Κατάστημα για δοκιμή των παρακάτω ενισχυτών;

TFM

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω έναν καινούριο ενισχυτή και θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα να δοκιμάσω τους παρακάτω:

Peavey 6505+ 112 combo

Bugera 333XL 212 combo

Ο ενισχυτής θα αντικαταστήσει έναν Vox VT 15.

Παίζω κυρίως τραγούδια των Metallica.

Εαν κάποιος έχει εμπειρία με αυτούς τους ενισχυτές ας γράψει και την γνώμη του για το ποιός θα ήταν καλύτερη αγορά.

Bugera πρεπει να εχει ο κουρμπης στη θεμιστοκλεους, ενω παραδιπλα στο guitar store πρεπει να εχει και peavey αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει το συγκεκριμενο μοντελο ;)

Gerrard για τα πρωτα αλμουμ κανουν αυτοι ?  ;D

να ρωτησω κατι oι Peavey δεν ειναι μπλουζοενισχυτες? ρωταω γιατι ο Νικ Ντουνουσης εχει εναν  ;D

nexarulhu είπε:
Gerrard για τα πρωτα αλμουμ κανουν αυτοι ?  ;D
Αυτό θέλω να πώ και εγώ  ;D

η πληροφορία '' παίζω κυρίως Metallica '' δεν μπορεί να μας βοηθήσει να κανουμε κάποια πρόταση. Τι ίδιο θα ίσχυε εάν ο φίλος έπαιζε Beatles ή Milli Vanilli  ;D ;D ;D

gerrard είπε:
η πληροφορία '' παίζω κυρίως Metallica '' δεν μπορεί να μας βοηθήσει να κανουμε κάποια πρόταση. Τι ίδιο θα ίσχυε εάν ο φίλος έπαιζε Beatles ή Milli Vanilli  ;D ;D ;D 
Για Milli Vanilli χρειάζεσαι έναν ultra high gain 1000W ενισχυτή με κοτσίδια, που να φαίνεται ότι παίζει ενώ από πίσω να παίζει άλλος.  ;D

gerrard είπε:
Αυτό θέλω να πώ και εγώ  ;D

Ride the lightning/Master of puppets/Justice for all/Black Album/Death magnetic κτλ.

Γενικά πάντως τώρα τελευταία που προσπαθώ να παίξω το τραγούδι Master of puppets ο Vox VT15 που έχω δεν βοηθάει.

Το ξέρω πως κυρίως φταίει η τεχνική μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο αλλά απλά ο vox δεν με καλύπτει σε θέμα distortion και tone.

Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τους δύο ενισχυτές για να βοηθήσει;

μήπως να πάεις καμιά πεταλιέρα για καφρογκάζια?

theoctapus είπε:
Για Milli Vanilli χρειάζεσαι έναν ultra high gain 1000W ενισχυτή με κοτσίδια, που να φαίνεται ότι παίζει ενώ από πίσω να παίζει άλλος.  ;D

καλό  ;)

zefs είπε:
Ride the lightning/Master of puppets/Justice for all/Black Album/Death magnetic κτλ.

Γενικά πάντως τώρα τελευταία που προσπαθώ να παίξω το τραγούδι Master of puppets ο Vox VT15 που έχω δεν βοηθάει.

Το ξέρω πως κυρίως φταίει η τεχνική μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι αρκετά δύσκολο αλλά απλά ο vox δεν με καλύπτει σε θέμα distortion και tone.

Υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει και τους δύο ενισχυτές για να βοηθήσει;
Πάντως εάν είσαι σε πρώιμο στάδιο (που μάλλον είσαι) καλύτερα να κάνεις λίγη ακόμα  υπομονή μέχρι να βρείς τι περίπου θέλεις  ;)

gerrard είπε:
Πάντως εάν είσαι σε πρώιμο στάδιο (που μάλλον είσαι) καλύτερα να κάνεις λίγη ακόμα  υπομονή μέχρι να βρείς τι περίπου θέλεις  ;)
Αυτό που θέλω είναι να κάνω την σωστή επιλογή ανάμεσα στους δύο αυτούς ενισχυτές  :P

zefs είπε:
Αυτό που θέλω είναι να κάνω την σωστή επιλογή ανάμεσα στους δύο αυτούς ενισχυτές  :P
πάρε την κιθάρα σου παρέα .. και καλή επιτυχία  :)

gerrard είπε:
πάρε την κιθάρα σου παρέα .. και καλή επιτυχία  :)
Μου λες κάτι που δεν ξέρω; Αν ήταν δεν θα είχα ανοίξει θέμα ζητώντας απόψεις.

Αν κάποιος τους χρησιμοποίησε για τον σκοπό που θέλω τον ενισχυτή ας γράψει την άποψη του.

zefs είπε:
Μου λες κάτι που δεν ξέρω; Αν ήταν δεν θα είχα ανοίξει θέμα ζητώντας απόψεις.

Αν κάποιος τους χρησιμοποίησε για τον σκοπό που θέλω τον ενισχυτή ας γράψει την άποψη του.
Δεν νομίζω να βρείς καποιον εδώ μέσα που να έχει στην κατοχή του κάποιον απο τους ενισχυτές που σε ενδιαφέρουν και να τον πήρε με σκοπό να ''παίζει Metallica''  ;D

σου εξήγησα απο την αρχή οτι αυτές οι πληροφορίες δεν μας βοηθούν

Για τι χρηση τον θες τον ενισχυτη? Μονο για το σπιτι η κ για live?
έλα μου ντε  ;D ;D ;D

Για δωμάτιο τον θέλω. Metallica το έγραψα γιατί δεν γνωρίζω ποιός από τους δύο αυτούς έχει καλύτερο metallica tone. Απ'ότι διάβασα και οι δύο έχουν αρκετό gain για metal οπότε αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα.

Aggelos22i είπε:
να ρωτησω κατι oι Peavey δεν ειναι μπλουζοενισχυτες? ρωταω γιατι ο Νικ Ντουνουσης εχει εναν  ;D
Aν βλέπεις τι έχει ο Ντουνούσης δε πρόκειτε να βγάλεις άκρη ;D Με ότι ενισχυτή και να παίξει το ίδιο ήχο έχει πάντα.

jimskeet2002 είπε:
Καλυτερα να μην παρεις κανεναν απο τους 2 για δωματιο... Πολλα βατ...
Δεν βρήκα κάποιον άλλο metal με λιγότερα watt...

Έναν Blackstar HT Club 40 βρήκα ο οποίος δεν ξέρω αν είναι για metal, αλλά είναι γύρω στα 130 ευρώ ακριβότερος από τους άλλους δύο:

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_club_40_venue_combo.htm

zefs είπε:
Δεν βρήκα κάποιον άλλο metal με λιγότερα watt...

Έναν Blackstar HT Club 40 βρήκα ο οποίος δεν ξέρω αν είναι για metal, αλλά είναι γύρω στα 130 ευρώ ακριβότερος από τους άλλους δύο:

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_club_40_venue_combo.htm
κοίτα και για κάνα μεταχειρισμένο  ;)

μπορεί να βρείς τίποτα καλό και να γλυτώσεις και χρήματα

Trending...

Νέα θέματα

Back