Δ
και να σκασει αυτο
17 λεπτά πριν, Superfunk είπε
@trolley
Για ρώτα ρε συ. ΚιμΒορντΖ θα παίζει αΦτος; ΑκουΓω ότι τον πήρε ο ΓουοτερΣ γιατί είναι λέει κομμουνιΖνΤισ
Ρε φίλε γιατί μας καταστρέφεις με τέτοιες περιγραφές; Έχω βάλει μία ώρα τώρα κι ακούω Γιώργο Μάγκα να βρω ακριβώς αυτό το μπάσιμο. Μέχρι και το ζωντανό με την πυργάκη και τον παυσανία στον ήχο ψάχνω, και δεν το βρίσκω το μπάσιμο το δοσμένο, το κάντους ινφίρμους.με τον ηχο απο το παπακι το 50ρι το εξαβολτο με την τρυπια εξατμιση, που ειναι τρικαβαλο στην ανηφορα και πατιναρει η πρωτη. Τετοιο μπασιμο να κανει το κλαρινο.
Δεν χρειάζεται, η σκηνική παρουσία του τα λέει όλα. Όσο για την μπάντα, ήδη από την εποχή του Kawai K4 (τέλη '80s) έπαιζε unplugged με σύνδεση Bluetooth, τεχνολογία δηλαδή που την εποχή εκείνη ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο.Για τόσο μεγάλους πληκτράδες (τον ήξερα ήδη) αφήνω να μιλήσει μόνο ο Καταράκτης, εγώ είμαι πολυ΄λίγος.
Και είναι όντως η ακτινοβολιά Bluetooth που του έχει κάμει τη ζημιά.Bluetooth, τεχνολογία δηλαδή που την εποχή εκείνη ήταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο
Σίγουρα. Τότε χρησιμοποιούσαν εκατονταπλάσια ισχύ στα διάφορα πειράματα, δεν είχαν κατασταλάξει ακόμα.Και είναι όντως η ακτινοβολιά Bluetooth που του έχει κάμει τη ζημιά.