lipstic pu's maple fretboard

johnps

Noiz Addict
καλησπερα . χαιρετω το φορουμ. εχω μια squier cv '50's strat και σκεφτομαι να της '' φορεσω'' ενα σετ lipstick pu's σαν αυτο που φορανε οι vintage modified surf strat της squier. θα εχω τον ιδιο ''τενεκεδενιο'' ηχο που εχουν η θα εχει διαφορα επειδη οι συγκεκριμενες εχουν rosewood ταστιερα ? [ η δικη μου εχει ταστιερα maple ]...αναμενω απαντησεις.....

χωρανε στα cavities που εχουν οι squier ?..εκτος απο SD βρηκα και artec lipstic pu's..λες να εχουν τοση διαφορα στον ηχο οσο και στη τιμη ?

johnps είπε:
χωρανε στα cavities που εχουν οι squier ?..εκτος απο SD βρηκα και artec lipstic pu's..λες να εχουν τοση διαφορα στον ηχο οσο και στη τιμη ?
Για το αν θα κανουν ακριβως στα cavities δεν μπορω να σου πω για την διαφορά artec και SD μπορω να σου πω πως.....οτι πληρωνεις παιρνεις.....

Ο αγαπητος Superfunk πιο πανω θα μπορεσει να σου δωσει και παραπανω πληροφοριες για τους lipstick της GFS  ;)

Διαβασε και το παρακατω

http://www.noiz.gr/index.php?topic=191707.0

δεν προσεξα οτι βγαζει και η GFS lipstic pu's....anyway, προσεξατε μηπως με τι λαγνεια κοιταει ο ιωαννου το.....σωμα της tele.... ;D....thanxxx messalion..

johnps είπε:
δεν προσεξα οτι βγαζει και η GFS lipstic pu's....anyway, προσεξατε μηπως με τι λαγνεια κοιταει ο ιωαννου το.....σωμα της tele.... ;D....thanxxx messalion..
Ο Ιωαννου το κοιταζει με σχιζοφρενικη/καταστροφικη λαγνεια  :D

http://www.guitarfetish.com/Pro-Tube-Lipstick-Guitar-Pickups_c_110.html

επανερχομαι με ερωτηση και σορρυ αμα κουραζω. GFS στην ευρωπη μπορω να βρω ? η μονο απο αμερικα ?

?

johnps είπε:
τους ρωταω αν δεχονται bank transfer δεν εχω πιστωτικη-χρεωστικη κτλ
Αν και πιο γρηγορα θα εβγαζες μια prepaid απο το να περιμενεις να σου απαντησουν....Οταν με το καλο σου απαντησουν πες μας και εμας για περεταιρω ενημερωση  :)

τι διαολο...?.. στραβωμενοι ειναι και δεν απαντουν στα μειλ? messalion θα ενημερωσω οταν θα'χω νεα....

johnps είπε:
ωραιοι .[ η μονο εμενα μου αρεσουν.? ]

και σε ολον τον υπολοιπο κοσμο να μην αρεσουν...εφοσον σου αρεσουν εσενα στους αλλους περισσευει....  ;)

Και εμενα με βριζουν επειδη στην custom μου εχω εναν alnico και εναν ceramic αλλα αφου αυτο μου αρεσει εμενα  ;)

καλησπεριζω και επανερχομαι.. σημερα ελαβα απαντηση απο GF..

Thank you for your email, Guitarfetish can only accept payments through our website checkout – major Credit Cards (MasterCard, Visa, Discover, American Express) or PayPal payments. In addition we are always happy to accept Money Order payments.

The procedure is simple - Go through our website and place your order normally. When you get to the third checkout page, just choose the Money Order payment option, and finish the checkout process. The final Order Confirmation page will provide the address to send your payment to (as below).

Send that page, and your Money Order payment in US Dollars ONLY, to us.

Payments must be addressed to our correct Business name-

GF Sales LLC

45 Hopkinton Rd.

Westborough, MA 01581 USA

We appreciate your interest.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back