yannis37 είπε:(οχι πάνω απο 30€)
Eίσαι σίγουρος ότι με 30 ευρώ θα την αναβαθμίσεις?οπότε να την αναβαθμήσω λιγο ψάχνω.
δεν χανουν τα κλειδια,απλα χρειαζεται καλυτερο κοψιμο το nut,τα κλειδια δεν φταινε σχεδον ποτε για το ξεκουρδισμα,δεν νομιζω καν να...βγαινουν πια κλειδια που να χανουν.....περνα σωστα τις χορδες και τσεκαρε το nut & θα εισαι μια χαρα...(χάνουν όμως λιγο άμα της τα χώσεις).
Gfs??? (Nταξι δεν ειναι αθήνα...αλλα την αναβαθμίζεις...)marathon είπε:Eίσαι σίγουρος ότι με 30 ευρώ θα την αναβαθμίσεις?
Έλα τώρα....ρατσιστη! ;D χεχεχεmarathon είπε:Aπό πότε τα κινέζικα parts είναι αναβάθμιση?![]()
Δεν υπάρχει καμμία ρατσιστική διάθεση, έχω άλλωστε Made in China κιθάρα (με πλήρην επίγνωση των πράξεών μου) και πολύ όμορφη μάλιστα.alexi είπε:Έλα τώρα....ρατσιστη! ;D χεχεχε
κάτσε ρε συ marathon, 90€ την πήρα (τώρα κάνει 100), αν κάνουν τα κλειδιά της 40€, τότε μιλάμε οτι πρέπει να τρέξτε να πάρετε όλοι απο μια epiphone junior.marathon είπε:Αλλά να βάλεις κλειδιά που κάνουν 20 $ (ενώ τα υπάρχοντα της κιθάρας κάνουν 40$...) και να το θεωρείς αναβάθμιση...
Καινούργια?yannis37 είπε:κάτσε ρε συ marathon, 90€ την πήρα
Όσο και να την πήρες, τώρα που θα φτιάξεις το nut, μετά θα αλλάξεις τα κλειδία, μετά τα ηλεκτρικά...σε βλέπω να φτάνεις τα λεφτά της Gibson...τότε μιλάμε οτι πρέπει να τρέξτε να πάρετε όλοι απο μια epiphone junior
Δεν είμουν στο αιγάλεω...με τι επαιξε btw?marathon είπε:Δεν υπάρχει καμμία ρατσιστική διάθεση, έχω άλλωστε Made in China κιθάρα (με πλήρην επίγνωση των πράξεών μου) και πολύ όμορφη μάλιστα.
Και η κιθάρα που έπαιξε ο ΕΖ στο Αιγάλεω, Κορέα είναι άλλωστε...και κανέναν δεν ενόχλησε
Αλλά να βάλεις κλειδιά που κάνουν 20 $ (ενώ τα υπάρχοντα της κιθάρας κάνουν 40$...) και να το θεωρείς αναβάθμιση...
Ο μαστρο Ηλίας έπαιξε με μία Eastwood...alexi είπε:Δεν είμουν στο αιγάλεω...με τι επαιξε btw?
Κοίτα...σε γενικές γραμμές σίγουρα τα κλειδιά πάνω στην συγκεκριμένη junior ακόμα και οπτικά ΜΟΥ φαίνονται κουκουρουκου...
και ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα (που δεν ασχολούμαι με setups και assembly οπως εσυ) οτι π.χ τα wilkinson κλειδιά είναι πολύ καλά..για την τιμή τους...άσχετα οτι και αυτά είναι απο Κινα...και σίγουρα ΕΓΩ το θεωρώ upgrade να τ΄αλλάξεις σε μια π.χ squire strat...
![]()
Ακριβηνε το οργανο μιλάμε ;Dmarathon είπε:Τελικά, εάν η Epi του Γιάννη κάνει καινούργια 90ευρώ..