Κατασκευάστε τις δικές σας πένες από άχρηστα υλικά

έχω κόψει πολλές πιστωτικές και εκπτωτικές κάρτες.

Θετικά

Είναι τσάμπα    ;D

Μπορείς να έχεις δικά σου σχέδια

Κάθε κάρτα βγάζει τρεις πένες

Με τρύπα στη μέση από διακορευτή βελτιώνεις και το κράτημα

Σε ακουστική κιθάρα προσθέτεις άλλη  μια παράμετρο μουντίλας

Αρνητικά

Δεν μπορείς να παίξεις γρήγορα πράγματα

Έχει μια ασάφεια η επαφή με τη χορδή

Σε ακουστική κιθάρα προσθέτεις άλλη  μια παράμετρο μουντίλας

Σε ηλεκτρική και palm muting θέλει δουλειά να καταλάβεις τα χούγια του πλαστικού

Τρίβεται γρήγορα

Ωραία πατέντα.

Προσωπικά έχω επιδοθεί στο συγκεκριμένο σπορ κόβοντας με ψαλίδι στο περίγραμμα των dunlop μου και στρογγυλεύοντας με γυαλόχαρτο. Το καλύτερο αποτέλεσμα (ηχητικά και σαν αίσθηση) το έχω δει πάντως από τηλεκάρτα. Είναι λίγο πιο παχιά από τις πιστωτικές και έχω την εντύπωση αντέχει περισσότερο στις επαφές με τις χορδές. Το δε τσιπάκι αν μπει στο κέντρο της πένας βοηθά και στο κράτημα.

Ωραιο γκατζετ! Αν και με το ρυθμο που χανω πενες, θα πετσοκοψω και τους τοιχους του σπιτιου μου...

Πλακα πλακα θα πρεπε να βγει σε συνεργασια με το μαγικο πριονι "Diamantino" για να μπορεις να κοβεις πενες και απο το σασι του αυτοκινητου σου οταν τελειωσουν οι καρτες  :P

Ώρα είναι να κάνουμε και συγκριτικό

American Express vs Eurobank vs Dunlop vs Alpha Bank vs Τηλεκάρτα

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κατασκευάστε τις δικές σας πένες από άχρηστα υλικά.

εγω θα 'λεγα...

Κατασκευάστε ...άχρηστες πένες από χρήσιμα υλικά...

;)

alderbody είπε:
Κατασκευάστε ...άχρηστες πένες από χρήσιμα υλικά...
Δεν είναι άχρηστες.

Τι θα πετάω εγώ μετά στα live μας στους fan που με λατρεύουν ;

Κάποτε ξεμένεις και από κιθαρίστες.....

bihlas87 είπε:
Σαν τις πένες απο ξυλάκι παγωτού δεν έχει.
Καμμένο φίλτρο από τσιγάρο χτυπημένο με πέτρα.

Τα ρέστα μου .............

Διπλωμένο χαρτί από Assos φίλτρο.

Δεν είχε o καπνοπώλης-μπακάλης στη Μήλο Sante                :-* :-* :-* :-* :-*

bouzoukleri είπε:
Δεν είχε o καπνοπώλης-μπακάλης στη Μήλο Sante                :-* :-* :-* :-* :-*
Σωστοοοοοος.

Sante-Μπύρα-Σουβλάκι.

Αντε και το πέρα-δώθε του πλοίου.

Τα καλοκαιρινά έξοδα της εφηβείας.

Και τι να τις κανει ενας παιχτης εγχορδου αυτες τις πενες ρε παιδια?  Αφου ο ηχος και η ομοιογενεια στο παιξιμο οπως και να το κανεις θα ειναι μαπα.

Ναι, εχω παιξει κι εγω σε παραλια με τηλεκαρτα, κερμα, διπλωμενο χαρτι, ακομα και με κομματι απο αλουμινιο. Αλλα το αποτελεσμα ηταν τραγικο κι ο μονος λογος που επαιξα μ΄αυτες τις "πενες" ειναι οταν χανοντουσαν οι πενες!  ;)  Διαφορετικα, να ΄χαμε να λεγαμε.

Ισως αυτες απο καυκαλο χελωνας να βγαζουν καλο ηχο, αλλα ειναι τοσο απαισιο :-X το τις φτιαχνεις ετσι που δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!

Μιλαω παντως κατα βασην για ακουστικη κιθαρα και strumming. Για ηλεκτρικη, και παλι δε μου καθεται αλλα τελος παντων συζητιεται. Για μπασο δεν ξερω.

santso 4 είπε:
    ο μονος λογος που επαιξα μ΄αυτες τις "πενες" ειναι οταν χανοντουσαν οι πενες!  ;) 
Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός και του gadgeτιού και της εν γένει πρακτικής.

manosko είπε:
Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός και του gadgeτιού και της εν γένει πρακτικής.
Ενταξ'... το ιδιο πραμα λεμε....

Μικρός θυμάμαι έφτιαχνα πένες από τις τάπες των γαριδακίων... Για αυτό που έπαιζα τότες μια χαρά ήτανε. Αργότερα σταμάτησα να τρώω γαριδάκια...

audiokostas είπε:
Καμμένο φίλτρο από τσιγάρο χτυπημένο με πέτρα.

Τα ρέστα μου .............
Με το τρόπο αυτό κάποτε οι φυλακόβιοι έφτιαχναν ξυράφια

santso 4 είπε:
    Και τι να τις κανει ενας παιχτης εγχορδου αυτες τις πενες ρε παιδια?  Αφου ο ηχος και η ομοιογενεια στο παιξιμο οπως και να το κανεις θα ειναι μαπα.

Ναι, εχω παιξει κι εγω σε παραλια με τηλεκαρτα, κερμα, διπλωμενο χαρτι, ακομα και με κομματι απο αλουμινιο. Αλλα το αποτελεσμα ηταν τραγικο κι ο μονος λογος που επαιξα μ΄αυτες τις "πενες" ειναι οταν χανοντουσαν οι πενες!   ;)   Διαφορετικα, να ΄χαμε να λεγαμε.

Ισως αυτες απο καυκαλο χελωνας να βγαζουν καλο ηχο, αλλα ειναι τοσο απαισιο :-X το τις φτιαχνεις ετσι που δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!

Μιλαω παντως κατα βασην για ακουστικη κιθαρα και strumming. Για ηλεκτρικη, και παλι δε μου καθεται αλλα τελος παντων συζητιεται. Για μπασο δεν ξερω.
+1 Για τις παραγράφους  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back