Το έχω κάνει ήδη και δεν το ξέρειςΜια που σου αρέσει τόσο πολύ ο Slash, ένα Anastasia αυτοσχεδιασμό θέλουμε από την πάρτη σου
Ο Slash στο σπίτι μοιάζει με τον Frank Gambale μικρό- Μαμά θέλω να πάμε συναυλία Guns 'n' Roses, να δω τον Slash!
Προβολή συνημμένου 52643
- Έχουμε στο σπίτι γιόκα μου.
*Ο Slash στο σπίτι*:
Προβολή συνημμένου 52644
Έχω κ εγώ Slash στο σπίτι στα 17- Μαμά θέλω να πάμε συναυλία Guns 'n' Roses, να δω τον Slash!
Προβολή συνημμένου 52643
- Έχουμε στο σπίτι γιόκα μου.
*Ο Slash στο σπίτι*:
Προβολή συνημμένου 52644
Yamaha Pacifica EG 112, η πρώτη μου ηλεκτρική κιθάραYamaha?
Και εμένα η πρώτη μου Yamaha ERG-121, σχετική. Πακέτο με μικρό ενισχυτή Laney με καθαρά της πλάκας αλλά με gain που ρόκαρε.Yamaha Pacifica EG 112, η πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα
Μπα η κιθάρα δε ζει πλέον. Αντιθέτως ζει ο πρώτος ενισχυτής (Marshall MG30)Και εμένα η πρώτη μου Yamaha ERG-121, σχετική. Πακέτο με μικρό ενισχυτή Laney με καθαρά της πλάκας αλλά με gain που ρόκαρε.
Σε σπίτι με πρίζες της πλάκας. Ακόμα και με humbuckers, εγώ ήμουν η γείωση και άμα δεν ακουμπούσα τις χορδές είχε hum.
Εγώ το αντίθετο, πούλησα τον ενισχυτή, την κιθάρα την έχω ακόμα για νοσταλγία. Βέβαια λείπει κομμάτι ξύλου απτό nut για την μπάσα Μι χορδή δεν παίζει.Μπα η κιθάρα δε ζει πλέον. Αντιθέτως ζει ο πρώτος ενισχυτής (Marshall MG30)
Αν δε μου το έλεγες δεν θα καταλάβαινα ότι είσαι εσύ.
όντως φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό....μέχρι να σκάσει η πρώτη δόση στα μελομακάρονα...Πλάκα κανεις; Εδώ εγώ δε με γνωρίζω. Αν και ξεκίνησα διατροφή να ξαναγίνω όπως τότε, θα είμαι team @LK
Έχω χάσει ήδη εννιά κιλά (και έχω άλλα 20) αλλα τουλάχιστον είναι μια αρχή
Λάκη φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό
Αν ήταν τόσο ωραία τα μελομακάρονα, θα τρώγαμε και το καλοκαίριόντως φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό....μέχρι να σκάσει η πρώτη δόση στα μελομακάρονα...