gvour
Noiz Addict
ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βοηθεια!!!!freerock1974 είπε:α βαλω κανα φουζιον με αουτ μπασο
ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βοηθεια!!!!freerock1974 είπε:α βαλω κανα φουζιον με αουτ μπασο
Νικολα καλε μου φιλε!Nikolas είπε:Σταύρο συγχώρα με...
Δε μου είπε σχεδόν τίποτε.
Σου θυμίζει τίποτα αυτό και κάνεις έτσι? ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:ΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βοηθεια!!!!
Δικός μου είσαι.SpyrosCh είπε:Σε μαγαζί να έμπαινε θα παράγγελνα μπύρα (-ες) ;D.
δε ξέρω αν συμφωνώ ακριβώς.LK είπε:ΔΕΝ πετάμε ΠΟΤΕ τίποτα.
"Το κοινό" είναι ηλίθιο.
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει επιτυχία.
;D ;D ;DNikolas είπε:δε ξέρω αν συμφωνώ ακριβώς.
Προσφέρομαι κι εγώ για εθελοντική εργασία προώθησης του cd, αν μου δίνετε 1.500 € τον μήνα. ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:ο Λακης το θετει καθαρα..ιδεολογικα:$$$$$$$ ;D ;D ;D
Κι ας μην εχουμε τετοιες επιδιωξεις..![]()
Δε βγαινουμε φιλος.fusiongtr είπε:Προσφέρομαι κι εγώ για εθελοντική εργασία προώθησης του cd, αν μου δίνετε 1.500 € τον μήνα. ;D ;D ;D ;D
έχουμε λύσει το πρόβλημά μας.Nikolas είπε:θα θυμάται το κοινό Ένα τραγούδι απ' τους 10 δίσκους
Γιατι απειρες φορές το προσωπικο μας "μουσικο" κριτηριο δεν ταυτιζεται καθόλου μα καθόλου με αυτό του κοινου. Αυτό που λεω δεν σημαινει γραφω ότι παπαριά μου κατεβει οσο πιο προχειρα γινεται και την βγαζω... (θελω να πιστεύω ότι είναι σαφες). Και φυσικα ο Σταυρος μονο τετοια δεν κανει. Απλα ο "απλός" ακροατής που πολλες φορες δεν ξερει καν μουσικη, δεν εχει στα αυτια και το μυαλο του όλα τα παράσιτα που εχουμε εμεις και καποιες φορες μας κανουν μυστηριους με καποια θεματα (εννοείται ότι είμαι και εγω εκει μεσα σε αυτους). Απλα ακουνε και λενε αν τους αρεσει ή όχι, και μερικες φορες εμεις μενουμε εκπληκτοι ή τουλάχιστον προβληματισμένοι.Nikolas είπε:Αλλά αν είναι να βγάζουμε κάθε "μπούρδα" προς τα έξω, τι όνομα θα κάνουμε και τι θα θυμάται το κοινό; Ένα τραγούδι απ' τους 10 δίσκους;
Σεφέστατο ήταν, και εγω δεδομένο το θεώρησα και είπα ό,τι είπα, ειδικά όταν μιλάμε για τον ΠαπαδόπουλΑ.shelter είπε:Αυτό που λεω δεν σημαινει γραφω ότι παπαριά μου κατεβει οσο πιο προχειρα γινεται και την βγαζω... (θελω να πιστεύω ότι είναι σαφες).
LK είπε:Άν
έχουμε λύσει το πρόβλημά μας.
One hit wonder λέγεται.
+1000Απλα ο "απλός" ακροατής που πολλες φορες δεν ξερει καν μουσικη, δεν εχει στα αυτια και το μυαλο του όλα τα παράσιτα που εχουμε εμεις και καποιες φορες μας κανουν μυστηριους με καποια θεματα (εννοείται ότι είμαι και εγω εκει μεσα σε αυτους). Απλα ακουνε και λενε αν τους αρεσει ή όχι, και μερικες φορες εμεις μενουμε εκπληκτοι ή τουλάχιστον προβληματισμένοι.
Μην κοιτάς ρε τα 1.500.freerock1974 είπε:Δε βγαινουμε φιλος.
Μαζευουμε λεφτα να στειλουμε τον ντραμερ στην Αιδηψο γιατι εχει τα ρευματικα του... ;D ;D ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Όταν ο ντράμερ έχει ρευματικά, του αλλάζετε τροφοδοτικό, και του παίρνετε κι ένα UPS για προστασία. 8)
Στην Αιδηψό τι να κάνει, μπάνια?![]()
Φτού σου.freerock1974 είπε:Σχόλια ευπρόσδεκτα,παρατηρήσεις επιθυμητές,επιτρέπεται το πτύειν...;D
+1 ;Daudiokostas είπε:Εγώ θα μενα στο αρχικό ριφ και θα συνέχιζα με σκασίματα/παύσεις και ανάμεσα φωνητικά
Σ ευχαριστω αδερφε...Keep on rocking Σταύρακα....