Καλησπέρα, παίδια τι ενισχυτές λαμπάτους(οχι μονο combo) βρίσκουμε κάτω των 1000eu?? Εαν γνωρίζετε, plz στείλτε κανένα link me reviews. Πιο πολυ ενδιαφέρομαι για metal, rock ήχο αλλα οτιδήποτε αλλο καλοδεχούμενο, έστω για να ρίξω μια ματιά. thx
Στα πόσα watt θες τον ενισχυτή?Κλασσική επιλογή είναι ο Peavey Valve King χωρίς να περιμένεις βέβαια και πολλά πράγματα και ύστερα εγώ είμαι λάτρης των Laney σε αυτές τις τιμές
paidia o ENGL fireball den einai full laba? Leei preamp tubes. Pia einia h diafora me All Tube dld uparxei sth piothta kapoia diafora? Eimai anamesa me valveking kai fireball
(τα άλλα bundle offers του Thomann έχουν πιο μάπα καμπίνες, εσύ αποφασίζεις)
Θυμάμαι μια περίοδο που ήθελα να τον δοκιμάσω και είχα απελπιστεί, είχα πάει στην αντιπροσωπεία (omikron control) και μου έλεγε ότι θα τον φέρει, αλλά αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ...! (τουλάχιστον μέχρι και πριν κάποιους μήνες)
Συγγνώμη αλλα επειδή μίλησες για ποσό μέχρι χιλιάρικο δεν τηα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες καθώς δεν θεωρώ καθόλου ποιοτικές λύσεις τα όσα προτάθηκαν. Τον fender kai ton Koch δεν θα τους πουλήσεις σε 6 μήνες...σου μιλάει παθός
Αν επιμένεις για κεφαλή μην βιάζεσαι και μάζεψε κανα φράγκο ακόμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.