Νεες SUPRO!

Superfunk είπε:
Mετα απο τους,πετυχημενους,ενισχυτες ηρθε η ωρα για επανεκδοση και των κιθαρωνΕ  ;D

O αμερικάνος φλωρινιώτης?

mauromouris είπε:
Ατυχές σχόλιο...sorry  ;)
Εντάξει, σιγά τη μορφή.

(Και τα γρήγορά του ψιλομάπα ήταν).

RayDTutto είπε:
Εντάξει, σιγά τη μορφή.
Nαι σωστά, δεν έχει παίξει και με κανέναν γνωστό. Μόνο με κάτι μπαντούλες και καλλιτέχνες της πλάκας. Άχρηστος κιθαρίστας ρε παιδί μου, μπροστά στο δικό σου παικτικό μεγαλείο και τις συνεργασίες που έχεις κάνει, αυτός ωχριά. Πάω να πιω λίγο νερό στην υγειά σου

mauromouris είπε:
Nαι σωστά, δεν έχει παίξει και με κανέναν γνωστό. Μόνο με κάτι μπαντούλες και καλλιτέχνες της πλάκας. Άχρηστος κιθαρίστας ρε παιδί μου, μπροστά στο δικό σου παικτικό μεγαλείο και τις συνεργασίες που έχεις κάνει, αυτός ωχριά. Πάω να πιω λίγο νερό στην υγειά σου
Γεια σου και σένανε.

Δλδ τη μία είναι Φλωρινιώτης και την άλλη δεν είναι επειδή έχει παίξει με τον Axl;

Σόρρυ εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω και ακούω.

RayDTutto είπε:
Δλδ τη μία είναι Φλωρινιώτης και την άλλη δεν είναι επειδή έχει παίξει με τον Axl;
Το Φλωρινιώτη δεν το είπα εγώ

Σόρρυ εγώ κρίνω με αυτά που βλέπω και ακούω.
Αν εσύ μπορείς να κρίνεις κάποιον (που παίζει με G'n R, Rihanna, Τhin Lizzy, E.Iglesias κλπ κλπ) από ένα βιντεάκι στο γιουτιούμπι για μια παρουσίαση κιθάρας (και όχι των δικών του ικανοτήτων), τότε πάω πάσο.  ;D

Ο otto προφανώς και αναφέρθηκε χαριτολογώντας στο ενδυματολογικό μέρος του πράγματος (το οποίο imho δεν έχει καμία σχέση με του Φλωρ), η ένστασή μου είναι στο ότι ο συγκεκριμένος μουσικός δεν έχει στη μουσική βιομηχανία το αντίστοιχο στάτους που έχει ο Φλωρινιώτης στη δικιά μας και δεν του αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Όχι ότι θα τον νοιάξει και ιδιαίτερα τι λένε γι'αυτόν κάποιοι σαν και μας εδώ στο νόιζ αλλά να 'χαμε να λέγαμε  ;D

Σόρρυ για το μπέρδεμα. Λάθος μου.

Σε κάθε περίπτωση η γνώμη μου παραμένει η ίδια.

Αυτό είδα, από αυτό τον κρίνω (α, έχω δει και ένα ολόκληρο λάιβ των και καλά GnR αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτόν, κοιτούσα τον άλλον).

Ε και πώς να το κάνουμε, δεν είναι καμιά μορφή του ροκενρόλ ο τύπος; Δεν ήξερα καν το όνομά του. Γιατί να τον ξέρω; Επειδή έπαιξε με τη Rihana και τον E. Iglesias (με τους Thin Lizzy δεν έπαιξε - Thin Lizzy ήταν η μπάντα με τον Lynott μπροστάρη, η άλλη μπάντα ήταν μια γελοιότητα - όπως ήταν και οι GnR του Axl);

Τεσπαν, again σόρρυ για το μπέρδεμα, μπορεί να μην είναι και Φλωρινιώτης αλλά γραμμή για Motley Crue είναι. Ευθεία.

Ίσως να τον καλέσει ο Sixx οταν κάνει τους δικούς του Motley Crue.

