Καλώδιο που να μη μπερδεύει!

ierissiotis

Παλιά καραβάνα
Ρε παιδιά ξέρετε κανένα καλώδιο κιθάρας ποιοτικό που να μη μπερδεύει?

Εχω πάρει κάτι fender με σκληρή πλαστική επένδυση απο έξω.Αστα να πάνε.Γερά αλλά απο μπέρδεμα :( Μετά πήρα ένα  vox μέ ύφασμα απο έξω τα ίδια και αυτό.Τι προτείνετε?

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μήπως το μήκος των καλωδίων που χρησιμοποιείς είναι παραπάνω απ'ότι χρειάζεσαι;
To vox είναι 6μετρο απλα δοκίμασα να πάρω μεγάλο για να μη περιορίζομαι στη σκηνή τα άλλα τα fender δεν είναι μεγάλα

υπάρχει και το σπιράλ, αλλά επηρεάζει λίγο τον ήχο

αλλιώς ή ασύρματο ή βάζεις στην κιθάρα το εξάρτημα της ηλεκτρικής σκούπας που το μαζεύει αυτόματα, το πατεντάρεις και γίνεσαι εκατομμυριούχος ;)

skantzos είπε:
ή βάζεις στην κιθάρα το εξάρτημα της ηλεκτρικής σκούπας που το μαζεύει αυτόματα, το πατεντάρεις και γίνεσαι εκατομμυριούχος ;)
;D ;D ;Dκαι με τα επεκτεινομενα λουρια για σκυλους μπορει να κανει δουλεια!  ;D

Και εμένα σχεδόν όλα "στρίβουν" με λίγη καλύτερη συμπεριφορά το Monster Rock και Monster Studio Pro 1000 που σπάνια γίνετε κουβάρι (αν δεν το προσέξω όμως στο μάζεμα...μία απ'τα ίδια)

Βασικά όντως παίζει ρόλο και το μάζεμα-τύλιγμα.

Αν όταν το μαζεύεις το τυλίγεις  σε μικρό κύκλο, τότε είναι πιο πιθανόν να σου μπερδεύεται σε σχέση με το αν το τυλίγεις σε μεγάλο κύκλο και πάντα τραβάμε μέσα στην παλάμη όταν το μαζεύουμε ώστε να ξεστρίβεται.

Δοκίμασέ το.

ierissiotis είπε:
Ρε παιδιά ξέρετε κανένα καλώδιο κιθάρας ποιοτικό που να μη μπερδεύει?

Εχω πάρει κάτι fender με σκληρή πλαστική επένδυση απο έξω.Αστα να πάνε.Γερά αλλά απο μπέρδεμα :( Μετά πήρα ένα  vox μέ ύφασμα απο έξω τα ίδια και αυτό.Τι προτείνετε?
Evidence Melody ή Evidence Forte οι τιμές τους είναι σίγουρα λίγο πιο πάνω από τον μέσο όρο αλλά για πολλούς αξίζουν τα λεφτά τους .

και το πιο φθηνό καλώδιο μπορεί να 'μάθει' να μη μπερδεύει, αν το τυλίγεις και το ξετυλίγεις σωστά κάθε φορά.

χιαρ γιου γκο

Trending...

Νέα θέματα

Back