Φτιαχνοντας μια tele rockinger

ΞΥΝΟΥΝ ΟΙ GIBSON;;;ΞΥΝΟΥΝ ΟΙ GIBSON;;;

ΞΥΝΟΥΝ ΟΙ GIBSON;;;

AAAAAAAAAAAAAAAAARGGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPERFUNK ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!
:lol: :lol: :lol:

superfunk ισως ηρθε η ωρα να "συναρμολογησεις" :lol: και καμια gibson για να αποκτησεις καποιες γνωσεις γιατι οντως αυτο που ειπες απλα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ! :!:

o χειροτερος ηχος ηλεκτρικης κιθαρας ειναι ο ΠΙΣΩ μαγνητης μιας ΛΕΣ ΠΩΛ σε εναν ΚΑΘΑΡΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ...

ΜΠΛΙΑΧ...σαν να σερνεις καρφι πανω σε μαυροπινακα...που θα παει θα μαθετε & εσεις... :lol:

α,και οταν εγω επαιζα με Gibson εσυ δεν ειχες ακομα γεννηθει νιαναρο..,ε νιαναρο.. :lol: :lol: :lol:

Μα και λογικά να το πάρεις το θέμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! 8O

Όλος ο υπόλοιπος πλανήτης εκτός του superfunk γνωρίζει ότι το δυνατό σημείο των Gibson δεν είναι οι υψηλές συχνότητες φυσικά, αλλά τα έντονα μεσαία και τα πληθωρικά μπάσα!!!

Superfunk ΕΣΥ με GIBSON;;;

Πότε έγινε αυτό;;;

Σε ένα παράλληλο σύμπαν που οι tele είναι οι καλύτερες κιθάρες;;;

και οι βρωμιαρηδες διπλοι μαγνητες τους που με την μεγαλη τους εξοδο λενε "αντιο" στον γλυκο και καθαρο ηχο....

μαλλον δεν προσεχεις και πολυ με τι παιζουν οι "καθαροι" κιθαριστες στον κοσμο... :lol:

αλλα τωρα σιγα μη σε πεισω τετοιο κολλημα που εχεις...αληθεια τι μουσικη παιζεις ..... :?: (και ακους?)

o χειροτερος ηχος ηλεκτρικης κιθαρας ειναι ο ΠΙΣΩ μαγνητης μιας ΛΕΣ ΠΩΛ σε εναν ΚΑΘΑΡΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ...

ΜΠΛΙΑΧ...σαν να σερνεις καρφι πανω σε μαυροπινακα...που θα παει θα μαθετε & εσεις... :lol:

α' date='και οταν εγω επαιζα με Gibson εσυ δεν ειχες ακομα γεννηθει νιαναρο..,ε νιαναρο.. :lol: :lol: :lol:[/quote']

το οτι εχεις παιξει με les paul δεν μου λεει ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινα.

απλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν γινεται να εισαι τοσο ισχυρογνωμον και να περιμενεις η δικια σου γνωμη και τα δικα σου αυτια ειναι ομοια με ολους!

ξεκολλα λιγο το μυαλο σου αληθεια στο λεω γιατι εκτειθεσαι με αυτα τα απιστευτα που λες ωρες ωρες! :wink:

ασε ρε Τακη που θα με προστατεψεις και απο την εκθεση..... 8O

κλεινω τωρα γιατι δεν γουσταρω να ασχολουμαι με αλλες λαμακιες τετοιου τυπου... :twisted:

αυτα παθαινεις οταν παραγνωριζεσαι..... :roll:

Ε τώρα να μην αρχίσομε να μιλάμε για το ποιός είναι κολλημένος...

Θα τσακωθούμε... Και δεν το θέλω...

Ακούω πολλά και διαφορετικά πράγματα, από τα πιο μίνιμαλ μέχρι τα πιό καφρικά...

