Καλά δεν τίθεται θέμα, η 3η λυκείου είναι ανέκδοτο. Εγώ είχα την (όπως αποδείχθηκε ηλίθια) γνώμη να μην αρχίσω φροντιστήριο στην δευτέρα λυκείου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέω στους γονείς μου ότι "αφού τόσα χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί να κάνω κάτι διαφορετικό τώρα; Δε θέλω να το κάνω απλώς και μόνο επειδή το κάνουν όλοι από 'παράδοση', οπότε απλώς θα δουλέψω μόνος μου". Αποτέλεσμα ήταν μετά από 2 μήνες να αρχίσω εσπευσμένα φροντιστήρια και ιδιαίτερα γιατί έτρεχα και δεν έφτανα μια και ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητής δεν έκανε παράδοση. Οι περισσότεροι δε, έλεγαν ευθέως "αφού τα έχετε κάνει στο φροντιστήριο, τι να σας τα ξαναλέω, καθείστε να δούμε τίποτα ασκήσεις" και γέλαγαν όλοι σαν τα ζώα από κάτω. Προφανώς από ένα σημείο και μετά είχα χάσει τη μπάλα, οπότε και άρχισα κι εγώ τα φροντιστήρια. Αυτές οι αστειότητες που ακούγονται λοιπόν περί ποιότητας παιδείας κλπ εμένα από το ένα αυτί μου μπαίνουνε και από το άλλο μου βγαίνουν. Δουλεύουμε και τα συστήματα των υπολοίπων χωρών τρομάρα μας ότι και καλά εμείς μαθαίνουμε τα 10πλάσια κλπ.