??panorios είπε:Στην squire tele.
Μου μπαζάρουν οι χορδές κενές.
Δεν έχω πρόβλημα όταν πατάω χορδή ,μόνο στις κενές και περισσότερο η ρε.
Τα φώτα σας παρακαλώ, τι να πάρω;
Να κοιτάξω κανένα Adjustable θα κάνει για την squire;
Σε ποιόν προτείνετε να την πάω;
Ευχαριστώ.
Όποιο καλοκομμένο κοκάλινο νατ μια χαρά θα είναι. Επίσης οποιοσδήποτε σοβαρός μάστορας θα στο εγκαταστήσει/κόψει σε χρόνο dt.panorios είπε:Στην squire tele.
Μου μπαζάρουν οι χορδές κενές.
Δεν έχω πρόβλημα όταν πατάω χορδή ,μόνο στις κενές και περισσότερο η ρε.
Τα φώτα σας παρακαλώ, τι να πάρω;
Να κοιτάξω κανένα Adjustable θα κάνει για την squire;
Σε ποιόν προτείνετε να την πάω;
Ευχαριστώ.
Ναι, το τσέκαρα, δεν είναι αυτό.funkysoul είπε:Πιθανο να ειναι το nut αλλα δες λιγο μηπος και καμια χορδη δεν παταει καλα πανω στο saddle της
Τα κλειδιά, αν είναι πιο ψηλά, θα μπορούσαν να προκαλούν αυτό το buzz που ξεκινάει από το πίσω μερος του nut. Ειδικά η ΡΕ είναι σχετικά επίφοβη. Αν το πρόβλημα διορθώνεται μιουτάροντας τις χορδές εκεί τότε η λύση είναι να αφήνεις τη χορδή λίγο μακρύτερη όταν την περνάς ώστε να κάνει 1-2 στροφές παραπάνω στο κλειδί.panorios είπε:Ναι, το τσέκαρα, δεν είναι αυτό.
Το βλέπω ότι είναι φαγωμένο η ρε κάθεται χαμηλότερα.
Αυτό που με ανησυχεί είναι επειδή έχω αλλάξει κλειδιά και τα καινούρια δεν μπήκαν στις παλιές τρύπες ,μήπως, λέω τώρα, υπάρχει περίπτωση τα βίντατζ να ήταν λίγο χαμηλότερα. Υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση;
Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι συμβαίνει καμιά φορά με τα πλαστικά/κακής ποιότητας νατς. Με τον χρόνο τρίβονται ή σπάνε.dimsonic είπε:εγω δεν καταλαβαίνω το εξής.
έστω 3 ετών η squier
γιατί άρχισε ξαφνικά το νατ να τρίζει?
αν είχε θέμα θα γινόταν απ την αρχή.
Οι χορδές μεσα στο σλοτ του νατ δεν ζορίζουν τίποτα.
κάνω λάθος?
Φυσικά και ζορίζουν το πλαστικό, το οποίο (ανάλογα και με την ποιότητα βέβαια) όλο και "γδέρνεται" από την τριβή με τις χορδές, και την πίεση που αυτές του ασκούν.dimsonic είπε:Οι χορδές μεσα στο σλοτ του νατ δεν ζορίζουν τίποτα.
Ωπ!RayDTutto είπε:Να μη σε αγχώσω αλλά υπάρχει και το κακό σενάριο. Αλλά ας το δει πρώτα ο τεχνικός...