έκανα λάθος από...τον εκνευρισμό μου, το διόρθωσα μετά!!!!Παλιόγρια φίλος, παλιόγρια... Να τα γράφεις σωστά, γιατί μας διαβάζουν και νέοι και μπορεί να τα μάθουν λάθος...
έκανα λάθος από...τον εκνευρισμό μου, το διόρθωσα μετά!!!!Παλιόγρια φίλος, παλιόγρια... Να τα γράφεις σωστά, γιατί μας διαβάζουν και νέοι και μπορεί να τα μάθουν λάθος...
Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανηΝα εκφράσω την... αμαρτία μου, ούτε εγώ τη γνώριζα...
Σούπερ ούαοοο, "γαζώνει" η κοπέλα- και σλαπάρει (κάτι που δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ με την Tal).
Ινδή είναι.Μπαναρετε τον. Δεν ξερει την αφγανη
στημένο είναι μου φαίνεται....Ινδή είναι.
Θες κι άλλο πέναλτι;
Άνοιξε τον 'Ατλα στην Ασία και ξανά διάβαζε.
MODERATORS!!!Κωστάκης... να τεθείς αυτοβούλως σε κατάσταση αυτοπεριορισμού και αυτοmoderation.
Θέσε σε θέση on τον σχετικό διακόπτη...
ΥΓ: Που είναι αυτό το ρημάδι το κουμπί του λουκέτου; Και έχω καημό να το κάνω χρόνια τώρα ?
Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση...MODERATORS!!!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ!!!!?
ΤΊΠΟΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ δεν μπορείτε να μου κάνετε από αυτά που μας κάνει.... ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ???Χαχαχαχαχαχα ???
δεν γίνεται να το γράψει 10000 σε windows 10?Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση...
Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν ?
Θα γράψω 100 φορες.Βρε λύσσα κακιά με αυτή την κυβέρνηση...
Λοιπόν, θα βρεις έναν Commodore και θα γράψεις 100 φορές: Λατρεύω αυτή την κυβέρνηση και όσες θα ακολουθήσουν ?
Κάντε με μοντεράτορα να τον βάλω να πει 1000 φορές το "η strat είναι η καλύτερη κιθάρα".@Sf, θα γράφεις 1000 φορές τη φράση "δεν είναι χοντρή- ο φακός παχαίνει" στο GEOS για commodore.
Κάντε με μοντεράτορα να τον βάλω να πει 1000 φορές το "η strat είναι η καλύτερη κιθάρα".
Ναι στην ουσία κι εγώ συμφωνώ με τον Bill! Αλλά ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο υπάρχουν και ευτυχώς.., πολλές αποχρώσεις του γκρι (τουλάχιστον 50...) που μας κάνουν να μην βλέπουμε μόνο αυτά τα δυο χρώματα...Για την ουσία του όμως δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον @BillTrantos σε όλα όσα έχει γράψει
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα Στράτο!!!Αν τον κάνεις να πει χίλιες φορές και το "οι 10-38 είναι οι χειρότερες χορδές", και το "οι μαγνήτες δεν παίζουν ρόλο στον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας, μόνο τα ξύλα" σε ανακηρύσσω επίτιμο μοντεράτορα.