καλός stomp compressor για funk και όχι μόνο!

quintiplet

Της παρέας
Τι προτείνετε? Σκεφτόμουνα του jam αλλά αν υπάρχει και κάτι πιο οικονομικό και εξίσου καλό μπορεί να το προτιμήσω  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ολοι οι καλοι κομπρεσορες κανουν για funk ;)

Του Jam ειναι ο δευτερος αγαπημενος μου και αυτος που χρησιμοποιω ζωντανα (ο πρωτος ειναι ο EH Black Finger tube comp).

Αξιοπρεπεστατος στα μισα λεφτα ειναι και ο ED1 της Marshall.

Λες να τα σκάσω για του jam? Θέλω να πάρω ένα καλό κομπρεσσοράκι αν και θα χτυπήσω καινούργιο πολυεφφέ (tonelab η Gt 10) αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τους κομπρεσσορες τους.

Ο T-Rex και οι 2 κομπρέσσορες της MXR είναι στα ίδια επίπεδα?

θα προσθετα στις επιλογες σου και εναν Boss cs2 η τον πολυ συνηθισμενο cs3 με την opto mod του monte allums

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς αυτά δεν μπορώ να τα βρω κάπου να τα ακούσω (τα cs2 - cs3 moded)  :(

Ασε που δεν σκαμπαζω απο DIY, αν και δεν ξερω την δυσκολία του εγχειρηματος..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι, με το που το ειδα τροποποίησα το post...ευχαριστώ πάντως, μάλλον πάω για του jam τελικα  :)

αν "επιαναν τα χερια σου" για DIYλίκι, ενας κλωνος του Ross Compressor θα ηταν ο,τι πρεπει.

Και του Jam τετοιος δεν ειναι?

kai o keeley ειναι ενας πολυυυ καλος compressoras

www.robertkeeley.com

kai tον βρισκεις και στα ενχωρια πλεων αν δεν κανω λαθος.

Ναι, έχω ακούσει γι αυτόν. Τελικά χτύπησα το boss cs-2 από τον ffmaki  :). Μόλις τον παραλάβω θα πω εντυπώσεις.

Αυτό το μαγαζί το vibrato πουλάει μεταχειρισμένα πετάλια? Μπορεί κάποιος να μου δώσει διεύθυνση - τηλέφωνο - site να το τσεκάρω όταν κατέβω Αθήνα?

Trending...

Νέα θέματα

Back