Έλα και για να δεις τι καλός που είμαι, θα κάνω πως δεν το άκουσα αυτό για τις Gibson... :D

ενταξει εχεις ΔΙΚΙΟ ο καλυτερος καθαρος ηχος βγαινει απο Λες Πωλ,για αυτο αλλωστε ολοι οι τζαζ,φανκ & καντρυ κιθαριστες την χρησιμοποιουν αποκλειστικα (οπως και οι σερφ & τουανγκ κιθαριστες επισης.... :roll: ) :lol:

καληνυχτα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτα παθαινεις οταν παραγνωριζεσαι..... :roll:
για εμενα το λες αυτο;γιατι και πριν σε γνωρισω δεν ημουν διαφορετικος.

ισα ισα επειδη σε ξερω τωρα και σε συμπαθω μου ειναι ακομα πιο δυσκολο να σου λεω οτι σου λεω...

ενταξει εχεις ΔΙΚΙΟ ο καλυτερος καθαρος ηχος βγαινει απο Λες Πωλ' date='για αυτο αλλωστε ολοι οι τζαζ,φανκ & καντρυ κιθαριστες την χρησιμοποιουν αποκλειστικα (οπως και οι σερφ & τουανγκ κιθαριστες επισης.... :roll: ) :lol:καληνυχτα...[/quote']

οκ με αυτο που ειπες απεδειξες το ποσο κολλημενος εισαι και οτι δεν εχεις ιδεα τοση ωρα τι λεμε.στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!

Ή μάλλον... στου κουφού την πόρτα... παρ' την πόρτα και φύγε... 8)

καλα δεν λες να σταματησεις...σταματαω εγω μια και ειμαι υποχρεωμενος ....μια και λογω ηλικιας εχω μαθει οτι ειναι αδυνατον να πεισεις καποιον που δεν ξερει να αποδεχεται επιχειρηματα.......

Ορε μην μαλωνετε...ενα θεμα ειπα να ανοιξω 8O Λοιπον,κυριοι μιλαμε για telecaster με 2 μονοπηνιακους.Βλεπω στο σαιτ της rockinger,

αυτην εδω:http://www.rockinger.com/index.html?lang=ENG&cat=WG905&art=KT008

οπως και αυτην εδω:http://www.rockinger.com/index.html?lang=ENG&cat=WG905&art=KT008

Ποια η διαφορα αναμσε στον ηχο τους?Ν αγορασω ηδη μια τετοια ετοιμη,ή να φτιαξω ενα κιτ?[/url]

ρε παιδια, για να μην τρελλαθουμε....εχουν γινει πολλοι κιθαριστες γνωστοι παιζοντας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ με την les paul τους??

τι να πω..μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον.

τελος, θελω να δηλωσω οτι στα αυτια μου τα καθαρα της les paul ξυνουν και μαλιστα ενοχλητικα..λετε να εχω παθει telecasteριαση???γιατρευεται?? :D

ρε παιδια' date=' για να μην τρελλαθουμε....εχουν γινει πολλοι κιθαριστες γνωστοι παιζοντας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ με την les paul τους??τι να πω..μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον.

τελος, θελω να δηλωσω οτι στα αυτια μου τα καθαρα της les paul ξυνουν και μαλιστα ενοχλητικα..λετε να εχω παθει telecasteριαση???γιατρευεται?? :D[/quote']

μα δεν ειπαμε εμεις αυτο...

ποσες φορες εχεις παιξει ή εχεις ακουσει les paul?

Aκομα και ο εφευρετης της :lol: δεν τους αντεχει τους μαγνητες της (παιζει μονο καθαρα)

LesPaulFinalHeader2.jpg

και τους εχεις αλλαξει με μονους low impedance μια και μονο αυτοι ακουγονται καλα στα αυτια του για καθαρο ηχο... :lol:

μα δεν ειπαμε εμεις αυτο...
& τι ειπατε δηλ. ρε παιδια? 8O γιατι μαλλον εμεις δεν καταλαβαινουμε (μια και εσεις εχετε σιγουρα δικιο....) :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back