Σχόλια ευπρόσδεκτα,παρατηρήσεις επιθυμητές,επιτρέπεται το πτύειν...
;D
http://www.youtube.com/watch?v=K33h-Jveev4
http://www.youtube.com/watch?v=K33h-Jveev4
Γενικώς μιλώντας και καθότι θάμαι στα 80 χλμ ακτίνα από τάυτο υποδέλειπιδο υποκείμενο, τι να κάμνω, θα αναγκαστώ να δγλιέπσω και με Πατρινούς-μπλιαχ χαμουτζίδες-αλλά πάραυτά και δώσε κείνα, κάτι λιανά κατέχει και από μπουθάρα και απου φουνάρα λαίμαι.Terry RoscoeBeck5 είπε::
Λοιπόν να στη πω την αμαρτία μου...
Είσαι ασταθής, μη μιλείς, θα ομιλήσω ηγώ λαίμαι
Αφού ξεπέρασα το δίλημμα σε ποια πλευρά του Ατλαντικού γέρνει, κατέληξα στο κάτωθι:
It's only Rock & Roll and I like it 8)
BUT λαίμαι ασταθή χαρακτήρα
Φυλως,για να μεταφρασω την ορεσιβια διαλεχτος' αναγκαχτηκα να παρω σιμα,κιθαρα απο παλισαυρο και να τη βαραω να δω αμα βγαζ την ιδια νοτα απ την κορφη ως τα νυχια.samy paraga είπε:Γενικώς μιλώντας και καθότι θάμαι στα 80 χλμ ακτίνα από τάυτο υποδέλειπιδο υποκείμενο, τι να κάμνω, θα αναγκαστώ να δγλιέπσω και με Πατρινούς-μπλιαχ χαμουτζίδες-αλλά πάραυτά και δώσε κείνα, κάτι λιανά κατέχει και από μπουθάρα και απου φουνάρα λαίμαι.
Θα τονε σύρω εις τα Παράγκας στούνδιος, τον ανόητο νότιο. Θα του τάξουμε χάντρες, σαν αυτές που μοίραζαν οι κονκισταδόρες λαίμαι .
ΥΓ τα Παράγκας αναβαθμίζονται ταχαίως και αθορύβως, μέχρι τέλους, ακόμα και ο προαγωγός θα παρακαλάει να γράφει σε ταύτα λαίμαι.
Με σήμα την ερυθρελάτη. Καλύτερα μιας ώρας, ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
Ωωωω!Ευχαριστω!Spyros Delta είπε:Φτου σου ρε
Σ ευχαριστουμε και παλι Δημητρη!Σταύρο πολύ ωραίο κομμάτι! Αμαρτία θα ήταν να το πετάξετε.![]()
Eμαθα βαζεις καλο πλυντηριο...fusiongtr είπε:Και μετά στείλε μου τον κάδο.
Τα ευχαριστηρια μου...παντα εξαιρετικος!!!!! ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Eμαθα βαζεις καλο πλυντηριο...
Να σου στειλω μαζι και κατι χρωματιστα που χω για οταν παιζω λατιν?:-*
Nα σαι καλα cos_dr !cos_dr είπε:Πολυ αξιοπρεπης ροκιά και βάλε.
You rock!!!!!
Εμ...τα λεγα εγω..Έκανα edit στο πρώτο σχόλιο (είμαι λίγο γκρινιάρης σχώρα με)! :-*
;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Εμ...τα λεγα εγω..
Να δεις που αυριο θα με παρεις κανα τηλεφωνο να μου πεις...
''Ρε μηπως να μην το βαζατε στον δισκο?'' ;D
;Dfusiongtr είπε:;D ;D ;D
Όχι ρε συ, παρεξήγησις.
Το πολύ πολύ να σου πω "μήπως να βάζατε ένα μέρος (μετά το πρώτο σόλο) που να χαμηλώνουν όλα, και να ακούγεται μια ακουστική και ήχοι από μπύρες που ανοίγουν ;D ;D, μαζί με ομιλίες και γέλια (και καλά off the cut), και εκεί που νομίζει ο άλλος ότι τελειώνει το κομμάτι, να σκάει το δεύτερο σόλο και η συνέχεια. ;D ;D ;D ;D
Να πέσουν τα τσιμέντα λέει, όχι να σπάσουν.gvour είπε:να σπασουν τα τσιμεντα που λεει κι ο Αλεφας! ;D ;D
Σωστόοοοος, και να είναι το τελευταίο κομμάτι του album, αφήνοντας υποσχέσεις για το επόμενο album.Να κλεινει με μπυρες και γελια... ;D
Εισαι σθηματιας παιδης,τελειωσε...gvour είπε:με τετοια κουπλεδαρα
Eto'o ;DΈται.
Νταξ φιλως,γραψε λαθος,το υλικο ομως το πετυχα να ουμ. ;D ;D :-*fusiongtr είπε:Να πέσουν τα τσιμέντα λέει, όχι να σπάσουν.