ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;Superfunk είπε:Επειδη ειμαι και πιανιστας μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν καταπονει τα χερια οσο η κιθαρα (in fact δεν εχω ακουσει ποτε μου για καποιον πιανιστα με τενοντιτιδα....)
Και εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο.....Superfunk είπε:Επειδη ειμαι και πιανιστας μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν καταπονει τα χερια οσο η κιθαρα (in fact δεν εχω ακουσει ποτε μου για καποιον πιανιστα με τενοντιτιδα....)
καλά μή τρελαθούμε κιόλας παιδιά, μια απο τις συχνότερες παθήσεις στους πιανίστες είναι η τενοντίτιδα, στους κιθαρίστες πιο συνηθισμένη πάθηση είναι τα προβλήματα μέσης παρά η τενοντίτιδα.UnderGround είπε:Και εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο.....Επειδη ειμαι και πιανιστας μπορω να σου πω οτι σιγουρα δεν καταπονει τα χερια οσο η κιθαρα (in fact δεν εχω ακουσει ποτε μου για καποιον πιανιστα με τενοντιτιδα....)
Χτύπα ξύλο να μη σε πιάσει...Γιατί αν το πάθεις, μόνο δικαιολογία δε θα είναι ...lambrosgg είπε:Τενοντίτιδα, ούτε ξέρω τι είναι ούτε με έχει πιάσει. Εμένα μου ακούγεται σαν δικαιολογία για να μην μελετάμε!!! ;D ;D ;D
Τα μυστικά είναι 3: Προπόνηση, προπόνηση και προπόνηση. ;Dlambrosgg είπε:....
Σωστό στήσιμο του χεριού και όχι σφίξιμο.
...
Καλα εσύ επιστήμονα τα έχεις κάνει όλα ευθεία εδώ και καιρό...Room101 είπε:Σας εχω το αλλο: Κιθαρα και μπασκετ!!!
Όσοι εχουν παιξει μπασκετ ξερουν οτι πολυ συχνα και ειδικα των χειμωνα οταν η μπαλα μας χτυπησει στα δακτυλα ενω ειναι τεντομενα τα ''ξεραινει'' και γινονται μπλε!!! Και δεν μπορεις να κανεις τιποτα μετα!!! Δλδ πρακτικα πρεπει να παρατησεις ενα απ τα δυο γιατι δεν γινεται να μελετησεις σοβαρα χωρις δακτυλα!!! Τι απ τα δυο ομως??? Γιατι αν παρατησεις το μπασκετ θα κανεις κοιλια, οι κοπελες δε θα σε θελουν, και απ την τσαντιλα σου θα γινεις σαν τον Μαλμαστην!! Αν παρατησεις την κιθαρα, θα εχεις κορμαρα, δε θα μαθεις κιθαρα, οι κοπελες ομως θα σε θελουν, θα εισαι ευαισθητος και θα γινεις Πλιατσικας!!! Μεγαλο διλλημα!!!!!!!