Δηλαδή θες να πεις ότι σου αρέσει...; :-X Εάν ήσουν υιός μου πάντως θα σε αποκλήρωνα.... >Superfunk είπε:Mαματη
Αν μου αρεσει λεει?αν ειχα φραγκα την επαιρνα ΧΘΕΣ.....cigaret13 είπε:Δηλαδή θες να πεις ότι σου αρέσει...; :-X Εάν ήσουν υιός μου πάντως θα σε αποκλήρωνα.... >;D ;D ;D
Έμ δεν έγινες δημ. υπάλληλος να έχεις χρήμα 13 μήνες τον χρόνο...Superfunk είπε:Αν μου αρεσει λεει,αν ειχα φραγκα την επαιρνα ΧΘΕΣ.
leon7pap είπε:Η φαση με το Τσέρνομπιλ τοσα χρονια μετα κανονικα θα επρεπε να είχε ξεθυμανει...
Άντε ντε, γιατί άρχισα να έχω ενδοιασμούς για το γούστο μου στις κιθάρες.... :Frankencaster λέμε.
(Ευτυχώς είναι λίμιτεντ εντίσιον φάση κι έτσι, και δεν θα δούμε πολλές ;D).
Άβυσσος οι ψυχές των μουσικών.... :angel: Εμένα είναι τα μόνα που μ'άρεσαν πάνω της! :noe13 είπε:σε γενικες γραμμες μου αρεσει αρκετα,αλλα με χαλαει κατι και δε μπορω να προσδιορισω τι...ισως το binding στο λαιμο και το strat headstock
ναι ρε συ αλλα αυτα τα 2 δε μπορεις να τα κρινεις μεμονομενα!!!...γτ κ μενα μου αρεσει πολυ το στρατ μανικι με binding στη καινουρια ερικ τζονσον πχcigaret13 είπε:Άβυσσος οι ψυχές των μουσικών.... :angel: Εμένα είναι τα μόνα που μ'άρεσαν πάνω της! :![]()
...και;dimsonic είπε:καλά
εσείς την κοιτάτε?
εγώ την άκουσα.... ;D
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Player Limited Edition Telecaster Daytona Blue (Seymour Duncan pickups)
€780
Λάρισα
Fender Yngwie Malmsteen Overdrive / YJM
€250
Νέα Σμύρνη
Fender American Series 2-Point Tremolo
€80
Αθήνα
Fender Jaguar 60th Anniversary Limited USA
€2,400
Μαραθώνας