Superfunk
R.I.P.
Mετα απο τους,πετυχημενους,ενισχυτες ηρθε η ωρα για επανεκδοση και των κιθαρωνΕ ;D
(δειτε και τα πλαινα
https://suprousa.com/guitars/)
(δειτε και τα πλαινα
https://suprousa.com/guitars/)
Superfunk είπε:Mετα απο τους,πετυχημενους,ενισχυτες ηρθε η ωρα για επανεκδοση και των κιθαρωνΕ ;D
Ατυχές σχόλιο...sorryotto## είπε:O αμερικάνος φλωρινιώτης?
Ποιος είναι?mauromouris είπε:Ατυχές σχόλιο...sorry![]()
Εντάξει, σιγά τη μορφή.mauromouris είπε:Ατυχές σχόλιο...sorry![]()
Nαι σωστά, δεν έχει παίξει και με κανέναν γνωστό. Μόνο με κάτι μπαντούλες και καλλιτέχνες της πλάκας. Άχρηστος κιθαρίστας ρε παιδί μου, μπροστά στο δικό σου παικτικό μεγαλείο και τις συνεργασίες που έχεις κάνει, αυτός ωχριά. Πάω να πιω λίγο νερό στην υγειά σουRayDTutto είπε:Εντάξει, σιγά τη μορφή.
Γεια σου και σένανε.mauromouris είπε:Nαι σωστά, δεν έχει παίξει και με κανέναν γνωστό. Μόνο με κάτι μπαντούλες και καλλιτέχνες της πλάκας. Άχρηστος κιθαρίστας ρε παιδί μου, μπροστά στο δικό σου παικτικό μεγαλείο και τις συνεργασίες που έχεις κάνει, αυτός ωχριά. Πάω να πιω λίγο νερό στην υγειά σου
Το Φλωρινιώτη δεν το είπα εγώRayDTutto είπε:Δλδ τη μία είναι Φλωρινιώτης και την άλλη δεν είναι επειδή έχει παίξει με τον Axl;
Αν εσύ μπορείς να κρίνεις κάποιον (που παίζει με G'n R, Rihanna, Τhin Lizzy, E.Iglesias κλπ κλπ) από ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπι για μια παρουσίαση κιθάρας (και όχι των δικών του ικανοτήτων), τότε πάω πάσο. ;DΣόρρυ εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω και ακούω.
ΠOIEΣ κιθαρες? ;D ;D ;DΓια τις κιθάρες τι λέτε; είναι και αυτές αισθητικά λίγο challenging.
Είναι κάτι σαν την Φρίντα Κάλο, ένα πράμα.Οταν θες να ξεχωρίσεις no matter what.otto## είπε:Για τις κιθάρες τι λέτε; είναι και αυτές αισθητικά λίγο challenging.
Πως να'ναι?Αφου ο τυπος παιζει ΚΑΘΑΡΑ γυρω στο....1 δευτερολεπτο.... >παρ' όλο που αυτό το ηχόχρωμα στα demo δεν είναι ακριβώς του γούστου μου
[/Kαι ειδικά με όργανα που υπάρχουν εδώ και 60 χρόνια.quote]
+1000
οχι δεν ειναι ακριβεις ρεπλικες μονο η AMERICANA σειρα εχει καπακι απο resoglass.marathon είπε:να υποθέσω ότι είναι πλαστικές?