Γεια μας.

Έλα ρε παίδες. Εντάξει, για πλάκα το είπα, δε το πολύ σκέφτηκα. Απλα αυτο το τατου μεσα απο το ανοιχτο ντεκολτε με τρομαξε λιγο. Φλωρινιωτη δε τον λες, αλλα τον βρισκω λιγο κακογουστο, αισθητικα μιλώντας πάντα. Καπως πασέ ρε παιδι μου πλεον. Ομως αν σε καποιον αρεσει αυτο το στιλ εγω προσωπικα δε θα διαφωνησω. Περί γούστου δε μου πέφτει λόγος.

Δεν καταλαβα ποιος είναι αρχικά και ειλικρινά δεν τον είχα ποτέ παρατηρήσει από τοσο κοντά (κοντινο πλανο). Δεν έχει άδικο ο Ray, υπό την έννοια ότι με το να παίζει στους νέους gnr δεν τον καθιστά slash. Και ξαναεξηγω, όχι ότι δε ξέρει κιθάρα, ή συγκριτικά με μένα που είμαι μια τρίχα από το !@^#_@_! του. Απλά δεν είναι καμία "μορφή" του Rock n roll για να μη κάνουμε πλακα, πως να το κάνουμε. Όπως Και o Phil χ, ο gus G και ο ο άλλος ο Βραζιλιάνος από τους ανγκρα, που πήραν "μεταγραφες" σε ιστορικά γκρουπ δεν έγιναν εν μια νυκτι τοτεμ.

Για τις κιθάρες τι λέτε; είναι και αυτές αισθητικά λίγο challenging.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
otto## είπε:
Για τις κιθάρες τι λέτε; είναι και αυτές αισθητικά λίγο challenging.
Είναι κάτι σαν την Φρίντα Κάλο, ένα πράμα.Οταν θες να ξεχωρίσεις no matter what.

Παντως οι GOLD FOIL μαγνητες τους ακουγονται οπως οι original,και δυσκολα βρισκεις κιθαρες στο εμποριο την σημερον ημεραν με τετοιους μαγητες.

BTW ειναι και ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ. ;) 

Έλα, σιγά το challenging, πολύ κιθαροειδής σιλουέτα, κλασσικά χρώματα. Άντε δυο κουμπάκια παραπάνω έχουν μερικές. Έχουμε φάει τόσο με το κουτάλι τις γνωστές 3-4 κιθάρες που πλέον οτιδήποτε αλλιώτικο σε φιλοσοφία και vibe μας φαίνεται allien? ??? Ειδικά μετά από τόσο Jack White? Kαι ειδικά με όργανα που υπάρχουν εδώ και 60 χρόνια.

Eμένα μου αρέσουν αυτά τα retro, διαλέγω αυτές...

https://www.sweetwater.com/store/detail/2020TS

https://www.sweetwater.com/store/detail/1582VJB

... παρ' όλο που αυτό το ηχόχρωμα στα demo δεν είναι ακριβώς του γούστου μου ( πολύ παχύ, πολύ γκρινιαριστό, μάλλον λόγω supro ενισχυτών, που δεν κατάφερα να συμβαδίσω ηχητικά).

German carves rule!

παρ' όλο που αυτό το ηχόχρωμα στα demo δεν είναι ακριβώς του γούστου μου
Πως να'ναι?Αφου ο τυπος παιζει ΚΑΘΑΡΑ γυρω στο....1 δευτερολεπτο.... >:D

ΠΟΤΕ θα καταλαβουν ολοι αυτοι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ που ντεμαρουν κιθαρες οτι με το που βαζουν βρωμα ΟΛΕΣ οι κιθαρες ακουγονται σχεδον το ΙΔΙΟ?

ΠΑΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΗΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ....

[/Kαι ειδικά με όργανα που υπάρχουν εδώ και 60 χρόνια.quote]

+1000

Εαν είναι γνήσιες ρέπλικες...να υποθέσω ότι είναι πλαστικές? ;D ;D ;D Welcome to the club!!!!

The Fiber Guitar

Trending...

Νέα θέματα

Back