Hush 'n Rush - Another life

::)

Λοιπόν να στη πω την αμαρτία μου...

Το κομμάτι με τράβαγε μια προς Αγγλία (Zeppelin), μια προς τα κατάβαθα του Νότου (Skynard).

Αφού ξεπέρασα το δίλημμα σε ποια πλευρά του Ατλαντικού γέρνει, κατέληξα στο κάτωθι:

It's only Rock & Roll and I like it  8)

Μπράβο σου και μπράβο στα παιδιά.

ΥΓ: To riff «κουνάει» ωραιότατα.  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
::)

Λοιπόν να στη πω την αμαρτία μου...

Είσαι ασταθής, μη μιλείς, θα ομιλήσω ηγώ λαίμαι

Αφού ξεπέρασα το δίλημμα σε ποια πλευρά του Ατλαντικού γέρνει, κατέληξα στο κάτωθι:

It's only Rock & Roll and I like it  8)

BUT λαίμαι ασταθή χαρακτήρα
Γενικώς μιλώντας και καθότι θάμαι στα 80 χλμ ακτίνα από τάυτο υποδέλειπιδο υποκείμενο, τι να κάμνω, θα αναγκαστώ να δγλιέπσω και με Πατρινούς-μπλιαχ χαμουτζίδες-αλλά πάραυτά και δώσε κείνα, κάτι λιανά κατέχει και από μπουθάρα και απου φουνάρα λαίμαι.

Θα τονε σύρω εις τα Παράγκας στούνδιος, τον ανόητο νότιο. Θα του τάξουμε χάντρες, σαν αυτές που μοίραζαν οι κονκισταδόρες λαίμαι .

ΥΓ τα Παράγκας αναβαθμίζονται ταχαίως και αθορύβως, μέχρι τέλους, ακόμα και ο προαγωγός θα παρακαλάει να γράφει σε ταύτα λαίμαι.

Με σήμα την ερυθρελάτη. Καλύτερα μιας ώρας, ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

samy paraga είπε:
Γενικώς μιλώντας και καθότι θάμαι στα 80 χλμ ακτίνα από τάυτο υποδέλειπιδο υποκείμενο, τι να κάμνω, θα αναγκαστώ να δγλιέπσω και με Πατρινούς-μπλιαχ χαμουτζίδες-αλλά πάραυτά και δώσε κείνα, κάτι λιανά κατέχει και από μπουθάρα και απου φουνάρα λαίμαι.

Θα τονε σύρω εις τα Παράγκας στούνδιος, τον ανόητο νότιο. Θα του τάξουμε χάντρες, σαν αυτές που μοίραζαν οι κονκισταδόρες λαίμαι .

ΥΓ τα Παράγκας αναβαθμίζονται ταχαίως και αθορύβως, μέχρι τέλους, ακόμα και ο προαγωγός θα παρακαλάει να γράφει σε ταύτα λαίμαι.

Με σήμα την ερυθρελάτη. Καλύτερα μιας ώρας, ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
Φυλως,για να μεταφρασω την ορεσιβια διαλεχτος' αναγκαχτηκα να παρω σιμα,κιθαρα απο παλισαυρο και να τη βαραω να  δω  αμα βγαζ την ιδια νοτα απ την κορφη ως τα νυχια.

Ως γνησιος Ινκα θελω μπιχλιμπιδια να δονουνται καλα να τα βαλω για ΝΑΤ,μπας και  παρω και καμια συνταξη αφου ποθανω.

Αντεληβης ε? 

Σταύρο πολύ ωραίο κομμάτι! Αμαρτία θα ήταν να το πετάξετε. ;)

Ήταν πολύ groovy, ωραίοι ήχοι και όπως πάντα φωνάρα. Είστε πολύ δεμένοι σαν μπάντα πάντως και αυτό φαίνεται από την ενέργεια που βγάζουν τα κομμάτια σας.

Χίλια μπράβο! :)

Ρε στείλε το στον κάδο.

Μαζί με τα άλλα!

Και μετά στείλε μου τον κάδο.

Να τον έχω μόνο εγώ, να δεις τι έχει να γίνει.

Θα βγάλουμε φράγκα όλοι. ;D ;D ;D ;D

Πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά η αλήθεια είναι πώς νομίζω ότι κάτι λείπει, μια τσαχπινιά, ένα τούτι, μια αλλαγή, μια γέφυρα, κάτι απρόσμενο πάντως.

Ίσως ένα ακουστικό μέρος με slide στην μελωδία που να δυναμώνει στην συνέχεια, ίσως ...

Πάντως έχει στους στίχους τον τίτλο του album, οπότε ... το κρατάτε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
fusiongtr είπε:
Και μετά στείλε μου τον κάδο.
Eμαθα βαζεις καλο  πλυντηριο...

