Μια ερωτηση περι αγορας απο gfs

Enema

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπερα :D

Μολις εβγαλα prepaid καρτα, και θελω να αγορασω απο gfs.

Αλλα,

εχω μια απορια. Τις διευθνησεις και ολα αυτα τα συμπληρωνουμε με γκρικλις?

Δλδ θα πρεπει να βαλω

Adress:

Trelou kitharista 8

καπως ετσι?

Στο state τι συμπληρωνω?

Θενξ :?

Greeklish fιsika kαι καλλίτερα με κεφαλαία.

Στο state δεν χρειάζεται κάτι, δεν εχουμε states στην Ελλάδα (αν και έτσι που πάμε ... )

με greeklish και κατά προτίμηση όπως είναι γραμμένο στην πινακίδα του δρόμου σου, για να διευκολύνεις τους ταχυδρόμους/courier. από εκεί και πέρα αν έχεις σωστά χώρα, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα το δέμα αποκλείεται να χαθεί. το πολύ να το παραλάβεις από κάποιο τοπικό ελτα ή γραφείο courier.

έτσι και αλλιώς η διανομή θα γίνει από έλληνες από τη στιγμή που θα έρθει το αεροπλάνο. για τον πωλητή δεν έχει σημασία γιατί θα τα κάνει copy-paste στο δελτίο αποστολής.

Απαιτουσε κατι στο state. Εβαλα παλι την πολη μου (Σερρες). Καλα δεν εκανα?

στο state καλύτερα να βάζεις Ν/Α (not applicable) ώστε να καταλάβουν καλύτερα όσοι κάνουν την αποστολή

σε φόρμες πολλών καταστημάτων των ΗΠΑ συχνά υπάρχει αυτή η επιλογή για όσους παραγγέλνουν εκτός ΗΠΑ

Εχω πάρει και εγώ έναν gfs εδω και 2 βδομαδες,αλλα δεν έχει φανεί ακόμη. Ποσο καιρό κάνουν με τον πιο φθηνο τροπο αποστολής;

Συνονοματε nick, και γω τον φτηνο τροπο αποστολης επελεξα :D Παντως μεσα σε 2 μερες, μου ειπε οτι τα αντικειμενα μου (πακετο 1/3) εφυγε (shipped).

Ειδωμεν.

Μονο να μην περασει τελωνειο. Αμα περασει τελωνειο και γω δεν εχω κανενα αθηνα τι κανουμε βρε παιδια?

Mην αγχώνεσαι δεν πρόκειτε να περάσει τελωνείο!

Στο σπίτι να περιμένεις ένα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ με το οποίο θα πας να παραλάβεις το δεματάκι από το καινούργιο ταχυδρομείο στη Κωστοπούλου. Από GFS για Σέρρες με το Airmail συνήθως κάνει 7 εργάσημες από την ημέρα αποστολής...

Nα 'σαι καλα βρε fleamail μου εφτιαξες την μερα :D:)

Τωρα θα πεσουν οι ερωτησεις του αγχωμενου:

Σιγουρα ετσι? (για το τελωνειο - καλα μην βαρας :P )

Tωρα οσων αφορα την παραγγελια μου:

Ειδα σημερα 2 μαιλ απο τζιεφες. Ομοια. Ελεγαν περι της παραγγελιας μου οτι εγινε shipped. Oλα οκ συμφωνα με το μαιλ αλλα, στο σαιτ λεει:

Order Status: Some items did not get shipped.

Tracking:

* USPS Shipment

* USPS Shipment

* USPS Shipment

* USPS Shipment

* USPS Shipment

Τι θελει να πει ο ποιητης? Ποια αντικειμενα δεν εφυγαν?

Oχι φροντισα ολα να ειναι in stock.

Τωρα κατι περιεργο: ενω στην καρτα μου ειχα βαλει 170 ευρω και συνολικα με τα μεταφορικα αυτα που παρηγγειλα και αυτα που θελω να παραγγειλω ειναι 164-165 ευρω, τωρα δεν την δεχεται!

Nαι. Ειναι 3 πακετα.

Το 1ο εφυγε κανονικα.

Το 2ο στο μαιλ λεει οτι ολα τα αντικειμενα (5) εφυγαν κανονικα, αλλα στο σαιτ λεει οτι 'Some items did not get shipped'

Το 3ο δεν δεχεται την καρτα, αλλα βρηκα το γιατι. Δεν εχω αρκετα λεφτα μεσα γιατι δεν υπολογισα την προμηθεια της τραπεζας.

Ηρθαν τα αντικειμενααααααααα

πακετο 1+2 απο 3, εκτος απο τα στραπλοκς που τελικα αυτα δεν εφυγαν. Αλλα εγραψαν οτι μπορουν να με αποζημιωσουν διαφορετικα θα το ξαναστειλουν μεσα σε 30 μερες.

Τελικα ολα τα πακετα τα στελνει ως repair parts με τιμη 9 δολλαρια. Τζαμπα τα παρηγγειλα σε πακετα ο μλκς :oops: :lol:

Here there are :D

40me0.jpg

Tωρα περιμενουμε αλλα.... 2.... :lol:

Σας ευχαριστω ολους πολυ :wink:

Μεγειά τα καινούργια σου ... παιχνίδια!

Ποιός μαγνήτης είναι αυτός; Και σε τι λεσπολοειδές θα τον χώσεις;;;

Ωπ, θέλω και γω ριβιουζζζ από τον παουερ ρειλς, ενδιαφέρεται φίλος κάφρουλης!

O παραξενος μαγνητης ειναι ενας pro tube lipstick humbucker που τον θελω για βιντατζοειδη και για καθαρα. Θα μπει σε μια ...λεσπολ η οποια μονο λεσπολ δεν ειναι.... ειναι bolt on, εχει μονο 2 ποτενσιομετρα, δεν εχει καπακι, ειναι απο καπλαμα, και ακουει στο ονομα epiphone les paul special....

Τελικα τον παουερ ρειλς δεν τον πηρα, πηρα εναν αλλο τον Loudmouth o οποιος υστερει κατα 1.3k απο τον power rails, αλλα ολοι στο ιντερνετ περιγραφουν τον ηχο του σαν fat, fat, fat... Ειναι λιγο πιο βινταζ απο τον αλλο.

Ελπιζω να μην σας απογοητευσα πολυ :/

Βασικά ένα διπλό λίπστικ σκεφτόμουν να βάλω και γώ στην έπι μου, η οποία δεν είναι καπλαμάς αλλά κάποιο εξωτικό κουρδισμένο ξύλο (που μας χρειαζέται) οπότε περιμένω ριβούζζζ για αυτήν την μόντα!

Τον hot loudmouth πήρες ε; Δεν ξέρω για ήχο, αλλά έχει τρομερή εμφάνιση!

edit: να υποθέσω πως και τα υπόλοιπα συμπράγκαλα (γέφυρα, διακόπτης κλπ) είναι για την έπι;

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back