Γενικά ΔΕΝ φοράω. ;DNestoras είπε:Έχω καταγεγραμμένες δηλώσεις του ότι δεν φοράει.
Στα Εφετεία ΜΟΝΟ φοράω ;DΑκόμα και στο δικαστήριο?![]()
Μόνο made in USA..μην πάρεις κάνα Γιαπωνέζικο.Θα παρω κεινο το ασπρο μειντ ιν γιούζα!
Γενικά ΔΕΝ φοράω. ;DNestoras είπε:Έχω καταγεγραμμένες δηλώσεις του ότι δεν φοράει.
Στα Εφετεία ΜΟΝΟ φοράω ;DΑκόμα και στο δικαστήριο?![]()
Μόνο made in USA..μην πάρεις κάνα Γιαπωνέζικο.Θα παρω κεινο το ασπρο μειντ ιν γιούζα!
Σαν την Παπαρηγα!fusiongtr είπε:Στα Εφετεία ΜΟΝΟ φοράω ;D
Εσυ δηλ.δεν εεις ποτε σ?fusiongtr είπε:Ακόμα και στα σώβρακα ρε μάγκα, έχεις class! ;D ;D ;D
Γιατί, μρίζ? ;D ;Dgvour είπε:Εσυ δηλ.δεν εεις ποτε σ?
Δηλαδή στο πρωτοδικείο πας ξεβράκωτος? Παναγία μου. Η χαρά του δικαστή! ;D ;D ;DΣτα Εφετεία ΜΟΝΟ φοράω ;D
;D ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Άστα Παπαδόπουλε είχες ψηθεί πως λόγω ολυμπιάδας το 04 θα ανοίξει μπουζουκλερί στη Καβάλα για αθλητές της ενόργανης γυμνηστικής και είπες μπας και μασίσεις κανά φράγκο απ την Αγγελοπούλου που θα τους συνόδευε στας εξόδους τους ,αλλλά δεν σου έκατσε το πλάνο μια και το κατέτημα άνοιξε στο Βόλο και σου έμειναν οι ηχογραφήσεις απ τις πρόβες .
Για αξιοκρατια στο μπιτ παρε Γκρεγκ Μπενετ.Κανει για κουμπαρας φτιαχνεις και καλο βιμρατο-οτι να ναι δηλ. ;D ;Dfreerock1974 είπε:;D ;D ;D ;D ;D
Δεν υπαρχει αξιοκρατια μπιτ για beat.. ;D
;D ;D ;Dgvour είπε:Για αξιοκρατια στο μπιτ παρε Γκρεγκ Μπενετ.Κανει για κουμπαρας φτιαχνεις και καλο βιμρατο-οτι να ναι δηλ. ;D ;D
Kωστα μου σ ευχαριστω πολυ!Costas Siachamis είπε:Τι όμορφο ελληνικό τραγούδι!
Ξαναγράψτο με λοιπούς οργανοπαίκτες πέραν από σεκουενσεριά και με ένα φυσικό πιάνο με ουρά Baldwin.
Υπάρχουν τέτοιοι εδώ;freerock1974 είπε:Παρ ολο το χαβαλε με τους λοιπους γνωστους και μη εξαιρετεους...;D :-*
Οσοι κατεχουν απο Πολοτους.. ;DNestoras είπε:Υπάρχουν τέτοιοι εδώ;
Χαιρομαι πολυ που σου αρεσει αδερφε!Να σαι καλα!...Σταύρο...είναι η 6η φορά που το ακούω...και με έχει συναρπάσει.
Ελληνικό τραγούδι πανέμορφο!
Τι να λέμε τώρα.
Στίχος ουσιώδης απλά!
H σειρα ειναι η εξης:fusiongtr είπε:Για τον τίτλο του θέματος ξέχασα να σου πω.
Δηλαδή τώρα είσαι "άτεχνος"?:-*
Θα ρωτήσω το Πολοτους. 8) ;D
Φαντάζομαι τώρα ότι είσαι στο επίπεδο του..... περικαλλιτεκνοκράτη.;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:H σειρα ειναι η εξης:
Ατεχνος
Εντεχνος
Περιτεχνος
Καλλιτεχνης
Τεκνοκρατης... ;D
Μπα το ξεπέρασε ,είναι στη φάση Παπαδήμος του έντεχνου ;Dfusiongtr είπε:Φαντάζομαι τώρα ότι είσαι στο επίπεδο του..... περικαλλιτεκνοκράτη.;D ;D ;D ;D
;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Μπα το ξεπέρασε ,είναι στη φάση Παπαδήμος του έντεχνου ;D
Το γυρνάς από δω ,το φέρνεις από κει ,όλο στα πολιτικά το φέρνεις το θέμα και δε μ' αρέσεις λαίμαι .freerock1974 είπε:;D ;D ;D
Mνημονιοσθητι μου Κυριε..
Καλα που χω τον Λακη τον τεκνοκρατη και ανεβαινω τα σκαλια σα σπρεντ..![]()