Eπιτελους καποιος με το ιδιο "προβλημα" στηνbluesman είπε:και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε,
κιθαρα δεξια
γραφη αριστερο
ποδι-ποδοσφαιρο μονο δεξι
πιρουνι αριστερο
κανενας γιατρος..!
πω πω ρε skatze κατι polls που βαζεις ρε μανουλα μουskantzos είπε:Για να δούμε...
το είχα απορία γιατί είδα στα βίντεο στο θέμα με το wah και τους παίχτες μερικούς "ανάποδους". Για μένα το wah πάει δεξιά για να "ακολουθεί" την πένα.messalion είπε:πω πω ρε skatze κατι polls που βαζεις ρε μανουλα μου![]()
ΜΟΝΟ δεξια - το αριστερο το ποδι το εχω για να στηριζομαι να μην πεσω
παρόμοια κι εγώ, ξύρισμα και πλύσιμο δοντιών και με τα δύο, αλλά καλύτερα με το αριστερό, φαΐ - ποτό - τσιγάρο αριστερό. Μπάσκετ - ποδόσφαιρο - κιθάρα με δεξί μόνο.και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε,
κιθαρα δεξια
γραφη αριστερο
πιρουνι αριστερο
κανενας γιατρος..!
bluesman είπε:και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε,
κιθαρα δεξια
γραφη αριστερο
πιρουνι αριστερο
κανενας γιατρος..!
μαζί σου mariopool. 8)Eπιτελους καποιος με το ιδιο "προβλημα" στην
καλωδιωση ;D
Μονο που το wah με βολευει στο δεξι περισσοτερο!
bluesman είπε:και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε,
κιθαρα δεξια
γραφη αριστερο
πιρουνι αριστερο
κανενας γιατρος..!
τι τα λέμε όλα αυτά? αν δεν ξέρεις τι είσαι κοίτα τι ψηφίζεις! :Eπιτελους καποιος με το ιδιο "προβλημα" στην
καλωδιωση ;D
Μονο που το wah με βολευει στο δεξι περισσοτερο!