Να σου στειλω μαζι και κατι χρωματιστα που χω για οταν  παιζω λατιν? :P  :-*

Απλωμα εγω.

παντα εξαιρετικος!!!!! ;D ;D ;D ;D
Τα ευχαριστηρια μου... :)

θα φερω εγω ενα καδο δικο μου εκει που ειστε αμα ειναι να πετατε τετοια κομμάτια να τα παιρνω εγω.

Ειναι παρα πολυ καλο, το τελειωμα μονο το ηθελα διαφορετικο, να μην εδινε το τελευταιο θεμα που τελειωνει αποτομα, ας εμενε στην καταληξη της φωνης μετα την παυση π.χ.

Πολυ αξιοπρεπης ροκιά και βάλε.

You rock!!!!!

freerock1974 είπε:
Eμαθα βαζεις καλο  πλυντηριο...

Να σου στειλω μαζι και κατι χρωματιστα που χω για οταν  παιζω λατιν? :P  :-*
;D ;D ;D ;D

Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα βλέπω. :D

Για latin μόνο σοκολατί βάζω στο πλυντήριο. ;)

Έκανα edit στο πρώτο σχόλιο (είμαι λίγο γκρινιάρης σχώρα με)! :-*

cos_dr είπε:
Πολυ αξιοπρεπης ροκιά και βάλε.

You rock!!!!!
Nα σαι καλα cos_dr !

Σ ευχαριστουμε!

Έκανα edit στο πρώτο σχόλιο (είμαι λίγο γκρινιάρης σχώρα με)! :-*
Εμ...τα λεγα εγω.. :D

Να δεις που αυριο θα με παρεις κανα τηλεφωνο να  μου πεις...

''Ρε μηπως να μην το βαζατε στον δισκο?''  ;D

freerock1974 είπε:
Εμ...τα λεγα εγω.. :D

Να δεις που αυριο θα με παρεις κανα τηλεφωνο να  μου πεις...

''Ρε μηπως να μην το βαζατε στον δισκο?''  ;D
;D ;D ;D

Όχι ρε συ, παρεξήγησις.

Το πολύ πολύ να σου πω "μήπως να βάζατε ένα μέρος (μετά το πρώτο σόλο) που να χαμηλώνουν όλα, και να ακούγεται μια ακουστική και ήχοι από μπύρες που ανοίγουν ;D ;D, μαζί με ομιλίες και γέλια (και καλά off the cut), και εκεί που νομίζει ο άλλος ότι τελειώνει το κομμάτι, να σκάει το δεύτερο σόλο και η συνέχεια". ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
;D ;D ;D

Όχι ρε συ, παρεξήγησις.

Το πολύ πολύ να σου πω "μήπως να βάζατε ένα μέρος (μετά το πρώτο σόλο) που να χαμηλώνουν όλα, και να ακούγεται μια ακουστική και ήχοι από μπύρες που ανοίγουν ;D ;D, μαζί με ομιλίες και γέλια (και καλά off the cut), και εκεί που νομίζει ο άλλος ότι τελειώνει το κομμάτι, να σκάει το δεύτερο σόλο και η συνέχεια. ;D ;D ;D ;D
;D

χμμμ..ενδιαφερουσα προταση.Ακομα πιο ενδιαφερουσα,να μην σκαει τιποτα μετα το πρωτο σολο.Να κλεινει  με μπυρες και  γελια... ;D

Οτι ειπε και ο μπασοσυντροφας Τερρυ,Ζεπελινοεισαγωγικοριφ με νοτιο κουπλε και οπως παντα καλο ρεφρεν.

Κριμα να πεταξεις κομματι με τετοια κουπλεδαρα και τοσο καλο τραγουδισμα.

Βαλτο αναμεσα στο train of fools και το Don't lay down και δωσε μετα

Lil star να σπασουν τα τσιμεντα που λεει κι ο Αλεφας! ;D ;D

gvour είπε:
να σπασουν τα τσιμεντα που λεει κι ο Αλεφας! ;D ;D
Να πέσουν τα τσιμέντα λέει, όχι να σπάσουν.

Καλώς τα τα παιδιά 3-0. ;D ;D ;D

Να κλεινει  με μπυρες και  γελια... ;D
Σωστόοοοος, και να είναι το τελευταίο κομμάτι του album, αφήνοντας υποσχέσεις για το επόμενο album.

Έται.

fusiongtr είπε:
Να πέσουν τα τσιμέντα λέει, όχι να σπάσουν.
Νταξ φιλως,γραψε λαθος,το υλικο ομως το πετυχα να ουμ. ;D ;D :-*

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back