δοκιμή wah wah pedal σε έναν αυτοσχεδιασμό

Μια που σου αρέσει τόσο πολύ ο Slash, ένα Anastasia αυτοσχεδιασμό θέλουμε από την πάρτη σου

- Μαμά θέλω να πάμε συναυλία Guns 'n' Roses, να δω τον Slash!
FB_IMG_1764839885650.jpg

- Έχουμε στο σπίτι γιόκα μου.

*Ο Slash στο σπίτι*:
FB_IMG_1764840011945.jpg

Yamaha Pacifica EG 112, η πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα
Και εμένα η πρώτη μου Yamaha ERG-121, σχετική. Πακέτο με μικρό ενισχυτή Laney με καθαρά της πλάκας αλλά με gain που ρόκαρε.

Σε σπίτι με πρίζες της πλάκας. Ακόμα και με humbuckers, εγώ ήμουν η γείωση και άμα δεν ακουμπούσα τις χορδές είχε hum.

Και εμένα η πρώτη μου Yamaha ERG-121, σχετική. Πακέτο με μικρό ενισχυτή Laney με καθαρά της πλάκας αλλά με gain που ρόκαρε.

Σε σπίτι με πρίζες της πλάκας. Ακόμα και με humbuckers, εγώ ήμουν η γείωση και άμα δεν ακουμπούσα τις χορδές είχε hum.
Μπα η κιθάρα δε ζει πλέον. Αντιθέτως ζει ο πρώτος ενισχυτής (Marshall MG30)

Μπα η κιθάρα δε ζει πλέον. Αντιθέτως ζει ο πρώτος ενισχυτής (Marshall MG30)
Εγώ το αντίθετο, πούλησα τον ενισχυτή, την κιθάρα την έχω ακόμα για νοσταλγία. Βέβαια λείπει κομμάτι ξύλου απτό nut για την μπάσα Μι χορδή δεν παίζει.
Ακόμα θυμάμαι το βιβλίο στο ωδείο με τις νότες, που ήταν της δεκαετίας του '40 και στα etudes επέμενε ακόμα και σε ματζόρε παραδείγματα να τελειώνει με maj6 ακκόρντο, που στα αυτιά μου είναι απλά μινόρε7 χωρίς την μπάσα. Με το ζόρι να είχε ένα etude της προκοπής.
Ευτυχώς ο δάσκαλος ήταν ροκάς και μου έμαθε AC/DC κομμάτια. 😁

Αν δε μου το έλεγες δεν θα καταλάβαινα ότι είσαι εσύ.
Πλάκα κανεις; Εδώ εγώ δε με γνωρίζω. Αν και ξεκίνησα διατροφή να ξαναγίνω όπως τότε, θα είμαι team @LK

Έχω χάσει ήδη εννιά κιλά (και έχω άλλα 20) αλλα τουλάχιστον είναι μια αρχή

Λάκη φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό

Πλάκα κανεις; Εδώ εγώ δε με γνωρίζω. Αν και ξεκίνησα διατροφή να ξαναγίνω όπως τότε, θα είμαι team @LK

Έχω χάσει ήδη εννιά κιλά (και έχω άλλα 20) αλλα τουλάχιστον είναι μια αρχή

Λάκη φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό
όντως φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό....μέχρι να σκάσει η πρώτη δόση στα μελομακάρονα...

όντως φοβερή ελευθερία το λιτό φαγητό....μέχρι να σκάσει η πρώτη δόση στα μελομακάρονα...
Αν ήταν τόσο ωραία τα μελομακάρονα, θα τρώγαμε και το καλοκαίρι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back