Δεν είναι άχρηστες.alderbody είπε:Κατασκευάστε ...άχρηστες πένες από χρήσιμα υλικά...
Καμμένο φίλτρο από τσιγάρο χτυπημένο με πέτρα.bihlas87 είπε:Σαν τις πένες απο ξυλάκι παγωτού δεν έχει.
Σωστοοοοοος.bouzoukleri είπε:Δεν είχε o καπνοπώλης-μπακάλης στη Μήλο Sante :-* :-* :-* :-* :-*
Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός και του gadgeτιού και της εν γένει πρακτικής.santso 4 είπε:ο μονος λογος που επαιξα μ΄αυτες τις "πενες" ειναι οταν χανοντουσαν οι πενες!![]()
Ενταξ'... το ιδιο πραμα λεμε....manosko είπε:Νομίζω ότι αυτός είναι ο σκοπός και του gadgeτιού και της εν γένει πρακτικής.
Με το τρόπο αυτό κάποτε οι φυλακόβιοι έφτιαχναν ξυράφιαaudiokostas είπε:Καμμένο φίλτρο από τσιγάρο χτυπημένο με πέτρα.
Τα ρέστα μου .............
+1 Για τις παραγράφους ;Dsantso 4 είπε:Και τι να τις κανει ενας παιχτης εγχορδου αυτες τις πενες ρε παιδια? Αφου ο ηχος και η ομοιογενεια στο παιξιμο οπως και να το κανεις θα ειναι μαπα.
Ναι, εχω παιξει κι εγω σε παραλια με τηλεκαρτα, κερμα, διπλωμενο χαρτι, ακομα και με κομματι απο αλουμινιο. Αλλα το αποτελεσμα ηταν τραγικο κι ο μονος λογος που επαιξα μ΄αυτες τις "πενες" ειναι οταν χανοντουσαν οι πενες!Διαφορετικα, να ΄χαμε να λεγαμε.
Ισως αυτες απο καυκαλο χελωνας να βγαζουν καλο ηχο, αλλα ειναι τοσο απαισιο :-X το τις φτιαχνεις ετσι που δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!
Μιλαω παντως κατα βασην για ακουστικη κιθαρα και strumming. Για ηλεκτρικη, και παλι δε μου καθεται αλλα τελος παντων συζητιεται. Για μπασο δεν ξερω.