Νομίζω ότι πλέον καταξιώθηκα ως κιθαρίστας...

elavd

Googlelavd
Noiz Addict
Μελετώντας σήμερα τα στατιστικά των video μου στο Youtube, είδα ότι ένα (άγνωστο σε μένα τουλάχιστον) Γιαπωνέζικο κιθαρο-site, χρησιμοποιεί ένα clip-άκι μου με την 335, ως sample για να πουλήσει τους Bare Knuckle "Stormy Mondays"...

Δείτε εδώ το sample 2  8)

Βρε, μήπως να ζητήσω κανένα ποσοστό από τους Γιαπωνέζους, να βγάλω κανένα φράγκο; Δύσκολοι οι καιροί γαρ... Ο καθένας βγάζει τα ως προς το ζειν, όπως μπορεί... ;D ;D ;D ;D

Μην το γελάς καθόλου...

(με τέτοιο παίξιμο -και ειδικά στο δεξί- μπορεί να γίνεις endorser και για παντόφλες με αερόσολα κουρδισμένες σε φα ματζόρε)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
pascal είπε:
Μην το γελάς καθόλου...

(κι' εσύ όμως, με τέτοιοι παίξιμο -και ειδικά στο δεξί- μπορεί να γίνεις endorser και για παντόφλες με αερόσολα κουρδισμένες σε φα ματζόρε)
Ήρθε η ώρα να το ομολογήσω...To R&D Team της Dexim ήδη σχεδιάζει το δικό μου signature μοντέλο σαγιονάρας, που θα λανσάρω φέτος το καλοκαίρι στις συναυλίες μου... ;D ;D ;D

...κι εδώ μπορεί κανείς άνετα να αναφωνήσει : Ηλία, YOU ARE BIG IN JAPAN!

Πρεπει να διεκδηκισεις τα  Πνευματικα δικαιωματα σου !!!  >:(

Εδω ο Jay z πηρε την αδεια απο τους "4 επιπεδα της υπαρξης " για το run this city !

Καλα τα γαιδουρια δεν σε ρωτησαν καθολου ?

Ksekourdistos είπε:
Πρεπει να διεκδηκισεις τα  Πνευματικα δικαιωματα σου !!!  >:(
Ελπίζω να αστειεύσαι... :)

Τι πνευματικά δικαιώματα να ζητήσω για ένα jam πάνω στο "blue jeans blues"? ;D

Αμα δεν παινεσεις τον Gate Keeper σου θα πεσει το ταβανι να σε πλακωσει !

παντως πιστευω οτι θα πρεπε να σε ειχαν ενημερωσει και να μην το μαθεις μονος σου , αν ετσι εγινε.

Μα απλα λινκαραν το βιντεο, δεν το παρουσιαζουν ως δικο τους. Οπως και του αλλου τυπου. Τιθεται θεμα πνευματικων δικαιωματων? ???

Και μενα μου εχουν ζητήσει να βαλουν ενα βιντεο μου που παιζω με το fantom της roland για διαφημιση σ'ενα site. Aλλά ήταν απο την korg, ηθελαν να μειωσουν τον ανταγωνιστη :(

neeq είπε:
Και μενα μου εχουν ζητήσει να βαλουν ενα βιντεο μου που παιζω με το fantom της roland για διαφημιση σ'ενα site. Aλλά ήταν απο την korg, ηθελαν να μειωσουν τον ανταγωνιστη :(
AAAAAAAAAAAAAXAXAXAXXAA ;D ;D ;D

Είσαι θεός!!! :)

Ksekourdistos είπε:
Εδω ο Jay z πηρε την αδεια απο τους "4 επιπεδα της υπαρξης " για το run this city !

Καλα τα γαιδουρια δεν σε ρωτησαν καθολου ?

Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????

Trending...

Νέα θέματα

Back