έξτρα έξοδα. Είναι πιο εύκολο να πατήσουν απλά play.  ;)

Πάντως ο τίτλος λέει ότι είναι λάιβ  ;D

Αν δεν θέλεις να παίξεις, δεν παίζεις. Τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια. Έπρεπε να σεβαστούν έστω και έναν φαν τους που θα ήθελε να τους δει κανονικά έστω και πλέιμπακ...

mscmkr είπε:
Αν δεν θέλεις να παίξεις, δεν παίζεις. Τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια. Έπρεπε να σεβαστούν έστω και έναν φαν τους που θα ήθελε να τους δει κανονικά έστω και πλέιμπακ...

η και καλα αντιδραση στο μουσικο κατεστημενο των πλειμπακ στην τιβι ανετα πουλαει περισσοτερο ως σοου για την τιβι  ;D

αμα δε σου αρεσει, δεν πας οπως λες..εκτος αν πας για το σοου (οπως παιζει να εκαναν οι muse) οποτε επι του προκειμενου ισως καλα εκαναν... αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει και να τσιμπαμε... my two pence..

Και εγώ πιστεύω για να κάνουν σόου πήγαν, αλλά δεν με χάλασε ούτε σαν φαν με πείραξε αντιθέτως το βρήκα διασκεδαστικό.

mscmkr είπε:
Αϊ ρε από σι λέου τώρα τι με λες...

zestair είπε:
Αϊ ρε από σι λέου τώρα τι με λες...
Σκιούζμι; (μετάφραση: "Α;")

mscmkr είπε:
Αν δεν θέλεις να παίξεις, δεν παίζεις.
Σωστό, αλλά όταν στην μέση υπάρχουν εταιρείες και μανατζεριλίκια τα πράματα δεν είναι τόσο απλά...

Ρε παιδιά μην το κουράζουμε πάλι, χαβαλέ έκαναν οι άνθρωποι όχι επανάσταση ;D 8)

(btw, εμένα καλό μου φάνηκε, γέλασα, αλλά δε θα το έκανα αυτό στην κακομοίρα την παρουσιάστρια, πολύ καφριλίκι, θα το φυσάει και δε θα κρυώνει)

Και η εκπομπή έκανε εν μέρει τη δουλειά της, και οι Muse έκαναν κι αυτοί την πλάκα τους, και δε νομίζω να προσβλήθηκε πια τόσο και κανένας fan τους. Στο κάτω κάτω δεν μιλάμε και για καμιά συναυλία ολόκληρη σε playback και με τη μπάντα αλλού γι'αλλού! Πάντως προφανώς, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και το λοιπό crew του show πήρε τίποτα πρέφα. Μεγάλοι fans των Muse κι αυτοί!  ;D

Και η εκπομπή έκανε εν μέρει τη δουλειά της, και οι Muse έκαναν κι αυτοί την πλάκα τους, και δε νομίζω να προσβλήθηκε πια τόσο και κανένας fan τους. Στο κάτω κάτω δεν μιλάμε και για καμιά συναυλία ολόκληρη σε playback και με τη μπάντα αλλού γι'αλλού! Πάντως προφανώς, ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και το λοιπό crew του show πήρε τίποτα πρέφα. Μεγάλοι fans των Muse κι αυτοί! 
Όντως!!!

Πάντως είχε πολύ πλάκα το ύφος του Matt στα drums!!! ;D ;D

X-minor είπε:
Και η εκπομπή έκανε εν μέρει τη δουλειά της, και οι Muse έκαναν κι αυτοί την πλάκα τους,
Και η εκπομπή έκανε εν μέρει τη δουλειά της, και οι Muse έκαναν κι αυτοί την πλάκα τους,

Στο κάτω κάτω πείραν κ τα φράνγκα τους κ όποιοι πήγαν στο Live εάν κάνανε(που θα κάνανε στην Ιταλία) πιστεύω να καταλαβαίναν ποια είναι τα μέλη των Muse ......εάν τα γνώριζαν  :-\ :-\ :-\ :-\ ;D ;D ;D ;D ;)

οχι ρε Γ@μωτοοοοοοοοοο!

εγω το χα σκεφτει πολυ πριν το κανουν oi muse αυτο....

μου κλεψαν την ιδεα.....  :(

επισης ο μαυροπερισσοτερος ειχε κανει κατι πολυ "δυνατο"

http://www.youtube.com/watch?v=wZ7iP6ArbxY

To έχουν ξανακάνει οι Muse αυτό πάντως πιο παλιά (εποχή Origin Of Symmetry), χωρίς να αλλάξουν όργανα  :P

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back