Πάντως αυτό το καταραμένο to wah για δυο τραγουδια κυριολεκτικά το κουβαλάω στο pedalboard μου: Για το Sweet Child 'o Mine και το Enter Sandman.... παρότι παίζουμε και άλλα από Guns και Metallica, αυτά τα δυο τραγούδια είμαι must.
Πάντως αυτό το καταραμένο to wah για δυο τραγουδια κυριολεκτικά το κουβαλάω στο pedalboard μου: Για το Sweet Child 'o Mine και το Enter Sandman.... παρότι παίζουμε και άλλα από Guns και Metallica, αυτά τα δυο τραγούδια είμαι must.
Ναι αλλα ειναι σούπες, θες πασίγνωστα κομμάτια σε τέτοιες λίστεςΕγώ θα τα εκοβα από τη λιστα χθες. Τόσα άλλα έχει να πείτε…
Ρε φίλε στο σπίτι σε χαμηλές εντάσεις ακούγεται το κλικ κλικ που κάνει κάτω και ξενερώνω, θέλει να παίζεις με έντασηΈχω και εγώ ένα wah. Πλάκα έχει. Το έχω χρησιμοποιησει δυο τρεις φορές στο σπίτι. Η αλήθεια είναι απογειωνει την εκφραστικότητα σε ένα σόλο την στιγμή που το ενεργοποιησεις. Δύο νότες να παίζεις συνεχόμενα, και με το wah στο πόδι, είναι εντυπωσιακότερο από shredding πολλές φορές.
Έχω και εγώ ένα wah. Πλάκα έχει. Το έχω χρησιμοποιησει δυο τρεις φορές στο σπίτι. Η αλήθεια είναι απογειωνει την εκφραστικότητα σε ένα σόλο την στιγμή που το ενεργοποιησεις. Δύο νότες να παίζεις συνεχόμενα, και με το wah στο πόδι, είναι εντυπωσιακότερο από shredding πολλές φορές.
Θα άλλαζα την λέξη "εντυπωσιακότερο" με την λέξη "εκφραστικότερο". Και για εμένα εκείνος που το απογείωσε και το εφτασε ίσως στο ανώτερο επίπεδο χρήσης, είναι όντως ο Slash και θα τολμούσα να πω και συγκεκριμένα στο Civil War. Αξίζει να ποστάρω το σεμινάριο, κανονικά, που κάνει εδώ: